Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
Висок е и влачи боклуци,според мен сега няма смисъл.Трябват му 10-тина дни да се изтече и може да тръгнат някакви рибки 

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Кога най после щесе оправи тази река,миналата година по това време убивах морунажа,а сега.....
-
- научил се да хвърля
Според мен има 3 фактора на които би трябвало да обърнем внимание за риболова в момента по р.Искър :
1.Водата в реката трябва да се затопли.
2.Всяка година зимата е с различна продължителност,затова е възможно миналата година риболова да е вървял по едно време,а сега да започне по коренно различно време.
3.Никой не може да определи с точност в кой ден, в кой час, в коя секунда морунажа ще започне да се качва от р.Дунав нагоре към р.Искър.
Поздрави и НАСЛУКА!!!
1.Водата в реката трябва да се затопли.
2.Всяка година зимата е с различна продължителност,затова е възможно миналата година риболова да е вървял по едно време,а сега да започне по коренно различно време.
3.Никой не може да определи с точност в кой ден, в кой час, в коя секунда морунажа ще започне да се качва от р.Дунав нагоре към р.Искър.
Поздрави и НАСЛУКА!!!

Инфо отпреди 5 мин. висока и мътна вода.
-
- научил се да хвърля
Днес бях на "Дъбника" и понеже отидох към 14:00 след вчерашното
търсенето на място беше
В днешния ден имаше доста вятър,което направи риболова доста труден.Пробвах фидера,но за няколко часа нямах пипане.Привечер вятъра утихна и разпънах мача и отървах капото. Излизаха прилични платички,бабушки и едри уклеи. Колеги,пускайте платичките и бабите,защото някои от тях привидно са пълни с хайвер.Уклеите обаче,са супер за мезване
Останах с впечатление че рибите се влияят от стрелбата на червеи,отколкото каква точно е захранката.В живарника ми не присъстваше каракуда незнайно защо... Явно още не се е раздвижила.
Някой да е пробвал с фидера на "Дъбника" ии къде ги търсихте Вие колеги този уикенд

В днешния ден имаше доста вятър,което направи риболова доста труден.Пробвах фидера,но за няколко часа нямах пипане.Привечер вятъра утихна и разпънах мача и отървах капото. Излизаха прилични платички,бабушки и едри уклеи. Колеги,пускайте платичките и бабите,защото някои от тях привидно са пълни с хайвер.Уклеите обаче,са супер за мезване

Някой да е пробвал с фидера на "Дъбника" ии къде ги търсихте Вие колеги този уикенд

- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Аз в Събота бях там. На плиткия гьол излизаха основно каракуди от 100 до към 400 грама.
На фидер постоянно дърпаше ама хванах само две каракуди и една платика. Бяхме двама и хванахме към 3 кг, но мястото беше много плитко и беше малко тегаво. А за физиономиите на околните като изсипах живарника няма да ви говоря
На фидер постоянно дърпаше ама хванах само две каракуди и една платика. Бяхме двама и хванахме към 3 кг, но мястото беше много плитко и беше малко тегаво. А за физиономиите на околните като изсипах живарника няма да ви говоря

https://www.facebook.com/ZaRibaOkoloPleven
Карта на водоемите около гр. Плевен - http://on.fb.me/YGVofH
-
- научил се да хвърля
В неделя на клетките от 7.30 до към 11 .30 (тогава започна да духа и си тръгнахме) около 1.5-2 кг. платички и червеноперки.Нямаше нито една таранка,а на 2-та фидера презцялото време нямаше пипане.
-
- фен клуб-скобар
Останах с впечатление че рибите се влияят от стрелбата на червеи,отколкото каква точно е захранката.
И аз бях вчера. Отидох рано към 7 никаква захранка само червей с прашката. Докато не се напълни с народ и не се започна хранене като за прасета се ловиха доста прилични бабушки. По обяд на мартеничка повече платики и на фидера само една какракуда на торен. А на торен също бабушка.
Но определено без захранка е по-добре . Лових си яко през цялото време. 12л.кофа не ги побра.
А вечерта у дома изпържихме 20 уклея и няколко баби и платики.
Следващата събота пак съм там.
И аз бях вчера. Отидох рано към 7 никаква захранка само червей с прашката. Докато не се напълни с народ и не се започна хранене като за прасета се ловиха доста прилични бабушки. По обяд на мартеничка повече платики и на фидера само една какракуда на торен. А на торен също бабушка.
Но определено без захранка е по-добре . Лових си яко през цялото време. 12л.кофа не ги побра.
А вечерта у дома изпържихме 20 уклея и няколко баби и платики.
Следващата събота пак съм там.
- kluna_
- научил се да хвърля
абе какво ловят на блатото над караджейката в КАйлъка онзи ден видях няколко човека да слизат с пълно снаражение от баира. Преди време съм ловил щука там ама беше преди 15 години...
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Уклейчета е червеноперки,но е малко водоемче и е пълно с досадници и кибици.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А
и забравих,че има и идиоти,дето си хвърлят за щука 

- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Хаха да не съм бил аз 
В неделя следобяда бях там с един приятел.
За 2-3 часа хванахме 2 бабушки по 5 санта...
И отгоре дрифтаджийте ни надуха главите.

В неделя следобяда бях там с един приятел.
За 2-3 часа хванахме 2 бабушки по 5 санта...
И отгоре дрифтаджийте ни надуха главите.

- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Добър ден.
Нуждая се от инфо за р. Вит. Как е като цвят и дебит?
Мерси.
Нуждая се от инфо за р. Вит. Как е като цвят и дебит?
Мерси.
- m5kov
- вече хвърля и на тежко
Мътна и голяма. От моста това видях.

Кога го видя това, с мътната и голяма вода.