Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Колега , някой хищник ловеше ли и с какъв успех ? Пуста работа ме е налегнала и все не остава време да ида да видя какво е положениетоdobrin_dinev написа:Аз пък вчера бях на Брягово!...

-
- сериозен играч
Излизат костури,друго не!
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес на Тополово за 3 часа !
Водоемът е пълен до предела си .От острова се вижда само барачката . Шаранът още скача като пощурял, но вече е хвърлил хайверът !
При силният вятър и вълни нямаше друг избор освен ваглер . След много умерена подхранка / около 200 гр. дрожди и 50-60 гр. бял, на порции за целия риболов/ резултатът е : 4 шарана между 1-1,5 кг., 2 късания / тънка линия
/ , 10-тина каракуди и 1 рак !
Доволно...... вкусни бяха шарковците за победата на Испания
п.п. снимки бол, но от GSM....
Водоемът е пълен до предела си .От острова се вижда само барачката . Шаранът още скача като пощурял, но вече е хвърлил хайверът !
При силният вятър и вълни нямаше друг избор освен ваглер . След много умерена подхранка / около 200 гр. дрожди и 50-60 гр. бял, на порции за целия риболов/ резултатът е : 4 шарана между 1-1,5 кг., 2 късания / тънка линия

Доволно...... вкусни бяха шарковците за победата на Испания

п.п. снимки бол, но от GSM....

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Добрине радвам се че ти е харесало на Брягово, сега да ти кажа ,че колкото повиче спада водата толкова по-добре ще става.
И на дънните след захранване на петно очаквай й неочакваното,от 3 години не е дал риба като хората на дъно но ще дъде, бъди сигорен ,само иска постоянство.
От другата седмица вече съм свободен и ще му обърна специално внимание на язовира,
Можи и да се съсечем.
Бат Бойко спри се бре
на мен ми мухлясаха въдиците от този ремонт
, направо зех да ти завиждам
Ама здраве и живот от другата седмица ще съм ви кункуретноспсобен обещавам.
А и имаме един неосъществен излет на Бодрово
да се надяваме че няма само да гледаме язовира от далече
ами и ще го докосним с щеките.
Наздраве на сички колеги и се така да се дава актуално инфо тук
то си е за нас 

И на дънните след захранване на петно очаквай й неочакваното,от 3 години не е дал риба като хората на дъно но ще дъде, бъди сигорен ,само иска постоянство.
От другата седмица вече съм свободен и ще му обърна специално внимание на язовира,

Бат Бойко спри се бре

А и имаме един неосъществен излет на Бодрово

Наздраве на сички колеги и се така да се дава актуално инфо тук

Само не разбрах какво се случва на Мечка?Дава ли не дава ли някой не е ли ходил?Пък и с Нови извор как е дереджето?Ако някой е ходил нека сподели.Благодаря
Георги Тенев
- Don4o_62
- учете се от него
Вчера се пребирах от Кърджали,и спряхме на високото откъдето се вижда Мечка.Не видях една кола на устието.Може и да е имало, но нищо не видяхме.Завчера един ми каза,че били и изобщо нямали удар на шаран.Не знам,трябва на място да се пробва.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Познати са били на Нови извор в неделята. Много тегав риболов , едвам са спасили валата с някоя каракуда.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Вчера карах малкия на село, че само пречи на ремонта.Само не разбрах какво се случва на Мечка?
На устието имаше бая коли и от двете страни.
Преди две седмицимойте авери преспаха там за три дена, аз им ходих на гости само 4 шарана мерни на дъните
- pacho109
- сериозен играч
Честъра е прав ,както винаги.За последно през 2007 лятото даваше на дънно шарани и маломерни амурчета.Време е да се обади пак.Другата седмица и аз ще разпъна дънните гаубици за 2-3 дни.chestarfield написа:Добрине радвам се че ти е харесало на Брягово, сега да ти кажа ,че колкото повиче спада водата толкова по-добре ще става.![]()
От другата седмица вече съм свободен и ще му обърна специално внимание на язовира,Можи и да се съсечем.
![]()
Бат Бойко спри се брена мен ми мухлясаха въдиците от този ремонт
, направо зех да ти завиждам
Ама здраве и живот от другата седмица ще съм ви кункуретноспсобен обещавам.
А и имаме един неосъществен излет на Бодровода се надяваме че няма само да гледаме язовира от далече
ами и ще го докосним с щеките.
Наздраве на сички колеги и се така да се дава актуално инфо тукто си е за нас

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Ей се га разтварих багажа от Д
ебар горе до лу 24ч три риби и то се хубави 3ки.Трябва да си купа вече фото,ударите само на царевица с стериопор

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На 5 лева ли беше или на 10 лева
то там нали е устието 10, стената 5.
Инак повиче от добро представяне за 24 часа три тройки, бравос от мен.

Инак повиче от добро представяне за 24 часа три тройки, бравос от мен.

Асене 5лв е на целия язовир,а ако носиш повече ракия може да минеш без пари за два три дни Даката му са хака постоянно

- pacho109
- сериозен играч
рибата плаща ли се 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Здравейте, вчера и днеска ходих на Избегли.Каракуда има колкото искаш дребничка.Хванах една доста голяма на косам с две царевички и повдигач.Излеснаха е две три хубави кефалчета и едно амурче към 400 гр.което ме учуди като се има предвид че язовира не е зарибяван скоро.А днеска ходих само на пикник под каваците.Няма ли колеги който вече са се върнали да чуем и друга информация за някъде.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не се плащарибата плаща ли се

Днеска с Ицо-каракудата решихме да пробваме Брягово за един ден.
Сутринта офроуд както си му е реда, пътя за каваците е отрязан от помпа поливаща новите пасиви с грозде, аз минах с баничарката

Викане на помощ, Ланд Ровър но и той не помогна, та се наложи един булгар да на спасява

Фидерчето се отчети първо с три броя по 700-800 грама мустакати зверчета.Посли почнаха дъните до обяд около 10 удара като само 7 мерни 1,00-1,200 и едно амурчи около 600грама.
Нямах много голяма подготовка на перото но на 5 метровото боло голям зор му дойде сутринта около седем костура по 300-500 грама и около 15 каракуди около килото

Собственика мина на проверка Андрьо на живарниците понеже много шаранчета и амури пребирали колегите.
Към 15 часа след много глупава моя постъпка

След пускането на маломерките кантара заби на 14,700 общо за има няма 7 часа риболов.
В общи линий много разнообразен риболов на сякъкъв вид риба, но без трофейни екземпляри.
Червеноперки много едри както и костури и чаушани, за каракудите средни до трофейни като за нашия регион, но много малки шаранчета и амурчета кълват.
А това е хубаво че непрекъснато проверяват живарниците, и има контрол.
Една въдица пуснахме на чаушан за бяла или сом но нямаше и докосване.
Дано да съм бил полезен.