Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2013
днес на ной и на кабаком капо.
[quote="vankony"]Е все пак излезе ми късмета,застъпах към 13,30,първата смяна тъкмо си тръгваше споделяйки ,че нищо няма.Помятах около час взех една риба ...После падна вятъра и като се запукаха едни заргани ...
гол след гол,дребно ,средно все такива на близо и на далеч.Тотала до тъмно 22 броя,после проби и на нощен за чернокоп,ама само един брой
Сафрида е от борсата,че омешах всичко на прибиране.Айде рапорт даден[/quo[
Потвърждавам инфото на колегата за сряда. Аз от 14 до 17 на Дружба имам 27 броя
и 6,7 писалки пуснати да растат
. Половината риби бяха много добри а другите по скоро средни. Това всичко след 15 часа като падна вятъра. Айде до другата седмица, че като гледам какъв североизток се извива ми става лошо. Ама няма страшно, виното стана
, рибата зрее в бурканчетата
и от тук нататък до никулден квото даде морето здраве да е
.

Потвърждавам инфото на колегата за сряда. Аз от 14 до 17 на Дружба имам 27 броя

-
- научил се да хвърля
Късно инфо:вторник на Синеморец-8 бр.,сряда-проби на три места-0 бр.В сряда двамата с колегата нямяхме пипане.
днес на Шабла закрих сезона - резултата бе най добрия тази година 22 каиша по 45-50 санта сутринта от 8 до 13 часа за тази година толкоз!

Днес крайморие 2 4аса - 1 среден зарган - от 13 до 15
- sardina
- научил се да хвърля
Днес на Дружба за 2 часа преди мръкване 10 броя + 1 чернокопче. После останах до 19:00 да търся чернокоп, но нямаше.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Днес на Тюленово апсолютна греда. Времето и морето перфектни рибата я няма. От 7 до 12 две риби 

Времето идеално, риба няма.....Днес цял ден на Балчик и Кранево-2 риби....
ДНЕС на несебър и поморие перфектно време - риба за първи път тоз сезон капо, май е време да прибирам сопите в килера
И от мен инфо - днес на Мартината , от 8 до 16,30 - четири човека, между 8 до 12 риби на човек, като до 14,30 бяхме с по 2-3 риби.....половината са по над 40-45 см.Обще взето адски пръсната, а условията бяха хубави.....това ми е последно ходене там за тази година. Утре ще пробвам на Рубин и пак ще пиша, макар че получихме инфо, че същото е било на Дружба.
0885022272 / 0885897615
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Днес начало на Варвара,дребно тук там средно.....след обяд Ахтопол още десетина бройки-малко по едри и три каиша.Краен резултат около 25 риби......това за цял ден.На тръгване имаше атака на много риболовни съда-огладняха тия дни и ще наваксват
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
На Перла двама човека набихме къмто 30 зигита за цял ден. Като големия екшън беше между 11.00 - 13.00.
Здравейте и от мен. След петъчния излет на колегата BERG, и аз реших да пробвам моите любими северни полета. Итака от тъмно до тъмно на Паметника на Шабла-31 риби.Васички риби са много добри като размери. Много труден риболов, до обяд имах 10 риби
а другите след 14 часа като падна вятъра. Иначе времето хубаво , морето също но рибата рехава
.Имаше големи течения и те също пречеха. Повечето риби ги взех пред скалата, което според мен показва, че пасажите са малки. Въпреки това съм доволен като цяло, но явно на север вече мача е към своя край
. Но както казах и по рано аз тая година съм решил да я гоня до никулден па каквото сабя покаже. Айде със здраве, че ракийка ми се пие

Днес, на външните плочи на Рубин, от 07 до 11.30, хванах единствената заргана в района.....след това "Благодаря-Довиждане". Сутринта духаше повече от север-североизток и към 11 вятъра понамаля, но не даде никакъв нишан да се завърти рибата, при положение, че от 4,30 часа въртях без да спирам. За втора смяна , следобяд, може и да се завърти по нещо....дано да имат късмет.
0885022272 / 0885897615
- sardina
- научил се да хвърля
Явно колегата Todorin е имал повече късмет, защото трима души, сравнително близо до него имаме по-малко . Но пък разходката винаги си заслужава по тези красиви брегове, особено ако си с добра компания.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!