Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Някаква информация за долното течение на реката - ниво, риби (има ли ги?), стръв и захранка и др. полезни неща? Все пак е петък днес
А утре и в неделя сме на реката
Наслука!

- leshoqda400
- новобранец
На Червен бряг има доста приличен риболов.Ловят се едри мрени и скобари , както и по някоя каракуда и морунаж.Дашните места са на брега от към града ,след голямото дърво нагоре.За тях обаче почти няма шанс да се наредите,местните са денонощно там.В делничните дни реката замътва някъде по обяд и риболова на близко е най-резултатен.И най-важното ,без никаква захранка се лови,защото събира милиони уклеи и риболова просто приключва.И колеги давайте повече инфо,вчера на реката имаше сигурно 1000 човека.
Който пие бира,не умира
- Menkata
- фен клуб-скобар
Недей подава грешна информация,защото съм всеки вторник и четвъртак там.Риболов още няма.Бензина е 2 и 50 само ще разкарваш хората за 1,2 рибки дори и най - вероятно и капото да отнесат.В долния край на вира , ако успееш да хванеш някое местенце се лови морунаж и някоя друга мряна.Трябва да се застуди ,за да тръгне риболова и поне малко от малко да се качи нивото на реката 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- leshoqda400
- новобранец
Офф, каква грешна информация бе човек.Вчера бях и повечето хора са с по 10 риби.Средни и едри скобари и мрени,а това че за местата се спи е друг въпроса.Риболов има и е доста приличен.
Който пие бира,не умира
Мога да потвърдя казаното рибите са от 500 гр нагоре скобари и мрени и наистина на най хубавите места ходят към 2.30 - 3.00 сутринтаleshoqda400 написа:Офф, каква грешна информация бе човек.Вчера бях и повечето хора са с по 10 риби.Средни и едри скобари и мрени,а това че за местата се спи е друг въпроса.Риболов има и е доста приличен.
- daniel defoe
- разбира нещата
Днес (при постоянен студен ветрец) едвам отървах капото с един бебешор, подлъгал се на чъби (албинос-а). Други удари нямаше
Рибата се беше групирала, но не там където бях аз

Рибата се беше групирала, но не там където бях аз

Разправиите за места на Червен бряг са еманация на простотията по нашите реки.Това, че сте отишли рано, съвсем не значи, че по-късно някой местен, който изживява мястото като свое, няма да ти се качи на главата и да ти съсипе кефа.myyni написа:и наистина на най хубавите места ходят към 2.30 - 3.00 сутринта
Декември миналата година влезнах в 2-3 ситуации и още ми се гади

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- MIR4EV
- ще става разбирач
По някой път има и хвърлени мангали у барата!Един миналата година при -10 глътна вода!
-
- научил се да хвърля
Вчера на Червен бряг много слабо. Масовата риба е средна каракуда, но и тя е рядка. Единици хванаха по някой случаен скобар и още по случайна мрена. Тримата, които бяхме, аз, Тошко Захранката и Любо Майстора хванахме общо около 2 кила каракуда и 1 килограм уклей. Не съветвам никой да ходи там докато не се размъти реката.
-
- научил се да хвърля
Вчера на Писарово пълна скръб. И удар нямаше ...
На реката или на блатата?Aemilivs написа:Вчера на Писарово пълна скръб. И удар нямаше ...
-
- научил се да хвърля
на реката ...rowman написа:На реката или на блатата?Aemilivs написа:Вчера на Писарово пълна скръб. И удар нямаше ...
после отидох за 1 час да хвърля малко блесна на блатата ама и там същото.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Зависи кой как тълкува нещата.Докато ги нямаше гражданята..място имаше за всеки.Никой не ходеше във тъмницата да се киорави.Откакто <хуните> нападнаха долното течение на реката се започна епопеята.Тъкмо си хвана място и все ще се намери някой със 30 кила захранка да ми съсипе риболова ,,и не само на мен а и на половината вир.Миналата година и аз влизах във едни ситуаций със едни пишман състезатели ,но и на мен още ми се гади.Донякаде оправдавам и местните.Хората си хранят едно и също място 5 дена а аланколу дошъл на готово и аиде мерси..Господа имам един апел ...Моля ви НАМАЛЕТЕ ЗАХРАНКИТЕ.Това не е нормално..А колкото до Мирчев ..Ела някой път да ме бутнеш мене във водата пък ще видим.naskobo написа:Разправиите за места на Червен бряг са еманация на простотията по нашите реки.Това, че сте отишли рано, съвсем не значи, че по-късно някой местен, който изживява мястото като свое, няма да ти се качи на главата и да ти съсипе кефа.myyni написа:и наистина на най хубавите места ходят към 2.30 - 3.00 сутринта
Декември миналата година влезнах в 2-3 ситуации и още ми се гади

-
- новобранец
Колеги ,когато хората са повече от рибата във вира и температурите са положителни,като прибавим бистрата вода как да има слука.Импровизирайте по еденично в притоците ще останете довлни. 

-
- научил се да хвърля
Не мога да си обясна как така някой ще си препише място като свое? Реката е на всички. Който пръв хване място - той превари.