Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Модератор: sapuna
Re: Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Днес бях на Шипоченския , от 16:00-17:30 една перка , два уклея и едно костурче , язовира е с 10 см надолу .
- Прикачени файлове
-
- 11076093_1011949355499736_1687423048_n.jpg (93.51 KiB) Преглеждано 1708 пъти
-
- 10872301_1011949388833066_1115253097_n.jpg (92.94 KiB) Преглеждано 1708 пъти
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Слиза ли се до върбите под "Дивото зове".....в началото, или колата на пътя? Става въпрос с Витара. Защото мисля вторник или сряда да откривам, че вече не се трае.Dimy написа:Днес бях на Шипоченския , от 16:00-17:30 една перка , два уклея и едно костурче , язовира е с 10 см надолу .
Има сняг , аз съм със субару ма не смея да слеза , че от долу е много меко и мокро !!!
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Уфффф......пак ще го играеме шерпи и магарета
Мерси, колега

Мерси, колега

Преди да падне снега слизах с колата до завоя на устието , калта беше много лепкава и имаше коловози . Но гледах , че са слизали джипове сега имаше нови коловози в снега .Иначе аз лових по нагоре по устието и е на макс 30-40м от колата та не е проблем за директен куфар , стол и кофа със захранка 

- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Аз за завоя питах.....там са върбите, значи има шанс да се стигне края на реката. Мерси.
Никакъв признак че има риба в залива Щъркелово гнездо:

На дъно и на плувка никакъв резултат.Бял червей ... торен ... нищо.Не бях взел живи рибки но от бай Иван разбрах че риба в залива няма ... показа ми две платики хванати навътре и на дъно ... в неделя през деня ги е хванал.

На дъно и на плувка никакъв резултат.Бял червей ... торен ... нищо.Не бях взел живи рибки но от бай Иван разбрах че риба в залива няма ... показа ми две платики хванати навътре и на дъно ... в неделя през деня ги е хванал.
Гледам излязла е заповедта за забраната - за Язовира е от 1 Май до 15 Юни - има още един месец - може пък малко преди забраната да се хване по някоя Платика......
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
По вероятно е да се хване от другите видове риба-уклей,клен, костур,червеноперка и след тях платика,бяла риба в тоя ред ги виждам аз.

Риболовци.
Аз виждам едни каракуди по кило след 15 април.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Обаче бяла риба ще може да се лови след-15 май-законно-тогава и пада забраната.

Риболовци.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Здрасти Люси!И аз с шефа присъствахме на зарибяването с бяла риба,хора от организаторите са ни приятели ,евала на такива хора.Ние също се включихме,така стават нещата ,с повече хора.Относно амурчетата,бяха много в един чувал,но с размер тип кърфица,няма полза от такъв зарибител в такъв язовир-всичко е изядено.От опит,преди 2 г. зарибихме яз.Сопот с шаран/имаше и 200-300 амурчета /но с размер на цигарена кутия,това е верния зариител
Сега пак събираме средства за Сопот,спокойно може да го направим и за Искъра
Само трябва някой да се наеме,проверен човек да събира парите,примерно за Сопот ги превеждаме на Йоско,собственик на риболовен магазин,ЛРБ-Троян ги удвоява парите и така.

Всичко може,но не всеки го можe.

Мите ако се видиме на Националната среща,ако имам някой лев излишен по джобовете-ще ти дам и за зарибяване на яз Сопот-дано даде господ да имам.

Риболовци.
Здравейте колеги, искам да ви питам нещо. Понеже мислим да направим самоубийствен излет на Искъра за 4 дни на палатка от 5ти до 9ти април, та къде може да се метнем с някаква надежда за каквато и да е риба. Чух, че на Щъркела има забрана за палатки понеже било частно, но другите варианти са ни накъде по Устието или на Шипочанския залив. Заслужава ли си мръзненето...или е безсмисленно? 

Колега от 2 дена регистрация-и веднага почна да питаш-по добре си седи дома и не ходи на никакви палатки,ще ти замръзне всичко буквално.
Гледай последните снимки-сняг е горе,и е под нулата, веднага щом изчезне слънцето.
Гледай последните снимки-сняг е горе,и е под нулата, веднага щом изчезне слънцето.

Риболовци.