Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от bkd »

Днес , от границата до Благоевград , рекатаси е нормална и по цвят и по ниво /като за сезона/.Присъстващите по нея 50%-50% са корморани от мислещ и немислещ вид.Основният гювеч бе на моста на Симитли....жалка картинка :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

bkd написа:Днес , от границата до Благоевград , рекатаси е нормална и по цвят и по ниво /като за сезона/.Присъстващите по нея 50%-50% са корморани от мислещ и немислещ вид.Основният гювеч бе на моста на Симитли....жалка картинка :idea:
пак си одил у гръцко без да се обадиш.. :wink:
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Па днес на Художника мина проверка! :shock: и то в неделя :shock: :shock:
Е,провериха само 5-6 човека и то тия където ловяха на стръв,ма пак е нещо :D
Иначе риби почти никакви,някое дребно скуби или морунажче на бял.
Тия с тромбоните пак ги къртиха :axe:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
glarysa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от glarysa »

Колеги интересува ме горното течение на реката казаха ми че имало хубави места към Прибий или Земен или някаде в района били добре по това време на годината :)
някой ако е запознат и има инфо :)
поздрави
><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Информация от събота. Реката в района на Петрич и Сандански е супер и като ниво, и като цвят, скобарска с една дума. Да ама скобарите ги няма, но корморани, или както им казваме в Петрич, карабатаци :D е пълно. Ако се затопли още малко времето, рибата ще тръгне. Това е от мен :).
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Angmar написа:Тея тройкаджиите трябва да им се покаже нагледно какво е риболов с желязо. Взема се 1 метър винкел или арматура Фи 15.И по брега както си гледат шамандурите по един в тила.

Колега пожар на тези вирове в Бело поле може ли да се лови с директна осмица?
На това му викат: Пернишка сурвачка - Винкел с пуканка :lol:.
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

tegov86 написа:Информация от събота. Реката в района на Петрич и Сандански е супер и като ниво, и като цвят, скобарска с една дума. Да ама скобарите ги няма, но корморани, или както им казваме в Петрич, карабатаци :D е пълно. Ако се затопли още малко времето, рибата ще тръгне. Това е от мен :).
Здравей градски, а мрената дали сее раздвижила в нашия район?
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

BOBI MITREV написа:
tegov86 написа:Информация от събота. Реката в района на Петрич и Сандански е супер и като ниво, и като цвят, скобарска с една дума. Да ама скобарите ги няма, но корморани, или както им казваме в Петрич, карабатаци :D е пълно. Ако се затопли още малко времето, рибата ще тръгне. Това е от мен :).
Здравей, колега! Значи един колега беше хванал една дребна на Струмешница под оранжериите в събота. Тези дни го дават топло и мрената ще тръгне вече. Съветвам те да пробваш местата под града (все пак са ти най-близо) и района на устието (под газовото).
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

tegov86 написа:
BOBI MITREV написа:
Здравей, колега! Значи един колега беше хванал една дребна на Струмешница под оранжериите в събота. Тези дни го дават топло и мрената ще тръгне вече. Съветвам те да пробваш местата под града (все пак са ти най-близо) и района на устието (под газовото).
инфо от преди 5 минути:
под моста след метан станцията 20 риболовци, 2 малки клянчета и това цял ден, аз не лових, отидох само на оглед.Иначе сам съгласен с теб, тия дни ако е топло ще тръгне мрената.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Адаш,коя е тая река и какво дава/под метанстанцията/,че съм минавал много пъти и колеги съм виждал , ама какво ловят..... :smt102 :smt017
Предполагам ,че се влива в Струма и устието и дали е удобно за риболов :idea: :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

bkd написа:Адаш,коя е тая река и какво дава/под метанстанцията/,че съм минавал много пъти и колеги съм виждал , ама какво ловят..... :smt102 :smt017
Предполагам ,че се влива в Струма и устието и дали е удобно за риболов :idea: :wink:
Реката се казва Струмешница. Тя е най-пълноводния приток на Струма на българска територия. В реката се лови разнообразна риба (мрени, скобари, морунажи, кленове и т.н.).Абе с една дума всичко, което го има в Струма го има и в нея (само без сом). Места за риболов има много. Пиши едно лс, ако решиш да я посетиш, за да те ориентирам :D .
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

tegov86 написа:
bkd написа:Адаш,коя е тая река и какво дава/под метанстанцията/,че съм минавал много пъти и колеги съм виждал , ама какво ловят..... :smt102 :smt017
Реката се казва Струмешница. Тя е най-пълноводния приток на Струма на българска територия. В реката се лови разнообразна риба (мрени, скобари, морунажи, кленове и т.н.).Абе с една дума всичко, което го има в Струма го има и в нея (само без сом). Места за риболов има много. Пиши едно лс, ако решиш да я посетиш, за да те ориентирам :D .
Реката наистина е перфектна, само дето хората от селата много я тарашат, къде с ток, къде с мрежи,къде я тровят, абе пълна цигания.
Angmar
новобранец
новобранец

Мнение от Angmar »

Дано тоя вятър и на тройкаджиите да пречи
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Колеги дайте информация за участъка Невестино-Бело поле. Има ли смисъл да се ходи и къде? Може и лс. :)
Аватар
glarysa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от glarysa »

и аз търся инфо за там някой ако знае нещо....
><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”