Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Искър - всичко за и по реката
Местенце за каквоangel_petkov написа:Колеги,кажете някое хубаво местенце в района на София ?

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Пробвай покрай Враждебна участъка.angel_petkov написа:Колеги,кажете някое хубаво местенце в района на София ?
фен клуб-скобар
-
- новобранец
Благодаря колега !angel_petkov написа:
Колеги,кажете някое хубаво местенце в района на София ?
Пробвай покрай Враждебна участъка.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Пич тоя вир отдавна не работи както трябва.Дойдат ли тия със големите лигени край със риболова.Кълве не кълве те си хвърлят постоянно.Дашните места са няколко.Там настанят ли се храначите край ...А всъщност вира е доста обезрибен.Не знам как са ги ловили тези мрени ..сигурно със магия..или със вълшебство..Или преди 2 години..знам ли..miro253 написа:Много ви благодаря колеги. Може би помогнахте първото ми посещение на реката да е по-малко срамно. Аз съм се надъхал и подготвил, но на теория, а на практика ще видим. Голяма авантюра ли ще е от моя страна ако си харесам място, различно от гореспоменатия вир на Роман?

Абе то аз и без това не можах да отида. Сега ми остават мераците за другата седмица пък да видим. Тъкмо ще застуди още малко. Да видя работи ли добре тазгодишното виноribolovcho написа:Пич тоя вир отдавна не работи както трябва.Дойдат ли тия със големите лигени край със риболова.Кълве не кълве те си хвърлят постоянно.Дашните места са няколко.Там настанят ли се храначите край ...А всъщност вира е доста обезрибен.Не знам как са ги ловили тези мрени ..сигурно със магия..или със вълшебство..Или преди 2 години..знам ли..miro253 написа:Много ви благодаря колеги. Може би помогнахте първото ми посещение на реката да е по-малко срамно. Аз съм се надъхал и подготвил, но на теория, а на практика ще видим. Голяма авантюра ли ще е от моя страна ако си харесам място, различно от гореспоменатия вир на Роман?

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Или със захранка...ribolovcho написа:Не знам как са ги ловили тези мрени ..сигурно със магия..или със вълшебство..Или преди 2 години..знам ли..
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
или не...chirusa_bg написа:Или със захранка...ribolovcho написа:Не знам как са ги ловили тези мрени ..сигурно със магия..или със вълшебство..Или преди 2 години..знам ли..

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- jasonsmith
- разбира нещата
Или със захранка...[/quote]chirusa_bg написа:

- daniel defoe
- разбира нещата
-
- новобранец
Колега,къде ги хвана тия рибоци,ако не е тайна ?! 

- jasonsmith
- разбира нещата
красота, голям кеф, отдавна не съм набарвал такива "малки"daniel defoe написа:Малко малки, но от сърце![]()

marinski7213 написа:Евала Сомчо за реалната и практична тема.Кефи ме откровеният коментар на колегите относно слуката по река искър,която за жалост е факт.Но ще доиде денще начешем крастата.Предлагам в темата да тече инфо за р.малък искър,която е приток на голям искър. НАСЛЪКА КОЛЕГИ
мдааа този уикенд никой не е ходил на реката

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
мдааааа май вярно никои не е ходил