Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Добре де, как ти можеш да ги сложиш а аз не????Обясни ми моля те.
Прочети това,аз от тук се научих!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=6824
naRiba.com • Виж темата - Постване на снимки във форума от галерията.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=6824
naRiba.com • Виж темата - Постване на снимки във форума от галерията.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ОООО Ники е ловил АМУРАНКИ
Какво стана с болонезата
Какво стана с Текето никой ли не вади едри риби там
И да ви светна, че на Янтра се ловят доста шарани и то над 5 кг

Какво стана с болонезата

Какво стана с Текето никой ли не вади едри риби там

МММММММ неееееее глад му се вика на това. Нема рънъ и растат само на глава....Ivak написа:ОООО Ники е ловил АМУРАНКИ![]()
![]()
![]()
Какво стана с болонезата![]()
Какво стана с Текето никой ли не вади едри риби там![]()

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Привет колеги
В петък заминавам за яз.Бели Лом ако има мераклии да се съберем .Да прекараме 2 дни на този не лош водоем .А може и риба да хванем .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
В неделя позакъснях с риболова, че пристигнах през нощта от София, но към обяд наточих фидера.

Излизаха ей-такива платики-мутанти.

Излизаха ей-такива платики-мутанти.

Благодаря ceslav!Следващия път трябва сам да се оправя 

-
- научил се да хвърля
Сега си оправям багажа и заминавам на Дунава. Няма да се занимавам вече с шарани и тем подобни, вземам само големи куки и ще търся бяла риба и сом, каквото стане. Утре се прибирам. Ако не хвана риба ще хвана бира и ракия 

Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
от zdravko82 на Вто Юни 24, 2008 9:33 am
Сега си оправям багажа и заминавам на Дунава. Няма да се занимавам вече с шарани и тем подобни, вземам само големи куки и ще търся бяла риба и сом, каквото стане. Утре се прибирам. Ако не хвана риба ще хвана бира и ракия
Ей това е приказка !Аз откога пея на мойте познати само сом и бяла да търсят...Другата риба нещо се е покрила

В понеделник и вторник ме нямаше в Русе - сега се прибрах.
Затова не можах да отговоря на никого.
Сряда почивка - утепах се от път в тия жеги -после ще видим.
Затова не можах да отговоря на никого.
Сряда почивка - утепах се от път в тия жеги -после ще видим.
-
- научил се да хвърля
Какво да кажа за риболова. Пристигнах на Дунава по обед, но се оказа че до брега ги няма попчетата и се наложи да правя монтажи на дъно да ги хвана и пак трудна работа. Все пак си хванах за стръв и хвърлихме 5 пръчки на попчета- до вечерта никакво бутване. Презаредихме всичко за сом на прасета- цяла нощ пак нищо, сутринта прасетата си бяха както съм ги хвърлил. Ядосах се и към 8 почнах да прибирам. Сега умувам ко да прая- поне да падне малко дунава да пробвам щуките, само тях не съм проверил. Снимки на залези няма да качвам, то не бутва никаква риба. Има вече и малки водорасли дето се лепят по кордата и трудно се вади. Това е .... 

Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
Здравко къде риболува?
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Айде и аз да кажа. Във вторник (24.06), ходих на Дунава под моста. Имаше само двама човека, бяха нахвърляли по 3-4 пръчки, но до обяд не видях да извадят нещо. Распера гонеше като изоглавен, но не можах да го излъжа на блесна. Иначе не се обади ни на дъно ни на плувка. Направо изумях. Виждаш, че има риба, но не ще да яде. Накрая си хванахме багажа и айде на Текето за таранки. Бяхме там към 11 часа. Излизаше едра таранка и то най-вече покрай брега. На дъно удари само 3 пъти. Накрая пробвах и на подвижна плувка и извадих едно шаранче към 700-800 грама. Около 4:30 изведнъж спря да кълве и поехме пътя към дома. Крайния резултат беше около 3-4 кг таранка. Та това от мен.
И аз току що се прибрах от Дунав.Реших да проверя вечерно време как е хавата.
Района на х.Приста -ТЕЦ-а..пеша ,агале агале, даун дъ ривър, със спининг в ръка.
Определено е по-добре.Видях риба да гони, и то според субективната преценка, добри парчета.
По едно време около 21:10 една бяла рибка 25 см ми увисна на воблера току до брега.
Стегната и пъргава - беше се закачила много леко и я пуснах да си расте по-живо по здраво.
5 мин. след мене колега на брега, с едни директен дълъг телескоп измъкна едно сомче, дълго педя.И то си замина да расте.
И това беше - не само че видях, а и пипнах риба тази вечер.
Иначе страшна горещина, водата дига градуси...и дано завали поне нагоре, да поизстине малко Дунава, че хич не е добре така.
Района на х.Приста -ТЕЦ-а..пеша ,агале агале, даун дъ ривър, със спининг в ръка.
Определено е по-добре.Видях риба да гони, и то според субективната преценка, добри парчета.
По едно време около 21:10 една бяла рибка 25 см ми увисна на воблера току до брега.
Стегната и пъргава - беше се закачила много леко и я пуснах да си расте по-живо по здраво.
5 мин. след мене колега на брега, с едни директен дълъг телескоп измъкна едно сомче, дълго педя.И то си замина да расте.
И това беше - не само че видях, а и пипнах риба тази вечер.
Иначе страшна горещина, водата дига градуси...и дано завали поне нагоре, да поизстине малко Дунава, че хич не е добре така.