Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2010
Дай ми лошо море и ми гледай сеираfarfuec написа:понякога работата става ''НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ'' и бомбардите не опрявят положениетоMi7chell написа:То има бомбарди за такъв вятър бе колегаfozi написа:Вчера бях на тюленово от 12 до 13.30.За това време хванах 2 парчета на потъваща бомбарда.Като цяло умряла работа!Вълна и вятър който правеше корем на кордата.

Зарганолог
Не пробвахте ли на Мириус? Чувам, че давало добре последните дни.ivalpetkov написа:днес на маслен нос слабо-аз пет едри зизита а авера 9 броя от 10 до 2 часа -много рядко и бързо минаваше,имаше гъста мъгла но от утре нататък...току що питах по телефона и другата част от мойта тайфа-те бяха в царево,казват че си тръгнали с по две риби на човек,от обяд до надвечер,
явно зизитата днес ги е нямало в този район...дано да съм бил полезен
лошо, лошо колко лошо 

- ivalpetkov
- разбира нещата
днес имало земетресение около българия -може за тва да е 

-
- научил се да хвърля
днес около Созопол 41бр до 15 часа 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
като има такъв вятър се слага бързо потъваща или вълна както беше на Синеморец една червена на мавер около28 гр.
днес на нои само 12 бр. за цял ден.
-
- научил се да хвърля
За пореден път се убеждавам , че рибата е на юг... Айде да се дигне малко на горе и към нас , че вече ме сърбят ръцете

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Бравос! Аз бях малко по надолу от Созопол и "излъгах" само 22 бр.vanio78 написа:днес около Созопол 41бр до 15 часа![]()
-
- новобранец
сряда на кранево -втора -нема никой,четвьртьк от 15 до 15.30 на трете два бьрзи каиша,и после -умря.преди и след мен -малко колеги ,повечето капо.морето изглежда супер!
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Утре сутрин заминавам на юг-след Царево,2 дни ще съм там,дано да се завърти риба-ще пиша за инфо като се върна 

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
А дано Нептун положи дясната ръка върху главата ти.bat stani68 написа:Утре сутрин заминавам на юг-след Царево,2 дни ще съм там,дано да се завърти риба-ще пиша за инфо като се върна
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вчера колеги падна едно обикаляне.......Като се почна балчик,каварна,болата-нищо
Надвечер детето ме заврънка да ходим за рибаІна 10 г.еІ иска да се научи да хвърля с бомбарда.Понеже се стъмняваше и невярвах да има хора на буната за да им пречим.И закона на мърфи проработи-на второто хвърляне детето хвана първата си заргана!Аз си разпънах пръчката и на първото хвърляне се закачи един карагъоз.Второ нямах защото торбичката с червеите цопна във водата.Късмет!

Привет на всички! Днес на Кранево от 10 до 13.30ч сопи.Един брой зарган и смяна на всички видове бомбарди.После се разходих на Дружба и там така вземаха... и се прибрах.Наслука на всички, които утре се канят да рибарстват.
п.п.Пичове моля Ви прибирайте си боклуците! Утре моите и вашите деца ще ходят по същите места за риба.
п.п.Пичове моля Ви прибирайте си боклуците! Утре моите и вашите деца ще ходят по същите места за риба.