Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Зарган 2013
А има ли риба на "привечерното нашествие " на рибите колега shturetc?
Днес на Силистар по 25бр средни на човек до обяд и после търсене до Бургас, но нищо и хоп в къщи.
- shturetc
- ще става разбирач
И идея си нямам,ама....ако бях оптимистично настроен щях да остана,а не да сбера такъмите в ранния следобед с събота,както и нямаше да ползвам кавичкиKaragiozov написа:А има ли риба на "привечерното нашествие " на рибите колега shturetc?

-
- новобранец
на дружба вчера преди обед 2 часа работа - 10 риби, доста силен вятър
Вчера(понеделник) на плажа на Бургас имаше прибойна вълна и никаква риба после на буната след Сарафово (лахана) морето добре само един удар за около 1.30ч и после вкъщи.Говорих с един човек който каза ,че дава по малко но едри риби на плажа но аз нямах слука
-
- новобранец
колега под много добре какво имаш впредвид - 2,5,10,30,50,100 риби, все пак всеки си има свое разбиране
Хахахах колеги ще земем да пробваме на Юг от Бургас тази седмица че да видим кот сабя покаже, ще споделя за риболова. Браво на интусиастите само така, ходене му е майката. Наслука на всички.
- mi4mana_drs
- новобранец
колеги вижте на каква статия попаднах днес
http://www.bigfish.bg/news/kade_kalve/N ... argan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
някой от вас да има подобни наблюдения за активността на рибата в момента ?
http://www.bigfish.bg/news/kade_kalve/N ... argan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Имам два излета тези дни на различни места,взехме 5-6 риби с 300 зора .Хич не ми изглежда достоверно,пък и времето по Варна с тоя вятър и вълни ,някой май бързо иска да разпродаде морски червей като за последноmi4mana_drs написа:колеги вижте на каква статия попаднах днес

Вчера на Тюленово - вятър, студ, вълнение и по 3-5 риби на човек.
Само едри парчета, най-големия крокодил - 58 см.
Само едри парчета, най-големия крокодил - 58 см.
- mi4mana_drs
- новобранец
и аз мисля да отида тази седмица до любимите ловни полета на тюленово
колега на каква дистанция се държи рибата и какви бомбарди ползвахте ако не е тайна де
не съм новак просто да знам как да се подготвя по-добре

Днес на Балчик, от 14:30 докъм 16:30 - 10 броя и 4-5 откачени, средна хубост, много плахо пипане, постоянна смяна на темпото на обиране, абе направо игра на котка и мишка 

Е все пак излезе ми късмета,застъпах към 13,30,първата смяна тъкмо си тръгваше споделяйки ,че нищо няма.Помятах около час взех една риба ...После падна вятъра и като се запукаха едни заргани ...
гол след гол,дребно ,средно все такива на близо и на далеч.Тотала до тъмно 22 броя,после проби и на нощен за чернокоп,ама само един брой
Сафрида е от борсата,че омешах всичко на прибиране.Айде рапорт даден

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Малко закъсняло инфо от вторник - единственият почивен ден на половинката
Първо Черноморец (вилата на президентО) - той (половинката, не президенто
) с две риби, от които едната обратно в яслите, аз - пет в кофата и две обратно в морето... Вятърът реши да ни изгони оттам и се оказахме в Созопол на завет. Наско започна да хваща, аз поседях, почудих се и също помятах малко, но вятърът ми беше поиздухал мерака и не си давах много зор, че бях и с по-тежка сопа
Та като краен резултат - 16бр. половинката, 10бр. за мен. Вчера сутринта отидох в Поморие да доизхабя останалия червей - един хубав каиш на помпата (солидно ухапан от някой дзвер), една счупена кука от още по-хубав, един среден на лимонадения и потекъл нос за героинята. Те т`ва е 

Първо Черноморец (вилата на президентО) - той (половинката, не президенто

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"