Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: С лодка в морето - 2013
Днес с Капитана стана прекрасен риболов :840320:, големи благодарности Кире.Сутринта си имаше бахър,голям мъгла, ама Джипиеса си води точно,и вятър и къса вълна, но всичко това си е кеф сега, като погледнеш:f68ade:
Пред Галата вече мъглата остана назад и се юрнахме напосоки с търсене.Той Киро си ги е отработил отдавна тия пинизи, и се почна има, няма, има има, няма, но повечко си имаше.Рибата пак пръсната на малки пасажи и местене от Галата на юг.Вътре , вънка, но я уцелвахме.На обед морето легна хептен и стана пълно щастие.Сафрида между другото си беше доста едър.

Уцелих и едно цигане

Киро застана пред слънцето и не можа да се види щастлив, че тоя път той ги качулеше повече риби

и пак

В крайна сметка съм щастливо изморен, те и мойта парса

Имам 2 циганета, 7 чернокопа(то щото много ми се ядат:db0cf366d73a8e ) и къде 5-6 килца общо.
Абе аз много доволен и с кеф си пиша сега репортажчето.Благодаря Кире:65ace96196811c ,че и за мотора.
Имам да пръжна риба на децата сега, пък за тати, зъбатковци на скара:f68ade:
Пред Галата вече мъглата остана назад и се юрнахме напосоки с търсене.Той Киро си ги е отработил отдавна тия пинизи, и се почна има, няма, има има, няма, но повечко си имаше.Рибата пак пръсната на малки пасажи и местене от Галата на юг.Вътре , вънка, но я уцелвахме.На обед морето легна хептен и стана пълно щастие.Сафрида между другото си беше доста едър.

Уцелих и едно цигане

Киро застана пред слънцето и не можа да се види щастлив, че тоя път той ги качулеше повече риби

и пак

В крайна сметка съм щастливо изморен, те и мойта парса

Имам 2 циганета, 7 чернокопа(то щото много ми се ядат:db0cf366d73a8e ) и къде 5-6 килца общо.
Абе аз много доволен и с кеф си пиша сега репортажчето.Благодаря Кире:65ace96196811c ,че и за мотора.
Имам да пръжна риба на децата сега, пък за тати, зъбатковци на скара:f68ade:
А сега де? 

-
- новобранец
bravo kolegi ytre i az sam tam yspeh
-
- вече хвърля и на тежко
Днес около остров Болшевик до обяд,много слабо -по килограм на човек и то среден и тук там едър сафрид.Дано след обед да е дало повече,но явно никой не пише ,а имаше толкова много лодки.Странно.
Днес на Черноморец много лодки - малко риба . Много пръсната и не мн активна, голямо търсене падна ...Черноморец...към Поморие...Биволите....Атия. Краен резултат от двама човека екипаж - 1кг чернокоп, 5 кг сафрид и 6 циганки. Това от 8 до 14 часа.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес на същото като вчерашното място беше по-слабо.Бяхме 3-ма в лодката и до около 14.30ч. взехме около 3,5кг редовен сафрид на калпак.Хванаха се и 5 циганки.Чернокопи никакви,мамка му.Преброих около 70 лодки около нас.На сонара отново се виждат големи пасажи но отново не яде стръвно.В такива моменти за пореден път се убеждавам,че за да се хване повече риба трябва да се разчита изцяло на сонара.В смисъл да се търси постоянно и на всяко дребно пасажче да се спира и да се хваща по някоя рибка почти без да се гаси мотора.Иначе ако се настоява на едно място резултата е много по-слаб.Точно пред самия Черноморец един колега извади 6 циганета на веднъж.Чух се и с приятели та ми казаха,че на Св.Анастасия работата е била по-слаба,около Германката и около Поморие пък било трагедия.
Качествени чепарета Borkata

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Днес от 09:00 до 16:30 на Емине двама в лодката - 20 кг. едър сафрид и тук-там някой чернокоп. Морето беше тава през целия ден - за утре прогнозата е същата - пак сме там 

На Болата шарен сафрид, 10 кила за двамата. Тук там чернокоп. Ситно чепаре иска, бяло, розово, червено, синьо. След 16 часа много силно.
hgtod написа:Днес от 09:00 до 16:30 на Емине двама в лодката - 20 кг. едър сафрид и тук-там някой чернокоп. Морето беше тава през целия ден - за утре прогнозата е същата - пак сме там
колега от къде влизате с лодката ?
-
- новобранец
Потвърждавам инфото за Емине. Ние обаче вчера бяхме на Кокетрайс - по 18-20 кг. сафрид на човек. Сутринта беше по-слабо, но следобяд даде добре.
Само да напомня, че в тихо време е добре да се заметне чепарето на 10-15м от лодката, за да работи както трябва
Само да напомня, че в тихо време е добре да се заметне чепарето на 10-15м от лодката, за да работи както трябва

- modimitrov
- новобранец
- Обратна връзка:
Инфо за Резово - Синеморец.
Вчера, чернокоп няма, но хванахме 2.2кг лястовица на чернокопено чепаре. Голяма емоция! Ето и линк лъм клипчето:
http://www.youtube.com/watch?v=MgNNDFqNFnc" onclick="window.open(this.href);return false;
Вчера, чернокоп няма, но хванахме 2.2кг лястовица на чернокопено чепаре. Голяма емоция! Ето и линк лъм клипчето:
http://www.youtube.com/watch?v=MgNNDFqNFnc" onclick="window.open(this.href);return false;
Лодката е най-бавното и най-скъпото превозно средство с което пътуваш от точка А до точка Б, без да имаш работа.
на 25.10 и 26.10 бяхме около о-в Болшевик, първият ден бяхме там от 12:00 до 17:00 и направихме 7 кг. двама човека мешан сафрид. Вчера бяхме от по рано пак до следобед и направихме 10 кг. отново мешан сафрид. И двата дни хванах по една циганка а първия ден хванах един карагьоз около 500-600 грама към 40 см. Чернокопа го няма както трябва. Това е от мен ,наслука на всички !
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Дето му викаме - на ветрило.yavor_fish написа: Само да напомня, че в тихо време е добре да се заметне чепарето на 10-15м от лодката, за да работи както трябва
Ама и при бурно море така се работи,и е по-ефикасно.
Иначе днес е по-слабо от вчера пред Варна,Галата де.
2кг за 4 часа,с много търсене.Мота се и чернокопа в района,
ама и той налита на неговите си "пържоли" само.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Днеска бяхме на нос Емине ама греда. Гадна вълна и малко риба. Този южняк носеше някакви силни течения. На влизане водата беше 14 градуса, а по едно време помислих, че сонара са е развалил 22градуса
На излизане падна към 18

На излизане падна към 18
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Потвърждавам - през целия ден духаше гаден югозападен вятър и беше доста неприятно и резултата за деня е 6 кг сафрид.kalin_80 написа:Днеска бяхме на нос Емине ама греда. Гадна вълна и малко риба. Този южняк носеше някакви силни течения. На влизане водата беше 14 градуса, а по едно време помислих, че сонара са е развалил 22градуса![]()
На излизане падна към 18
Пред Ветеран от 14.30 до 16.30 към 2кг.