Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: САФРИД - 2010
Този дето се занимава с мрамори
Ето този:

Ето този:

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Мънцата ли ?
Излизаме често заедно,сега неговата лодка е в ремонт,ама той да си докладва де.
Излизаме често заедно,сега неговата лодка е в ремонт,ама той да си докладва де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Прати му много поздрави от Миро от Бургас
Поздрави от Варна Миро, поздрави и на Никитоmiro_bs написа:Прати му много поздрави от Миро от Бургас

-
- новобранец
Днес от 9 до 13 часа пред Почивка след много обикаляне и проби около 4 кг. приличен сафрид и граца.
-
- новобранец
Днес пред Германката на около 150м от брега от 06.30 до 10.30 много слабо - 3 прилични чернокопа, малко граца, едно сафридче и бая дракони. Всичката риба беше на дъното ! Имаше едни колеги дето опукаха бая паламуд. Иначе морето - тава дето се вика !
Бургазлии май ги е страх да пишат във форума ! 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мерси Мънца ще му предам и на Ники.Мънцата написа:Поздрави от Варна Миро, поздрави и на Никито
Днес следобед влязохме от Созопол пуснахме паламуденото чепаре и до германката нищо. После там около 1 кг и половина граца. Иначе всички мрежари вчера са взели много паламуд.
-
- научил се да хвърля
Днес на Западното пристанище /Бургас/ за 2ч.- половин кг граца и малко хамсия и дребен чернокоп.
Днес на Болата двама от 7.00 до 12.00 10 кила сафрид предимно едър и малко граца.
-
- новобранец
Вчера за първи път тази година влязохме с лодката, пред Галата двама души около кило граца. Поне разходка си направихме.
посмали малкоk00 написа:Днес на Болата двама от 7.00 до 12.00 10 кила сафрид предимно едър и малко граца.

И защо колега, ако смея да запитамkoxsiko1 написа:посмали малко

верни са цифрите...
аз лично имам 7...
забелязал съм че когато се влиза от болата, има хора понякога вадят по 1-2 кила а други по 5-6 а трети по 10-12... и не винаги където е селото е най многоото риба.. то затова и има повече от 1 село почти винаги. Да не говорим и предимството на сонарите. А има и още един момент... ЛОДКАТА (и по скоро двигателя) , някой може да ми се смее ама това е истината и ще дам пример.
Миналата година влизах с малка лодка 3.60 и двигател 4 к.с. ... от болата до носа - 25 минути. От носа до дерето - 35-40 минути(ако няма голяма вълна... ако има - 50-60мин)
Тази година съм с нова лодка и 25 к.с... болата - носа 6мин. Носа - дерето - 10-12мин.
И какво се получава.. преди - повече време бръмчах срешу течението и по-малко работих. А сега повече работя и по-малко бръмча. Па недай си да се обади някой преди и да каже: Идвай пред русалка, скъсваме чернокопа!!!, и тогава си изяждах калтърмите, щото имам 1 час и 10минути до там. А аз стоях и си вадих драконите на запад на носа.
Дадох този пример з да покажа че има хора които влизат и излизат по едно и също време ж морето, но ефектижното жреме за риболов (освен ако не са на котва) е различо, а съответно и резултатите са различни
аз лично имам 7...
забелязал съм че когато се влиза от болата, има хора понякога вадят по 1-2 кила а други по 5-6 а трети по 10-12... и не винаги където е селото е най многоото риба.. то затова и има повече от 1 село почти винаги. Да не говорим и предимството на сонарите. А има и още един момент... ЛОДКАТА (и по скоро двигателя) , някой може да ми се смее ама това е истината и ще дам пример.
Миналата година влизах с малка лодка 3.60 и двигател 4 к.с. ... от болата до носа - 25 минути. От носа до дерето - 35-40 минути(ако няма голяма вълна... ако има - 50-60мин)
Тази година съм с нова лодка и 25 к.с... болата - носа 6мин. Носа - дерето - 10-12мин.
И какво се получава.. преди - повече време бръмчах срешу течението и по-малко работих. А сега повече работя и по-малко бръмча. Па недай си да се обади някой преди и да каже: Идвай пред русалка, скъсваме чернокопа!!!, и тогава си изяждах калтърмите, щото имам 1 час и 10минути до там. А аз стоях и си вадих драконите на запад на носа.
Дадох този пример з да покажа че има хора които влизат и излизат по едно и също време ж морето, но ефектижното жреме за риболов (освен ако не са на котва) е различо, а съответно и резултатите са различни
addicted to the wind !