Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

Тема за въдичари -гости на Черноморието-КЪДЕ И КАК ДА СИ ХВАНЕМ РИБА ПО МОРЕТО ?
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- ще става разбирач
Re: Тема за въдичари -гости на Черноморието-КЪДЕ И КАК ДА СИ ХВАНЕМ РИБА ПО МОРЕТО ?
Извинявам се за спама,но е наложително заради колега страдащ от синузит.
Някой знае ли къде расте морска краставичка ?
За предпочитане е по северното Черноморие ,но ако трябва ще се ходи на юг,тамън ще го съчетаем с някой риболов.
Само да не обръркваме ,растението ,,морска краставичка'' с нещо друго !
За предпочитане е по северното Черноморие ,но ако трябва ще се ходи на юг,тамън ще го съчетаем с някой риболов.
Морето обича хората,които го обожават !
Re: Тема за въдичари -гости на Черноморието-КЪДЕ И КАК ДА СИ ХВАНЕМ РИБА ПО МОРЕТО ?
Да не бъркам, но мисля, че съм виждал да расте на плажа на КамчияЧакала от Варна написа:Извинявам се за спама,но е наложително заради колега страдащ от синузит.
-
- ще става разбирач
Благодаря,ще отида до там !
Космати са малко краставичките,растението е с широки листа . Когато са узрели и ги пипнеш изхвърлят семената надалеч с лек пукот.
Космати са малко краставичките,растението е с широки листа . Когато са узрели и ги пипнеш изхвърлят семената надалеч с лек пукот.
В Балчик има много.Чакала от Варна написа:Благодаря,ще отида до там !
-
- ще става разбирач
На който му се върти,да ходи на Кранево за някоя писалка.
тази година е година на паламуда,но вие колеги си мълчите ,че здраво е тръгнал...сигурно си мислите,че ние от вътрешността на страната ще дойдем и ще го изловим,че няма да остане за вас...
-
- научил се да хвърля
Паламуд от брега не е лесна работа, колега Санчес. Има все още епизодични случайни появи и то на дълбоки места. Засега обаче е обнадеждаваща година за чернокоп.
-
- ще става разбирач
Че, заповядай бе колега,добре дошъл си !санчес написа:тази година е година на паламуда,но вие колеги си мълчите ,че здраво е тръгнал...сигурно си мислите,че ние от вътрешността на страната ще дойдем и ще го изловим,че няма да остане за вас...
Лично аз, ще ти кажа от къде няма да си хванеш паламуд от брега ...

Виж ,ако дойдеш с лодка от вътрешноста на страната,там гледаш къде е селото и переш навътре !!!
хубави платеринки на бомбарда в Аспарухово до кометата 

Вече мислех,че този форум е тотално умрял затова ви "бъзнах"(шегичка)-радвам се да видя,че има от можещите да ловят...
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги , имам питане!!! Днес бях на Петрол - 3сафрида и това е. Към 9 се преместих на завоя където има дървено мостче , да пробвам на бомбарда .Във водата имаше някакви светещи неща , все едно светулки гледаш.И тъпата риба се беше набила в самия бряг и гонеше сякаш тези гадинки.Вижда се на повърхността как си играе , но не яде.3 кълванета за 1 час само в самия бряг 50 -80 см дълбочина.Та да си дойдем на мисълта , ако наистина има такива твари , колко време ще продължи това ??? Преди 2 години бях хванал една светеща буболечка , но на брега беше.Закачих я да пробвам , но без пипане.Успех и наслука
-
- ще става разбирач
Всяка година се говори за едно и също нещо-
Ще влезе ли рибата или ще цепи Калиакра-Емине ?!
Вчера бях кажи-речи в ачика/2 мили и нещо/ и там взехме сафрид 2-3 кг. набързо.Миналата година по това време го претрепахме на брега .
Мина и заргана тогава,не беше за оплакване.
После пък чернокопа не влезе ?!?!?!
Давайте прогнози,майстори !
Платерината няма да я коментирам,тая година даже боклужата е илария,като иларийте.
Ще влезе ли рибата или ще цепи Калиакра-Емине ?!
Вчера бях кажи-речи в ачика/2 мили и нещо/ и там взехме сафрид 2-3 кг. набързо.Миналата година по това време го претрепахме на брега .
Мина и заргана тогава,не беше за оплакване.
После пък чернокопа не влезе ?!?!?!
Давайте прогнози,майстори !
Платерината няма да я коментирам,тая година даже боклужата е илария,като иларийте.
Незнам какво да прогнозираме тя рибата е тука само някои трябва да ходи и да я лови . На вълнолома вечер от вътрешната страна до преди 5-6 дена поне сафрид на аланкат до полунощ 2 кила отвънка на Ваглер чернокоп на филе / на Ной дава по добре/. Сутрин до 9-10 часа 20-25риби мешено Илария със зарган има колеги седят повече мене много ме напича. И това всичко на Вълнолом , а има къде къде по даващи места . Риба има даже рано тръгна от преди 20дни вземат по 10-15 зарган на риболов . Като спре да дава ще я търсим на север на юг кой каде му е кеф.
-
- ще става разбирач
Да,чернокопа откри сезона на светулките.
,,Св. Константин и Елена'' !!!
,,Св. Константин и Елена'' !!!
Това за плувката звучи интересноbubamara написа:Незнам какво да прогнозираме тя рибата е тука само някои трябва да ходи и да я лови . На вълнолома вечер от вътрешната страна до преди 5-6 дена поне сафрид на аланкат до полунощ 2 кила отвънка на Ваглер чернокоп на филе / на Ной дава по добре/. Сутрин до 9-10 часа 20-25риби мешено Илария със зарган има колеги седят повече мене много ме напича. И това всичко на Вълнолом , а има къде къде по даващи места . Риба има даже рано тръгна от преди 20дни вземат по 10-15 зарган на риболов . Като спре да дава ще я търсим на север на юг кой каде му е кеф.

За каква дълбочина пускате ваглера