С лодка в морето - 2013

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
pelengas
новобранец
новобранец

Re: С лодка в морето - 2013

Мнение от pelengas »

milenski1971 написа:ние биахме втрник утре смята да ходя там но днес на бяла давало добре сафрид и малко чернокоп и незнам на каде да ходя Варна нищо нима
Здравей Milenski1971 !
Само да напомня, че риба над 10 кг на човек се хваща в района на Болата-Русалка-Яйлата
Оня ден имам улов над 22 кг .
Пиша след всеки излет как , с какво, къде + снимки.
Ако имаш желание може да се разровиш в темата назад.
Услех!
ЗА РИБА СЕ ХОДИ КОГАТО ИМА РИБА, А НЕ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.
peicho peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peicho peichev »

на М.нос зарганджии нямаше ли че утре и аз съм там ако няма друго ще хващаме зарган.Вчера на болшивик имаше сафрид по 5-6кг.на човек.
milenski1971
новобранец
новобранец

Мнение от milenski1971 »

pelengas написа:
milenski1971 написа:ние биахме втрник утре смята да ходя там но днес на бяла давало добре сафрид и малко чернокоп и незнам на каде да ходя Варна нищо нима
Здравей Milenski1971 !
Само да напомня, че риба над 10 кг на човек се хваща в района на Болата-Русалка-Яйлата
Оня ден имам улов над 22 кг .
Пиша след всеки излет как , с какво, къде + снимки.
Ако имаш желание може да се разровиш в темата назад.
Услех!
milenski1971
новобранец
новобранец

Мнение от milenski1971 »

там не ми вьрви тяа година там а и сафрид не ми се лови вече снимки ще кача от утре ако има улов
morosko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от morosko »

Днес от поворота на вътре на около 1км навътре на 23м-25м дълбочина от 10:00 до 14:00 около 3кг много хубав сафрид + 2 чернокопа и 2 сардини.Много хубаво време и много приятен риболов.Рибата само където минаваше и заминаваше ,но в крайна сметка резултата повече от задоволителен! Ето и малко пикс :)
Аватар
nabor4eto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nabor4eto »

milenski1971 написа:нос Емине 10 -12 кг чернокоп много риба ot 8 до 16h колегата 21 кг чернокоп и малко едър сафрид

Колега Миленски1971...тази информация за кой ден се отнася, че 21кг си е сериозно количество чернокоп.. :rolleyes: ...на чернокопски чепарета ли взехте рибата или на нещо друго, защото на мен до момента само на сафридските чепарета отива и ми разрежда куките, а като сменя с големите куки нещо неще... :?:
Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата :drinkers:
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

Здравейте, колеги. Днес влязох от Черноморец. Сутринта никаква риба- чепарета, воблери, сонари....всичко празно- никаква риба от Черноморец до острова и обратно! Към обяд от биволите към Поморие около километър същата работа. Имаше селце и предположих, че ще има нещо, но уви....само лодки. На връщане от там около биволите се мяркаха тук-там пасажи на сонара и се оказа, че това е циганка-дребна и много на рядко пасажите..., но в крайна сметка тя спаси положението-23 риби около 150-200 гр. Вече изпечена и изядена :drinkers: :drinkers: :drinkers: - Разкошна :D :D :D
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

peicho peichev написа:на М.нос зарганджии нямаше ли че утре и аз съм там ако няма друго ще хващаме зарган.Вчера на болшивик имаше сафрид по 5-6кг.на човек.
В ляво на Мириус имаше 5-6 човека,но незнам какво са нправили.Когато излизахме към 1 часа още бяха там,по нататък на другите места нямаше никой пък за мен поне към поделението са по-добрите места.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

от 16 и кусур часа,до към 17 и нещо,
два чернокопа пред Галата.
Утре пак проверки по диагонала на Галата.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Днес от около 13:30 до 17:00 ч бях на новоотремонтирания бургаски мост.
Това,което видях е ...много прилично "село" северно от о.Света Анастасия,което после се разстави източно от острова,а накрая,привечер се нахендри южно от Болшевик-а.Елементарната логика говори,че се взе прилично или сафрид,или чернокоп,или и двете(в слабите откъм риби,делнични дни,ни "села" се сбират,ни лодките стоят повече от 12-13 ч на обяд) :idea:
Пишете бре,странджански брусове!
Аватар
modimitrov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от modimitrov »

Днес на Резово.

Много едър чернокоп 13риби - 1кг. Двама човека от 10 до 18:00 - 11кг - чернокоп и 1кг сафрид. Тече много ем и рибата е супер капризна. Смехяхме всякви чепарета, но най-много взимаше на розови силикони с 2ка кука. Най-много риба има между 16-18м, което е много странно при положение че само преди седмица беше на 42-45м.
Лодката е най-бавното и най-скъпото превозно средство с което пътуваш от точка А до точка Б, без да имаш работа.
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

shturetc написа:Днес от около 13:30 до 17:00 ч бях на новоотремонтирания бургаски мост.
Това,което видях е ...много прилично "село" северно от о.Света Анастасия,което после се разстави източно от острова,а накрая,привечер се нахендри южно от Болшевик-а.Елементарната логика говори,че се взе прилично или сафрид,или чернокоп,или и двете(в слабите откъм риби,делнични дни,ни "села" се сбират,ни лодките стоят повече от 12-13 ч на обяд) :idea:
Е как и защо да пишат нали някой ще им хване рибата :lol: днес и на мен ми казаха че около Болшевик взимали сафрид.За утре трябваше да сме на маслен нос,но ще сме на Черноморец ифно по ракиено време ако няма риба и по рано :drinkers:
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
milenski1971
новобранец
новобранец

Мнение от milenski1971 »

nabor4eto написа:
milenski1971 написа:нос Емине 10 -12 кг чернокоп много риба ot 8 до 16h колегата 21 кг чернокоп и малко едър сафрид

Колега Миленски1971...тази информация за кой ден се отнася, че 21кг си е сериозно количество чернокоп.. :rolleyes: ...на чернокопски чепарета ли взехте рибата или на нещо друго, защото на мен до момента само на сафридските чепарета отива и ми разрежда куките, а като сменя с големите куки нещо неще... :?:
milenski1971
новобранец
новобранец

Мнение от milenski1971 »

втогник виах на 2 номег рего с ламе и розав октород но е много каргизна сонара не млакна а е на 50 сложен %гони до горе но сам доволен на това
martcho
новобранец
новобранец

Мнение от martcho »

shturetc написа:Днес от около 13:30 до 17:00 ч бях на новоотремонтирания бургаски мост.
колега днес е имало село, но е нямало много риба по 3-4 кг са взели баща ми е бил там, село е имало защото вчера там баща ми са хванали следобода по 12 кг сафрид и са го чакали и днес но уви :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”