Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Качествени чепарета
днес си взех едно чепаре от "пуфин" за 2 и 50 уж ФК
пробвах със запалката,гори кат фитил,та въпроса ми е това със запалката критерий ли е за това дали влакното е ФК
мерси предварително

мерси предварително

-
- вече хвърля и на тежко
П.П: добрия, за ФК чепарета ще заложа на тебе 

Трябва да изгасне след като спреш да подаваш огън.stanislav_simeonov написа:днес си взех едно чепаре от "пуфин" за 2 и 50 уж ФК![]()
пробвах със запалката,гори кат фитил,та въпроса ми е това със запалката критерий ли е за това дали влакното е ФК
![]()
мерси предварително
Зарганолог
-
- вече хвърля и на тежко
ТЦ, като фитил е
,ама за 2 и 50 кво да искам,но поне да кажат най-обикновен монофил е ! само мошеници 

-
- вече хвърля и на тежко
пише,че влакното е Super pro (japan) не съм го порбвал това 

Не съм го и чувал даже аз ползвам тези

Аз ползвам тези голямата ролка за майка а малката за бидеми.Като ще е да е.Преди да ги купя ги пробвах със запалка.Флуорокарбон Duel на Yo-Zuri.

Аз ползвам тези голямата ролка за майка а малката за бидеми.Като ще е да е.Преди да ги купя ги пробвах със запалка.Флуорокарбон Duel на Yo-Zuri.
Зарганолог
-
- вече хвърля и на тежко
иначе обикновените там са по 1 и 50
10 куки

По цена никой не може да го бие него,но за мен е по-важно качеството за това си ги вързвам сам.
Зарганолог
-
- вече хвърля и на тежко
като се прибрах закачих едно кантарче за куката и на опън 2 кг се развърза от възела с който беше прикрепен повода с кукичката с майката (малко е груб този начин ,но сафрид мисля ,че ще вади 

-
- вече хвърля и на тежко
аз не си ги връзвам сам,но според теб заслужават ли си неговите чепаретаMi7chell написа:По цена никой не може да го бие него,но за мен е по-важно качеството за това си ги вързвам сам.

Визуално чипаретата са добри,на добра цена са!Но след като не са от флуорокарбон,не са за мен.Аз обичам като отида за риба всичко да ми е както трябва.Аз знам че разликата е внушителна,особено когато рибата(пасажите) не са големи флуорокарбона си казва думата,миналата година с един колега ловихме един до друг,аз със мойте си чипарета той с купешко.Аз напълних 1 кофа 5 кг за 1 час,колегата до мен имаше 15-тина рибки,съжалих го и му подарих едно от моите чипарета, още с първото замятане наниза 7-8 риби и остана потресен.В следващите 2 часа аз напълних още една кофа от 5кг,а той направи към 3,5-4 кг.След това който каквото ще да ми обяснява.stanislav_simeonov написа:аз не си ги връзвам сам,но според теб заслужават ли си неговите чепаретаMi7chell написа:По цена никой не може да го бие него,но за мен е по-важно качеството за това си ги вързвам сам.магазина към Младост става въпрос?
Зарганолог
- Моряка
- кандидат преподавател
Общо казано:
-Да се свети флуорокарбона,както в небето,така и в морето АМИН

А сега де? 

Аз го предпочитам,поради ред причини,виждам че бургазлии не го признават.Да дойдат във Варна да ловят риба да ги видиме тогава.Всеки знае че на юг има повече риба.Моряка написа:Общо казано:
Зарганолог
Станиславе,нещо се е объркало я при теб я при него .по съвет на Добрия от форума наскоро купих от него 2500 чепарета .видях и влакното с което ги връзват -японско флуорокарбон на такива бобини ,че свят да ти се завие а с монофил изобщо не работи. та при опита със запалка връхчето трябва да стане черно а не да капе .
влизате в много големи подробности май
има флорокарбон и флорокарбон както и различни цени за него,нека не ги обсъждаме тук,доста писахме за това в темата БОМБАРДИ и ВЛАКНА

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!