Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
yco написа:Естествено, че с ръце...Троли го знае ама си мълчи...парола -река Ахтуба..а..
![]()
Целият разказ...![]()
http://euro-som.de/index.php/rybalka-na ... wolge.html" onclick="window.open(this.href);return false;
С ръце, но първо боднат с багора за долната челюст да не бяга и чак тогава издърпан с ръце в лодката

.....Дмитрий багрит его за нижнюю челюсть.....

http://www.youtube.com/watch?v=SVcOrsvVSm4" onclick="window.open(this.href);return false;
Че,темата се поусра,и то яко/ако
...така е...
Аз да си кажа,макар да ми го турят и от две страни!Ще взема отношение само веднъж и...толкоз,който иска да вярва или не...
Господи,твоето чедо,което визираш,мрежи не пуска,няма и да пусне,а и няма възможност да извади
Ицо,Славее е по-голям пич от много пишещи и не пишещи,майна
Упрек към теб,не нападй хора,които не познаваш
А се съдете,ти ненормален ли си 

Аз да си кажа,макар да ми го турят и от две страни!Ще взема отношение само веднъж и...толкоз,който иска да вярва или не...
Господи,твоето чедо,което визираш,мрежи не пуска,няма и да пусне,а и няма възможност да извади

Ицо,Славее е по-голям пич от много пишещи и не пишещи,майна

Как са пуканките Минчони....
Абе Славе, ако четеше до сега писанията ми, щеше да разбереш, че нямам нищо общо с това село, нито ги познавам, освен един козар...
, ама не е рибар, нито бракониер..
Ако не вярваш питай, който ми е бил на гости....Дори война им водя за едни боклуци...подобни... 
Там са клани през 1913 г. от турците. Мисля, че 21 човека с деца и жени и не смееха до сега и до мястото на клането да идат, което е на 500 м от селото-толкова са страхливи, че остава за риба за ходят. Наложи се вуйчо ми, който е от Ивайловград да им направи паметник и чешма на мястото на клането.
Може да има някой мискинин, но щеше да се разбере.
Бракониерите са основно от с.Покрован и околните села, че и от Ивайловград явно има, че и пришалци. Сега доволен ли си..?
Дали на слънчев бряг ще ходиш или на камен бряг ...ми е през оная работа....
Кажи сега - мен, къде си ме видял в цялата ти постановка...

Абе Славе, ако четеше до сега писанията ми, щеше да разбереш, че нямам нищо общо с това село, нито ги познавам, освен един козар...

Там са клани през 1913 г. от турците. Мисля, че 21 човека с деца и жени и не смееха до сега и до мястото на клането да идат, което е на 500 м от селото-толкова са страхливи, че остава за риба за ходят. Наложи се вуйчо ми, който е от Ивайловград да им направи паметник и чешма на мястото на клането.
Може да има някой мискинин, но щеше да се разбере.
Бракониерите са основно от с.Покрован и околните села, че и от Ивайловград явно има, че и пришалци. Сега доволен ли си..?
Дали на слънчев бряг ще ходиш или на камен бряг ...ми е през оная работа....

Кажи сега - мен, къде си ме видял в цялата ти постановка...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Това,което казва Славе е,че кога е стъпил на Камилски Дол е извадил мрежи.Това е вярно и аз съм свидетел,как се беше изнервил до крайна степен от мрежите там.Толкова беше полудял,че от нерви,режейки мрежите си отреза въжето на лодката.
Славе е с най-голям принос миналата година към мобилната група на ИАРА с подаване на сигнали и лично участие.Самия той е сътрудник на ИАРА.
Ице,това което той ти казва,че не може да си ходил на Камилски Дол всяка година и да не си закачал мрежи.И понеже,там виладжиите се познавате,по презумция не се топите.
Славе,не е споменал,че лично ти пускаш мрежи.А засегнат от твои коментари по негов адрес публикувайки некви руснаци,които тепат рибата по всякакъв начин,ги представяш за Ангели.
Но всеки Ангел си има Господ и Славе е техния,както и на бракониерите.
Неговия въпрос към тебе е когато пишеш за Камилски Дол и споменаваш разни имена,защо не споменеш за мрежите,които се пускат там от местни Муджехидини.Те имат ли си имена,като риболовците например.
Няма начин да не си закачал,освен,ако не си ходил за риба там.И ако е така,разказите ти олекват.
На мен също не ми прави добро впечатление,че се Боготворят чужди риболовци,а нашите се оплюват или не им се отдава заслуженото.
Гуджо е голям,не заради сома който уловиха с Росен.Той просто е добър човек и приятел,на който винаги можеш да разчиташ в беда,дори да не те познава.
И понеже има много клипове с мрежи,пита за твоите от Камилски дол.
Сега само кажи закачал ли си подобни,а не дали си ги пускал.
Аз не мога да те обвиня в подобни постъпки.
Вчера ти казах,научи 1-во българската история за добрите риболовци и сомовете им,а после пиши за чуждите изтеглени от чичко Гугъл.Щото и Троли е цар на преразкази на чужди случки.Той може да ти разкаже как си чукам жената и къде ми е грешката в пръта.
На мен не ми пречиш и те чета.Скочил съм ти един път,когато оплюваш риболовци,като Жоро Алкохола.Не е честно да пишеш за човек,който не познаваш лично и да се сравняваш с него,без да имаш неговите успехи и риби.
Дано сега разбра мен,а не Славе.Ако не си ще се видим в съда.....има страшно кафе и наливна кола.

Славе е с най-голям принос миналата година към мобилната група на ИАРА с подаване на сигнали и лично участие.Самия той е сътрудник на ИАРА.
Ице,това което той ти казва,че не може да си ходил на Камилски Дол всяка година и да не си закачал мрежи.И понеже,там виладжиите се познавате,по презумция не се топите.
Славе,не е споменал,че лично ти пускаш мрежи.А засегнат от твои коментари по негов адрес публикувайки некви руснаци,които тепат рибата по всякакъв начин,ги представяш за Ангели.
Но всеки Ангел си има Господ и Славе е техния,както и на бракониерите.
Неговия въпрос към тебе е когато пишеш за Камилски Дол и споменаваш разни имена,защо не споменеш за мрежите,които се пускат там от местни Муджехидини.Те имат ли си имена,като риболовците например.
Няма начин да не си закачал,освен,ако не си ходил за риба там.И ако е така,разказите ти олекват.
На мен също не ми прави добро впечатление,че се Боготворят чужди риболовци,а нашите се оплюват или не им се отдава заслуженото.
Гуджо е голям,не заради сома който уловиха с Росен.Той просто е добър човек и приятел,на който винаги можеш да разчиташ в беда,дори да не те познава.
И понеже има много клипове с мрежи,пита за твоите от Камилски дол.
Сега само кажи закачал ли си подобни,а не дали си ги пускал.
Аз не мога да те обвиня в подобни постъпки.
Вчера ти казах,научи 1-во българската история за добрите риболовци и сомовете им,а после пиши за чуждите изтеглени от чичко Гугъл.Щото и Троли е цар на преразкази на чужди случки.Той може да ти разкаже как си чукам жената и къде ми е грешката в пръта.
На мен не ми пречиш и те чета.Скочил съм ти един път,когато оплюваш риболовци,като Жоро Алкохола.Не е честно да пишеш за човек,който не познаваш лично и да се сравняваш с него,без да имаш неговите успехи и риби.
Дано сега разбра мен,а не Славе.Ако не си ще се видим в съда.....има страшно кафе и наливна кола.

Яне,ти си моя състезателен кон в клйонка
за мен това е подходящата лодка,с подходящите такъми си,
понатрупа опит,рано или късно нещата ще се случат,и тогава си спомни кой пръв го е предрекъл.
и тогава вече ще приема един клйонк подарък от тебе с автограф
Аз спора го спирам,ама Яне що тоя човек не ми верва,че съм господ
виж че от как ме нервират времето какво е,хем е гадно хем риби не кълвът
мога и още факти да му потвърдъ,на Божо и Споки Миро при трофейния сом бех на 20 метра от мястото на събитието,при последната риба на Троли,когато и той като мене беше Сандокан с двата ножа,Светлйо рибата се здрависа с мене и след два часа му се дигна адреналина на макс ,кой април месец е ловил четри риби на клйонк за няколко часа ТИ,аз бях в обсеега ти.
Успех на всички през новия риболовен сезон
ПС и като тръгвате на риба удрайте по една молитва,знаете към кой

да опиша случка от 3ти март,ставам сутринта и спира Светлйорибата отвара вратата на джипа,аз сънен обикалям около лодката и ми вика.
Славе тебе те сънувах...........леле майко притесних се,изгорех,знам ли тоя какви ги върши по Слънчев Бряг
чул съм че са големи коцкари
тъкмо да избегам от ситуация,да му кажа,че все още съм с жена ми
и той допълни,сънувах те че вадиш 30кг сом......ооох олекна ми

понатрупа опит,рано или късно нещата ще се случат,и тогава си спомни кой пръв го е предрекъл.

и тогава вече ще приема един клйонк подарък от тебе с автограф

Аз спора го спирам,ама Яне що тоя човек не ми верва,че съм господ

Успех на всички през новия риболовен сезон
ПС и като тръгвате на риба удрайте по една молитва,знаете към кой

да опиша случка от 3ти март,ставам сутринта и спира Светлйорибата отвара вратата на джипа,аз сънен обикалям около лодката и ми вика.
Славе тебе те сънувах...........леле майко притесних се,изгорех,знам ли тоя какви ги върши по Слънчев Бряг

Последно промяна от Славее на Вто Мар 11, 2014 10:10 pm, променено общо 1 път.
- minchoto
- ще става разбирач
ГосподиСлавее написа:... като тръгвате на риба удрайте по една молитва,знаете към кой![]()
![]()
![]()
![]()

Сеедно слушам колегата Росен,той ми говори с абсолютно същите думи.minchoto написа:ГосподиСлавее написа:... като тръгвате на риба удрайте по една молитва,знаете към кой![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Молим те само за едно - кАжи какъв ти е графика за следващите пет-шест месеца, че да моем да гравитираме наоколо
![]()
![]()
![]()

баси май изтрещевам,требва ми една серия от 15часа влачене,15 часа клйонг,да се поотпусна малко
или както му викаме,влачене до откат и клйонкане до смърт

- minchoto
- ще става разбирач
Не бегай от същината на въпросаСлавее написа:Сеедно слушам колегата Росен,той ми говори с абсолютно същите думи.minchoto написа:ГосподиСлавее написа:... като тръгвате на риба удрайте по една молитва,знаете към кой![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Молим те само за едно - кАжи какъв ти е графика за следващите пет-шест месеца, че да моем да гравитираме наоколо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
баси май изтрещевам,требва ми една серия от 15часа влачене,15 часа клйонг,да се поотпусна малко
или както му викаме,влачене до откат и клйонкане до смърт![]()
![]()
![]()
и пак отново така
![]()

И така трябва,аз лично се радвам че се поуспоихте и дваматаСлавее написа: Аз спора го спирам

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Шшшшш,Славе недей да ми се правиш на Господ в Тролинга,че ми се ядат 170килограмови пържоли тая година и че ги режем бавно всеки уйкенд?!
Че си добър Касапин спор няма!
Че ги чаткаш сомовете и воблерите на тролинг-спор няма!Че вдъхновяваш 100човека покрай тебе в риболова на сом,на тролинг=верно е!
Но не е достатъчно за да си "ГОСПОД"!
Във фазата на вадене си голема нула и се сещам за оня клип от Монтаня,дет се усука яко с едно соме и не може да го прибереш у кепа 3часа,пусни го моля те за десерт на вечерта и поздрав към Ицо!
И само не ми казвай,че си "господ" при канджосването на 105-цата щот ако беше верно немаше да се мъчиш три пъти преди да го умориш!
А за канджата,нещо да кажеш,а?
Само погледни колко е дебело джелезото около контрата,та за това и не си могъл да проникнеш по-навътре!Единствено ти се е получил удъра от долу в корема и сома се е предал!Това не е харабийската битка,а и с оглед къде се търкал плетеняка,можеше да се кефите още 2часа в Битката,ма сте избрали мекото на баницата!WWW.ТОЧКА.ТРОЛИ! 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бракониерите там верно се казват Ицо-Барабина и Ицо-Трапера,а не този Ицо!
Славе,нема как да съдиш Трапера и Барабина,щот са си у тех а ти си обикновен турист и натрапник!
Та всеки си има негов път и не треа да се бърка прекалено в чуждия двор!
Кажи си Славе къф е тоя Сърп от снимките и кой ти го даде,да го е........воала!
Щот там се прееба твоята схема за Рекорди!
Малко повече търпение и хладнокръвие следващия път и че си у Джаза!Само научи правилата и си готов за подвизи!
Не забравяй,че като дойде в Лагера,само Троли от цялата потеря беше фанал сом-4кила на тролинг,а некои хора влачеха от седмица и беха капо!На другия ден след твоята лекция и "рев" за счупения ти Ред-Хед,пак само Троли фана сом 24кила от сумати лодки,та си тръгнах като истински Победител!След мен Пазарджиклии ги надушиха пред Садките и фанаха десетина,но едва след воаяжа на Троли!
Та хубаво е да си Победител и ви се радвам за тая 105-ца,че немате стигане,но определено правите страхотни грешки и просто ги отчитам,защото знам че ГОСПОД е безгрешен,а вие сте далеч от него макар и да ви докосна с този сом!
ГОСПОД ви избра за този екшън и нищо повече,щот пред него сте прах и пепел!
Та по-спокойно,хората ще запомнят килата на рибата а за бракониерската канджа ще забравят!
Но не и аз!

Не може да ми се сърдиш,че го защитавам.Аз също имам забележки,но на чужда риба е пълно с професори и за това трая.Щях да се опитам да съм спортсмен и сома да е жив,но може би нямаше да го уловя....така,че траем пред Господ.toci23 написа:И така трябва,аз лично се радвам че се поуспоихте и дваматаСлавее написа: Аз спора го спирамзащото всичко това не беше нужно.Никой не разбра никой-аз постнах в другия форум за да търся дискусия -Славе мисли че го критикувам,че кой съм аз в тоя риболов та да критикувам
Славе, 50 страници изписах да питам и разпитвам колегите в тая тема за нещо ценно като съвет в тоя риболов-за ква критика говорим.С Ицето Троли и още колеги осъждаме вашия сом-А НЕ ВАС като риболовци-Емо83 веднага те защитава -ама от кой и за какво:roll:
-имало война
Няма как да не го обсъждаме вашия сом и да си казваме мнението след като е качен в нета.Така че останете си със здраве
и Успех през сезона
А теб не съм те обидил с нищо.Спри с това подскачане да си защитаваш кривия пост.Виж какво каза.....В оня форум говорят за световни рекорди.....Е лошо има ли да се говори за това!
И за да се омаловажи постигнатото,се постанаха 10 сома от Руснаци....най-големите бракониери и мислители на улов с капани и подобни гяволии.
- minchoto
- ще става разбирач
Доста си противоречиш, ама тва сигурно е щот НЕ си лицемеренTroli Rapala написа:Славе,нема как да съдиш Трапера и Барабина,щот са си у тех а ти си обикновен турист и натрапник!Та всеки си има негов път и не треа да се бърка прекалено в чуждия двор!
![]()

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 3&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;

Нито ги познавам тези лица нито съм ги чувал, няма и от къде. През мен минават през деня 1 козар и двама пенсионери по на 90 г. .....А там съм от скоро и почти никой не познавам. Срязал съм само два сезала, дори и не съм ги надигал, може на някой сомчето да е отишло...
...Един кош намерих, ама много тежък и си го оставих...
.. Не съм закачал със въдицата нито мрежи, нито съри за 3-и години. Шаранджийските бутилки не ги пипам дори. От толкова години го практикувам кльонка, но първите две имам по 2-3 влизания само и като не ще и айде на вънка.
Ако не вярвате питайте Янича, колко мрежи закачихме за 2-3 дена - нула. Такъв ни е риболова, вадиш местиш се пускаш.....
Пък и сутрин докато си наловя стръв покрай мен вече са минали поне 10 тролингиста и каквото има са го обрали.
Направете една карта тайна, къде сте вадили мрежи и на каква дълбочина и като минавам от там ще проверявам. Но не вадя мрежа - ще звъня на 112..точка..
На сезали и конци съм се нагледал доста по брега навързани и срязани...Такава е....

Ако не вярвате питайте Янича, колко мрежи закачихме за 2-3 дена - нула. Такъв ни е риболова, вадиш местиш се пускаш.....
Пък и сутрин докато си наловя стръв покрай мен вече са минали поне 10 тролингиста и каквото има са го обрали.

Направете една карта тайна, къде сте вадили мрежи и на каква дълбочина и като минавам от там ще проверявам. Но не вадя мрежа - ще звъня на 112..точка..
На сезали и конци съм се нагледал доста по брега навързани и срязани...Такава е....

Няма виладжи в селото....има 60 човека от тях 50 са пенсионери и всички се познават. В кръчмата се събират 3-4 човека...козаря, чешмеджията и кръчмаря..Emo-83 написа: Ице,това което той ти казва,че не може да си ходил на Камилски Дол всяка година и да не си закачал мрежи.И понеже,там виладжиите се познавате,по презумция не се топите.
.......

Не съм и видял, някой да има лодка в селото освен мене-така че моята е най-голяма....

Това е, ако щете вярвайте.