руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от spas48 »

foest написа:Спасе мисля че става вече "маса" ТЪПО човече.Разбирам да си купуваме въдици с различни програми,хубаво е дето каза че може да се правят нови локации(примерно на яз. Жребчево или Ивайловград) ама чак да си въдиш това каквото искаш.....не ме радва.Лично мое мнение-не се обиждай.Просто изчезва онази тръпка която изпитваш когато идеш на някой гьол и почнеш да ловиш най-различни риби.Все едно да си направя база с една локация само 50см плитка и да насвяткам Гадюки вътре колкото може....еми не става.
Явно не съм разбран както трябва.Много съм далеч от мисълта да съветвам някой да развъжда каквито и да е риби с цел повишаване на разряди,пари и т.н.За тая цел има "Many","RF20 trainer","ArtMoney" и други,който го правят много по-лесно и по бързо.Лично аз тия неща съм ги надживял,доста отдавна не ме интересуват нито разряди нито пари.Играта я играя от 12 Септември,а мисля,че и Руският ми е на ниво,така че.......
Тук иде реч за нещо друго.Отваря се възможност всеки да си направи локаций с неговите любими за риболов места.Как ще постъпим тогава,може би ще вземем една локация от езеро Байкал,ще му сложим снимка на яз.Ждребчево (примерно) и ще си ловим на него есетри и хариуси? Не разбира се,трябва да заселим там наши риби в нужното количество и пропорций, за това трябват знания и опит.А знания и опит се придобиват с четене и експерименти.
Моятсъвет е да не експериментирате в/у играта на която играете.Направете си някъде копие на играта и експериментирайте смело,нищо няма да загубите,най-много да научите нещо :wink:
Успехи на експериментаторите!! :smt023
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

spas48 написа:
foest написа:Спасе мисля че става вече "маса" ТЪПО човече.Разбирам да си купуваме въдици с различни програми,хубаво е дето каза че може да се правят нови локации(примерно на яз. Жребчево или Ивайловград) ама чак да си въдиш това каквото искаш.....не ме радва.Лично мое мнение-не се обиждай.Просто изчезва онази тръпка която изпитваш когато идеш на някой гьол и почнеш да ловиш най-различни риби.Все едно да си направя база с една локация само 50см плитка и да насвяткам Гадюки вътре колкото може....еми не става.
Явно не съм разбран както трябва.Много съм далеч от мисълта да съветвам някой да развъжда каквито и да е риби с цел повишаване на разряди,пари и т.н.За тая цел има "Many","RF20 trainer","ArtMoney" и други,който го правят много по-лесно и по бързо.Лично аз тия неща съм ги надживял,доста отдавна не ме интересуват нито разряди нито пари.Играта я играя от 12 Септември,а мисля,че и Руският ми е на ниво,така че.......
Тук иде реч за нещо друго.Отваря се възможност всеки да си направи локаций с неговите любими за риболов места.Как ще постъпим тогава,може би ще вземем една локация от езеро Байкал,ще му сложим снимка на яз.Ждребчево (примерно) и ще си ловим на него есетри и хариуси? Не разбира се,трябва да заселим там наши риби в нужното количество и пропорций, за това трябват знания и опит.А знания и опит се придобиват с четене и експерименти.
Моятсъвет е да не експериментирате в/у играта на която играете.Направете си някъде копие на играта и експериментирайте смело,нищо няма да загубите,най-много да научите нещо :wink:
Успехи на експериментаторите!! :smt023

Аз съм напълно ЗА да направим наши локации с наши си риби.Но в това е проблема че почти никой не знае как става това.Може би Давидков е опитвал да направи такава база или ти Спасе.Ако имаш някакви идеи можеш да ги споделиш.Ще се опитаме да те разберем. :partyman:
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Ще споделите ли , как се правят локации и как се пускат риби ?
Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Привет !! Можете ли да ми дадете упдейтнатата версия на играта с базите и там .. ?? А... може ли и някой съвет как да натрупам пари и разряд :(
Изображение
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Messi написа:Привет !! Можете ли да ми дадете упдейтнатата версия на играта с базите и там .. ?? А... може ли и някой съвет как да натрупам пари и разряд :(
А случайно да е възможно да прочетеш всички страници ? :axe: :axe:
killerl00p
новобранец
новобранец

Мнение от killerl00p »

http://lendex.ru/forum/107-989-1 мисля че това ще помогне малко на всички. има пбаче един проблем,незмнам как да свалям от онзи сайт в който е записана програмката, така че ако някой я свали да пише дали работи и ако може да ми я прати :)
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
killerl00p
новобранец
новобранец

Мнение от killerl00p »

защо немога да хвана нито една гадюка на Чусовая? седя вече 5 дни и няма никой... ловя на Circl 5103 средна на бърза проводка и няма нищо. ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен.

p.s така ми е и с каспийския тюлен седя по 2 дни на Перевал, Кизлярски залив и на още една на която немога да се сетя името. Ловя ги тюлените на плувка на 1 см. и на живец. :x
а ний сме сини фенове милиони, обиколили всички стадиони, разбили всички видове отбори, ОБИЧАМЕ ВИ СИНИ ШАМПИОНИ
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

killerl00p написа:защо немога да хвана нито една гадюка на Чусовая? седя вече 5 дни и няма никой... ловя на Circl 5103 средна на бърза проводка и няма нищо. ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен.

p.s така ми е и с каспийския тюлен седя по 2 дни на Перевал, Кизлярски залив и на още една на която немога да се сетя името. Ловя ги тюлените на плувка на 1 см. и на живец. :x
Без никакви помощтни програми съм хващал спокойно 2 за 12 часа там.Като метнеш плувката не я дръж цял ден на едно място...много ясно че няма да ти клъвне така.Мятай я на различни места
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

Може да звучи тъпо ама отиди за Чавыча или за Глубинная щука, ако не хванеш поне по 1 на ден - ТРИЙ И С НАЧАЛЕ! направи си играта наново
Аз имах такъв проблем с кълването
:!: Преди да триеш си копирай някъде профила
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
kiki1969
новобранец
новобранец

Мнение от kiki1969 »

Накефих и се на играта въпреки че почнах отначало понеже се прецака.... Разряд 1451 , къщи на всички бази, на 4 дена плащам данък близо 60млн, на стария профил бях хванал всички видове риби само без 4. Мога да наглася всеки вид риба да дава по милиони точки опит...безинтересно.
това е от мен, аре и успех! :smt023
Изображение Изображение Изображение
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Давай!Накъсай ги!Искам 1000000000 разряд!Дадоха ви тия програми и станахте много добри. :evil:
killerl00p
новобранец
новобранец

Мнение от killerl00p »

тая игра почна само някакви бугове да ми дава :axe: :axe: сега пък не ме пуска на турнири, въпреки че съм на дадената локация и се записвам 1 час преди началото..... ПОМОЩ моля
Аватар
versace
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от versace »

Ох само чета и .............
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Здравейте колеги искам да ви уповестя за решението ни с spas48 което взехме да направим специален сайт в които за ваше улеснение ще качваме последните ъпдейти и разяснения по повод РР 2.0 можеби утре вечерта по това време ще може да го видите и разгледате ако имате желание :wink: :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

много добре ще направите,защото аз от 5 вечери се мача да я сваля и все не става,пак нали не разбирам много :oops: :oops: :oops: :cry: :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”