Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Кире, ще те посъветвам да изхвърлиш та химия на боклука, освен ако не ти е предписана от лекар. Па и да ти е предписана, пак я изхвърли...
Относно здравословното хранене- то е как да го кажа психическо или духовно понятие, както и начин на живот. Като оне тибетските монаси, само че още по трудно, защото е в свят, който предлага много кулинарни изкушения...
Лично, предпочитам нормалното хранене, само проблема ни е, че в Б-я все храна е боклук и няма нищо истинско за разлика от съседните ни държави особено те де не са в евросъюза.
Хайде и по оптимистично. Направих един 24ч. излет в с.Главатарци в ресторант-хотел Главатарски хан. Ресторанта е стандартен, но оркестъра беше на ниво... Очарован съм от условията в хотела- новото крило наречено "сезони", много добри условия, красота и уникална гледка от балконите. Няколко снимки на язовира в мъглата направени от "удавения" ми тел.

През деня пробвах и рибите на всички джигови примамки де се спотайват в кутишката, ама не щат...
Относно здравословното хранене- то е как да го кажа психическо или духовно понятие, както и начин на живот. Като оне тибетските монаси, само че още по трудно, защото е в свят, който предлага много кулинарни изкушения...
Лично, предпочитам нормалното хранене, само проблема ни е, че в Б-я все храна е боклук и няма нищо истинско за разлика от съседните ни държави особено те де не са в евросъюза.
Това не е съвсем така. За по късното говоря. Важно е до края на дните си или почти дотам, човек да води качествен живот. Ако не, мислъ, че по ранко е по добре....Redimido написа:Машинииии, рано или късно всички ще го гризнем...ама колкото по-късно толкова по-добре!
Хайде и по оптимистично. Направих един 24ч. излет в с.Главатарци в ресторант-хотел Главатарски хан. Ресторанта е стандартен, но оркестъра беше на ниво... Очарован съм от условията в хотела- новото крило наречено "сезони", много добри условия, красота и уникална гледка от балконите. Няколко снимки на язовира в мъглата направени от "удавения" ми тел.

През деня пробвах и рибите на всички джигови примамки де се спотайват в кутишката, ама не щат...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- pacho109
- сериозен играч
GODzillata написа:Лесна е вашата, ей!
По препоръка на Краси си кликнах това:
...а пък той си апва благинки и има 'баси изваяното тяло.........Божееееееее, колко мъка има по този свят, Боже!![]()
Защо бе, деба, сичко ми се е отурило на корема и задника?!
НапраО съм като татко Барба:![]()
на твоите години,т.е преди 6!Дерзай ,има надежда!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vid
- кандидат преподавател
Щото си позабравил кВо е секс и има ли почва у нази... Там трябва пот да са леее....pacho109 написа:GODzillata написа:Защо бе, деба, сичко ми се е отурило на корема и задника?!

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Според проучвания средната продължителност на един полов акт е шест минути, за което време се топят само 21 калории.Vid написа:Щото си позабравил кВо е секс и има ли почва у нази... Там трябва пот да са леее....pacho109 написа:GODzillata написа:Защо бе, деба, сичко ми се е отурило на корема и задника?!
![]()
![]()

Според експерти сексът загрява организма ни, точно колкото и бързото ходене.
Това означава, че за да се постигне ефект на отслабване е нужно човек да се разгорещи поне за 85 минути!

А за този час и половина могат да се изгорят около 600 калории ако играеш тенис на маса да речем.
Трениращият има повече ищах за секс, заради задвижения метаболизъм, което определено усещам, че е така.

@Тигреску, за съжаление килограмите се качват с кеф, а се свалят с чанч.

@Жоре, може да си минал средната възраст, ама суетата те крепи - нямаш грам излишна мазнина по тялото....

И не е вярно, че не правя секс!

Я вижте още в началото на годината какво съм ви писал:
GODzillata написа:Сутрин оправям жената, след като тръгне на работа минавам през комшийката на горния етаж и на нея слагам една патка, после на бач уважавам няколко колежки, навръщане оправям продавачката в кварталната бакалия, след тва опатквам комшийката на долния етаж, вечерта пак жената и най-накрая, когато всички са заспали, си правя и една ножка....та некфо не мога да ви разбера вас...![]()
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Nice, a?

Последно промяна от GODzillata на Нед Ное 24, 2013 11:29 am, променено общо 1 път.

Да,ама не каза цялата истина ...........И после ........после будилника звънна,едвам повдигайки огромното ми тяло станах от кревата.Целият бях в пот.Дееееба мааму поредният мокър сън.Примъкнах се до хладилника и грабнах нещо за ядене.Пак ми мина мисълта - трябва да отстлабна,примлясквайки със задоволство.Корема се обади с гръм и трясък под формата на огромна струя метан и сереводород изкарани през ануса.Затътрих се към кенефа пуфтяйки......GODzillata написа:
И не е вярно, че не правя секс!![]()
Я вижте още в началото на годината какво съм ви писал:GODzillata написа:Сутрин оправям жената, след като тръгне на работа минавам през комшийката на горния етаж и на нея слагам една патка, после на бач уважавам няколко колежки, навръщане оправям продавачката в кварталната бакалия, след тва опатквам комшийката на долния етаж, вечерта пак жената и най-накрая, когато всички са заспали, си правя и една ножка....та некфо не мога да ви разбера вас...![]()

Има,ма ако го закараш да вземе маршрута Момчилград - Чорбаджийско ,та и да Маказа.pacho109 написа:
Дерзай ,има надежда!

- трапера
- сериозен играч
G.Petkov написа:.....................................
Иначе, и еб@нето помага за стройна фигура, ама когато го практикуваш с часове,
Но и това омръзва,
А иска и сериозна партньорка, също!
G.Petkov написа:...................
Пак ги харесвам, по-малките,
Ама не си давам голям зор!
GODzillata написа:Тигреску, бях гледал една сравнителна таблица, според която при секса се горят много малко калории.........10 минути каране на колело е равно на 6 часа секс!![]()
Та по-добре пляс-пляс педалите...![]()

Жоре, внимавай к`во си пожелаваш

Кире,аз преди като карах колело,само ме болеше гъзот,въпреки, че седалката е уШ по-широчка

Туй за качването пеша по стълбището е така. В половината Мюнхен сигурно, сградите нямат асансьор и като се случи
(обикновенно) обектът да е на последния пети етаж, направо си мисля, че ме дискриминират като чужденец и нарочно мен пращат там

Ама се свиква. Даже забелязах, че аз и другите колеги (чужденците) сме по-издържливи от немците.
Сигурно, щото тренирам усилено. Те ми го уреда

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Внимавай с уредите които използваш,че с този нимфоманския да се наложи да смениш една буква в никнейма - А с И след първата букватрапера написа:
Сигурно, щото тренирам усилено. Те ми го уреда![]()

- трапера
- сериозен играч
Оооо, Фнимавам, че пушек се вдига
Вчера, жената вика да сме ходили на един търговски център извън града
Имала вече уговорка с приятелки. Ич не ми се тръгваше в противното време- цял ден ръмеше дъждец. Ама като каза, че Шъ ходим в Парсдорф се настървих (ударението е на Ъ)
На 200м от тоя център има друг център, риболовен. Само бях минавал покрай него,през работно време и не бях влизал.
В 11,30ч бяхме на място- само на 26км от нас. Набързо си купих едни дънки и един пуловер и за мене посещението приключи. Оставих трите жени да се "разхождат" из магазините и ударих чертата към моя си център.
Магазин на три нива- за всекиго по нещо. Кога са минали два часа, тъй и не съм усетил. Позвънявяне от жена ми ме изкара от матрицата. Иначе- поклатих сопи, повъртях макари, полежах и поседях на столове и легла.....
Там човек може да загуби половин ден без да се усети! Ма вижте сами за к`во иде реч
[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/hXKx7K4QFXs?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/hXKx7K4QFXs?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Вчера, жената вика да сме ходили на един търговски център извън града

Имала вече уговорка с приятелки. Ич не ми се тръгваше в противното време- цял ден ръмеше дъждец. Ама като каза, че Шъ ходим в Парсдорф се настървих (ударението е на Ъ)
На 200м от тоя център има друг център, риболовен. Само бях минавал покрай него,през работно време и не бях влизал.
В 11,30ч бяхме на място- само на 26км от нас. Набързо си купих едни дънки и един пуловер и за мене посещението приключи. Оставих трите жени да се "разхождат" из магазините и ударих чертата към моя си център.
Магазин на три нива- за всекиго по нещо. Кога са минали два часа, тъй и не съм усетил. Позвънявяне от жена ми ме изкара от матрицата. Иначе- поклатих сопи, повъртях макари, полежах и поседях на столове и легла.....
Там човек може да загуби половин ден без да се усети! Ма вижте сами за к`во иде реч

[youtube1]<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/hXKx7K4QFXs?version=3 ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/hXKx7K4QFXs?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- GODzillata
Глеам одеве обява по тв-то за Riddex Plus - уред против гризачи, хлебарки, мравки, паяци - на цена от 36 лв.
Разцъках БГ нета, намерих уреда за 19 лв.
След т'ва разцъках и-бея и го намерих и поръчах от братята китайци за 6 лв. с доставката.
Да живее международната търговия, да го духат родните лакоми дупета! 
Разцъках БГ нета, намерих уреда за 19 лв.
След т'ва разцъках и-бея и го намерих и поръчах от братята китайци за 6 лв. с доставката.

- G.Petkov
Ама аз и написах,трапера написа: ...Жоре, внимавай к`во си пожелаваш ....
... Те ми го уреда ....
Че само ги харесвам, а не че ги пожелавам

Въпреки, че ......... не гарантирам напълно за себе си

Ама без ангажименти, де !
А иначе, моооого хубав уред

- "nimfo.jpg "
Дано издържи по-дълго време

- GODzillata
Разцъках самолетните билети до Финландия, ама пък са цифромания покрай Коледа
......чудя се дали да заведа децата до Лапландия.........после скок до Стокхолм на по кафе с Краси и навръщане през Мюнхен на по кафе със Свилен...
........или пък да отложа воаяжа за през февруари, че са по-тънка лайсна билетите...
...дилеми, ей! 

- G.Petkov
Кире,GODzillata написа:Разцъках самолетните билети до Финландия, ама пък са цифромания покрай Коледа ... ...дилеми, ей! ...
Самолетни билети за Коледа се купуват през лятото,
А за лятото - преди Коледа

- GODzillata
G.Petkov написа:Кире,GODzillata написа:Разцъках самолетните билети до Финландия, ама пък са цифромания покрай Коледа ... ...дилеми, ей! ...
Самолетни билети за Коледа се купуват през лятото,
А за лятото - преди Коледа!
Офф, така е, Жоре......още умувам дали си струва или да го отложим за другата Коледа.