Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от Sleeper »

Понеделник пробвахме язовира на Питово. Много приятно място, дребна риба нямаше(освен слънчака на брега), извадих една каракуда точно килограм, и няколко шарана. Но даваха да се върти в него ден, доста щука има, чу се за 6 килограмова извадена преди време.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

BERBALDO написа:още 8 дена не остана
:smt023 Не остана, че вече издивявам :evil: броя даже и часовете :D Шаранджийките паяжина хванаха.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Sleeper написа:Понеделник пробвахме язовира на Питово. Много приятно място, дребна риба нямаше(освен слънчака на брега), извадих една каракуда точно килограм, и няколко шарана. Но даваха да се върти в него ден, доста щука има, чу се за 6 килограмова извадена преди време.
Понеделник и аз бях там колега и аз останах доволен от язовира извадих 5 шарана следобед и имах 2 късания и 1 счупена кука.Колегите до мен извадиха 4 щуки около килото.

П.П.Ти да не беше със спинингиста със гипсираната ръка ?!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

shtilio написа: П.П.Ти да не беше със спинингиста със гипсираната ръка ?!
Nope, изобщо не взех спининг защото писаха, че е забранено.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Искам да питам за едно язовирче,намира след табелата за с.Гранитово(Елхово) от лявата страна,ходил ли е някои?? Интересувам се за условия ,видове риби ....
Ribarche
Аватар
pike_attack
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pike_attack »

Sleeper написа:
Последно на спининг разрешено ли е, или не?
Sleeper
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sleeper »

pike_attack написа:
Sleeper написа:
Последно на спининг разрешено ли е, или не?
Няколко човека въртяха без да им се скара собственик/събирач на такси. Не ти гарантирам 100%, но и колегата по-горе може да потвърди.
Аватар
AtMos
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от AtMos »

За спининга на с.Питово по-миналата седмица един колега въртя и собственика го видя нищо не му каза според мен не е забранен ... а за 6 килограмова щука и аз чух че са изкарали :rolleyes:
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Днес след работа , реших да отида да си пробвам новия спининг на Гърлата.Започнах да мятам около шаварите и сменяйки купуваните зимата блесни и воблери стигнах до едно синьо джако 4,5 см.На второто му потапяне във водата последва слаб удар близо до брега , в първия момент реших че е водорасло, понеже там има доста подводна растителност, но после останах изненадан от малкото крокодилче, което дори не беше успяло да налапа воблера.После позира за бърза снимка и беше изпратено да вика прабаба си.

Изображение

Продължавах да облавям крайбрежието, но имах само няколко удара на същия воблер от едно нагло костурче, което така и не успяваше да се закачи, но успя да ме изгони от мястото.Преминах през няколко вътящи блесни и реших отново да сложа джако , само че този път 5,5 см.Неусетно бяха изминали час и половина и слънцето тръгваше да залязва.При едно от последните ми няколко хвърляния в самото начало на гьола, усетих почукване, забавих проводката и последва удар.Реализирах го и излезе за снимка каката на мъника, която беше доста по силна и палава.След като и тя получи своите 2 снимки, бързо отплува да ближе рани в дълбините.А аз си поех дълбоко въздух и с добро настроение след работа потеглих за вкъщи.

Изображение

Изображение
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Браво пич,такива разказчета ме радват много.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Доста емоции в краткото време на излета, добре преразказано и хубави снимки, браво!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
lbfchy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lbfchy »

Днес на Инзово се получи добър риболов. Хванах около 7-8 шарана - един 1.5кг. , един 1.2кг, два около килото и 3-4 по 700-800 грама, също така и две сомчета съответно малко под килото и половин кило. Рибата взимаше много добре до 11;30 след това до 4 следобед само дребни по 200 грама ... Най-успешна се оказа комбинацията от две бели затапени с една сладка царевичка, храних с царевица и бял с прашката. Ами това е, като за последно преди "голямото" откриване :)
Аватар
radost_in7
новобранец
новобранец

Мнение от radost_in7 »

shtilio написа:Днес след работа , реших да отида да си пробвам новия спининг на Гърлата.Започнах да мятам около шаварите и сменяйки купуваните зимата блесни и воблери стигнах до едно синьо джако 4,5 см.На второто му потапяне във водата последва слаб удар близо до брега , в първия момент реших че е водорасло, понеже там има доста подводна растителност, но после останах изненадан от малкото крокодилче, което дори не беше успяло да налапа воблера.После позира за бърза снимка и беше изпратено да вика прабаба си.

Изображение

Продължавах да облавям крайбрежието, но имах само няколко удара на същия воблер от едно нагло костурче, което така и не успяваше да се закачи, но успя да ме изгони от мястото.Преминах през няколко вътящи блесни и реших отново да сложа джако , само че този път 5,5 см.Неусетно бяха изминали час и половина и слънцето тръгваше да залязва.При едно от последните ми няколко хвърляния в самото начало на гьола, усетих почукване, забавих проводката и последва удар.Реализирах го и излезе за снимка каката на мъника, която беше доста по силна и палава.След като и тя получи своите 2 снимки, бързо отплува да ближе рани в дълбините.А аз си поех дълбоко въздух и с добро настроение след работа потеглих за вкъщи.

Изображение

Изображение
браво...поне леко си начесал крастата преди да дойдат дядовците и бабите им :) ..-тия сладури са те подгряли преди откриването-незнам....но мисля че доста щука и сомчета ще излязат-затъжили са се за нас вече -или по-скоро ние за тях:D
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

браво...поне леко си начесал крастата преди да дойдат дядовците и бабите им ..-тия сладури са те подгряли преди откриването-незнам....но мисля че доста щука и сомчета ще излязат-затъжили са се за нас вече -или по-скоро ние за тях:D
За щуките , не мога да се оплача , ама сомчетата нещо не са се затъжили за мене , все още нямам сомче и бяла риба на спининг.Тунджата неще да ми даде, ама аз си :drinkers: и си чакам да ми дойде момента.
Аватар
BERBALDO
новобранец
новобранец

Мнение от BERBALDO »

готвите ли се за атака майсторчетаCLUB ZERO FISH
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”