Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Жребчево
Не е имало вода и познай....яко тройки,ама не кви да е ами с по няколко нули,чух за пълнене на багажници с големи амури и шарани 

MILF - Man, I love fishing !
..и сомове!bayatov написа:чух за пълнене на багажници с големи амури и шарани
За съжаление е вярно - унищожаваме всичко!
Ами да ни е "Честито" тогава!
А язовирът поне пълни ли се, или скоро и той ще падне жертва на "косачите"?
А язовирът поне пълни ли се, или скоро и той ще падне жертва на "косачите"?
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Току що се връщам от язовира,и с радост ви казвам ,че се пълни за сега.Качил се е около 1 метър след последните дъждове.
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Определено добре "наддава" жребеца
Дано да има повечко сняг и дъжд че да се напълни целия.
Що се отнася до търмъкчийте,те всяка зима са там ,от както построиха шлюзовете преди десетина години.Няма управия с тях,трябва някой да стои там по 24 часа в денонощието да ги варди и пак няма гаранция.Аз познавам някой от тия гадове,всеки от тях има по 2-3 акта за по 1000-1500лв от различни институций(ИАРА,горски,полиция),честно да ви кажа -боли ги х_я че ще ги хванат.Такива хора няма как да ги накараш да спрат,ни бои,ни актове нищо не ги спира,може би само панделата ама в БГ това няма как да стане.
Да не говорим,че цялата циганска махала в Николаево се изхранва от рибата там,когато и да минеш по дигата около махалата винаги има по 2-3 мрежи,които само с подкрепата на 5-6 полицая от звеното за борба с безредиците от СТЗ можеш да конфискуваш.
Аз по принцип съм едро момче и нямам проблеми с "недоброжелателите"
,не веднъж съм карал някой мургав индивид да си взема душ по никое време ама файда няма.За жалост драги ми колеги, това е жалката действителност,и ние колкото и да си пишем тук,да ревем ,да се заканваме че "само да ми паднат..."много трудно ще променим нещо докато не се промени държавата ни като цяло!!!!

Що се отнася до търмъкчийте,те всяка зима са там ,от както построиха шлюзовете преди десетина години.Няма управия с тях,трябва някой да стои там по 24 часа в денонощието да ги варди и пак няма гаранция.Аз познавам някой от тия гадове,всеки от тях има по 2-3 акта за по 1000-1500лв от различни институций(ИАРА,горски,полиция),честно да ви кажа -боли ги х_я че ще ги хванат.Такива хора няма как да ги накараш да спрат,ни бои,ни актове нищо не ги спира,може би само панделата ама в БГ това няма как да стане.
Да не говорим,че цялата циганска махала в Николаево се изхранва от рибата там,когато и да минеш по дигата около махалата винаги има по 2-3 мрежи,които само с подкрепата на 5-6 полицая от звеното за борба с безредиците от СТЗ можеш да конфискуваш.
Аз по принцип съм едро момче и нямам проблеми с "недоброжелателите"

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Наддава да,но събота минах на разходка и до "тясното" вода все още няма.....Доста има за пълнене и честно казано не вярвам да се напълни.А и с безразборното източване всяко лято,скоро ще стане един не голям,а средно голям язовир 

MILF - Man, I love fishing !
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Не се притеснявай колега,язовира е падал много повече от сега.Аз лично съм го виждал да спада до Паничерево преди доста години и след това се напълни до дупка . Балкана има много сняг а и тепърва ще валиbayatov написа:Наддава да,но събота минах на разходка и до "тясното" вода все още няма.....Доста има за пълнене и честно казано не вярвам да се напълни.А и с безразборното източване всяко лято,скоро ще стане един не голям,а средно голям язовир

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
- cecodevil
- сериозен играч
Жребчево 11.01.2011г. целия язовир е лед ,явно доста дебел под Паничерево имаше хора 50-100 метра навътре в леда предполагам ловяха. На римския мост вместо с тройки бяха с машинки за дърва и режеха дънерите .
- Прикачени файлове
-
- DSC_5040.JPG (179.45 KiB) Преглеждано 1860 пъти
-
- DSC_5041.JPG (65.14 KiB) Преглеждано 1860 пъти

- maranzika
- сериозен играч
Това най -вече ......bayatov написа: И почивка за рибите

Колега снимките от сега ли са? И ако са,целия ли е змръзнал ? Благодаря предварително а относно почивките за рибата сега пак се лови на дупка
така,че няма почивка за рибоците но поне не се опъват мрежи сега. 

Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Целия е замръзнал , само след каскадата на римския мост тече вода - все още . Дънерите , които стърчаха са отрязани , но не на цяло .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
А леда стабилен ли е,имам на предвит става ли за качване? 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Доста е дебел според мен е поне 20см , което означава ,че става за риболов на дупка , ако за това питаш .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
е ако е 20 см е перфектнен за риболов