Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от bigfish133 »

dobrin_dinev написа:Аз пък вчера бях на Брягово!...
Колега , някой хищник ловеше ли и с какъв успех ? Пуста работа ме е налегнала и все не остава време да ида да видя какво е положението :( Иначе явно си си направил кефа !
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Излизат костури,друго не!
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Днес на Тополово за 3 часа !
Водоемът е пълен до предела си .От острова се вижда само барачката . Шаранът още скача като пощурял, но вече е хвърлил хайверът !
При силният вятър и вълни нямаше друг избор освен ваглер . След много умерена подхранка / около 200 гр. дрожди и 50-60 гр. бял, на порции за целия риболов/ резултатът е : 4 шарана между 1-1,5 кг., 2 късания / тънка линия :mrgreen: / , 10-тина каракуди и 1 рак !
Доволно...... вкусни бяха шарковците за победата на Испания :D

п.п. снимки бол, но от GSM.... :rolleyes:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Добрине радвам се че ти е харесало на Брягово, сега да ти кажа ,че колкото повиче спада водата толкова по-добре ще става. :wink:
И на дънните след захранване на петно очаквай й неочакваното,от 3 години не е дал риба като хората на дъно но ще дъде, бъди сигорен ,само иска постоянство.
От другата седмица вече съм свободен и ще му обърна специално внимание на язовира, :wink: Можи и да се съсечем. :D
Бат Бойко спри се бре :D на мен ми мухлясаха въдиците от този ремонт :D , направо зех да ти завиждам :rolleyes: Ама здраве и живот от другата седмица ще съм ви кункуретноспсобен обещавам.
А и имаме един неосъществен излет на Бодрово :wink: да се надяваме че няма само да гледаме язовира от далече :lol: ами и ще го докосним с щеките.
Наздраве на сички колеги и се така да се дава актуално инфо тук :drinkers: то си е за нас :idea:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Само не разбрах какво се случва на Мечка?Дава ли не дава ли някой не е ли ходил?Пък и с Нови извор как е дереджето?Ако някой е ходил нека сподели.Благодаря
Георги Тенев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вчера се пребирах от Кърджали,и спряхме на високото откъдето се вижда Мечка.Не видях една кола на устието.Може и да е имало, но нищо не видяхме.Завчера един ми каза,че били и изобщо нямали удар на шаран.Не знам,трябва на място да се пробва.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Познати са били на Нови извор в неделята. Много тегав риболов , едвам са спасили валата с някоя каракуда.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Само не разбрах какво се случва на Мечка?
Вчера карах малкия на село, че само пречи на ремонта.
На устието имаше бая коли и от двете страни.
Преди две седмицимойте авери преспаха там за три дена, аз им ходих на гости само 4 шарана мерни на дъните
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

chestarfield написа:Добрине радвам се че ти е харесало на Брягово, сега да ти кажа ,че колкото повиче спада водата толкова по-добре ще става. :wink:
И на дънните след захранване на петно очаквай й неочакваното,от 3 години не е дал риба като хората на дъно но ще дъде, бъди сигорен ,само иска постоянство.
От другата седмица вече съм свободен и ще му обърна специално внимание на язовира, :wink: Можи и да се съсечем. :D
Бат Бойко спри се бре :D на мен ми мухлясаха въдиците от този ремонт :D , направо зех да ти завиждам :rolleyes: Ама здраве и живот от другата седмица ще съм ви кункуретноспсобен обещавам.
А и имаме един неосъществен излет на Бодрово :wink: да се надяваме че няма само да гледаме язовира от далече :lol: ами и ще го докосним с щеките.
Наздраве на сички колеги и се така да се дава актуално инфо тук :drinkers: то си е за нас :idea:
Честъра е прав ,както винаги.За последно през 2007 лятото даваше на дънно шарани и маломерни амурчета.Време е да се обади пак.Другата седмица и аз ще разпъна дънните гаубици за 2-3 дни.
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Ей се га разтварих багажа от Д :drinkers: :drinkers: :drinkers: ебар горе до лу 24ч три риби и то се хубави 3ки.Трябва да си купа вече фото,ударите само на царевица с стериопор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

На 5 лева ли беше или на 10 лева :lol: то там нали е устието 10, стената 5. :rolleyes:
Инак повиче от добро представяне за 24 часа три тройки, бравос от мен. :wink:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Асене 5лв е на целия язовир,а ако носиш повече ракия може да минеш без пари за два три дни Даката му са хака постоянно :D :drinkers:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

рибата плаща ли се :?:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Здравейте, вчера и днеска ходих на Избегли.Каракуда има колкото искаш дребничка.Хванах една доста голяма на косам с две царевички и повдигач.Излеснаха е две три хубави кефалчета и едно амурче към 400 гр.което ме учуди като се има предвид че язовира не е зарибяван скоро.А днеска ходих само на пикник под каваците.Няма ли колеги който вече са се върнали да чуем и друга информация за някъде.
Георги Тенев
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

рибата плаща ли се
Не се плаща :?:
Днеска с Ицо-каракудата решихме да пробваме Брягово за един ден.
Сутринта офроуд както си му е реда, пътя за каваците е отрязан от помпа поливаща новите пасиви с грозде, аз минах с баничарката :lol: ама Мерджана на Ицо зацикли баш над канала няма вадене :finga:
Викане на помощ, Ланд Ровър но и той не помогна, та се наложи един булгар да на спасява :oops: .та риболова почна някаде към 7,30 нахвърлихме дъните захранихме.
Фидерчето се отчети първо с три броя по 700-800 грама мустакати зверчета.Посли почнаха дъните до обяд около 10 удара като само 7 мерни 1,00-1,200 и едно амурчи около 600грама.
Нямах много голяма подготовка на перото но на 5 метровото боло голям зор му дойде сутринта около седем костура по 300-500 грама и около 15 каракуди около килото :wink: и 13 шаранчета маломерки.
Собственика мина на проверка Андрьо на живарниците понеже много шаранчета и амури пребирали колегите.
Към 15 часа след много глупава моя постъпка :evil: да се похвала на Краси Късмета за излета ни , като от нищото сичко стана черно и като на подбара един порой :rolleyes: , на две на три събрахме сичко в пикапа и да на няма понеже няма излизане от там поне три дена посли, едвам излезнахме покрай горичката, снимки на улова няма понеже се изнесахме като Финикийци със свален гащи :oops:
След пускането на маломерките кантара заби на 14,700 общо за има няма 7 часа риболов.
В общи линий много разнообразен риболов на сякъкъв вид риба, но без трофейни екземпляри.
Червеноперки много едри както и костури и чаушани, за каракудите средни до трофейни като за нашия регион, но много малки шаранчета и амурчета кълват.
А това е хубаво че непрекъснато проверяват живарниците, и има контрол.
Една въдица пуснахме на чаушан за бяла или сом но нямаше и докосване.
Дано да съм бил полезен.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”