ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
driter
новобранец
новобранец

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от driter »

Вчера и днес бях на Агалината. Резултат вчера 8бр., днес 2бр. Бях там от 13.30 до 17.30. Мнооого слабо. :smt022 Но поне времето бе прекрасно и си починахме прекрасно.:partyman:
Аватар
Joro59
новобранец
новобранец

Мнение от Joro59 »

Вчера :rolleyes: Черноморец, Агалина, Дюни, св.Тома, скалите след Мичурин - 3бр................... мъка добре че надвечер минахме през Германката та взехме по някой добър чернокоп :shock:
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес, от 6.20 до 8.40, на плочите на Рубин - 2 бр среден зарган....след това - бе зудар.....мисля че имаше още един колега с 2 и няколко човека с по 1....мноого-мноого тегаво....
0885022272 / 0885897615
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Joro59 написа:.....добре че надвечер минахме през Германката та взехме по някой добър чернокоп :shock:
Я дай подробности
Аватар
pepi71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepi71 »

Днес на Дружба буната......капо.
Имаше колеги с по 10 бр. .....айде на поправителен след няколко дена :D
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

Днес на Лозенец много тегав риболов.От 6.30 до 12.00часа 21 бройки дребен с много мъка.Другата седмица пак проба :D .
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

На първа буна днес след обяд мноооого слабо(аз бях за кая де),не видях колеги със солидно количество уловена риба.
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Днес на Арапя 50 заргана

Ето ги 3мата г...ерои Изображение

Голямо мятане Изображение

П.П: Забравих да уточня, че 50-те заргана са на 4 човека :mrgreen:
Изображение
А.Христов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от А.Христов »

Днес в Бяла 28 броя, като повече от половината са 40+см.
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Здравейте
Днес на Балчик на една плоча между двореца и пристанището(май втората)за два часа от 14 до 16 три броя заргани.Колегите който бяха там преди мен от сутринта до същото време бяха хванали двама общо петнадесет броя.Всички ловяхме на бавно потъваща бомбарда.Те бяха хвърлили на дъно за калкан но нямаха удар,повод като за попче но стръв солена трицона.
Това е от севера за тази тема.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

onzinasi написа:Голямо мятане Изображение
Kолега разкажи малко за тази пръчка,много уважавам такива изпълнения...може и на лични да не спамим тука,ще ти бъда много благодарен.
Зарганолог
marine
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от marine »

Отивам аз за червеи за зарганата и какво да видя...няма морски...
Изображение
MARLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MARLIN »

Ами то по-добре да монтират една РИБОМАШИНА някъде близко до буните :lol: Пускаш левчета пада риба :lol: с бутони зарган, сафрид, чернокоп, попчета и др :lol: ... да не се прибираш с прана кофа :lol: мноууу ша са оборотни. Вчера от 0.6 ч до 12 ч на Тюленово без да спирам 11 бр. с големи усилия... времето супер риба нема :wink:
onzinasi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от onzinasi »

Mi7chell написа:
Kолега разкажи малко за тази пръчка

Тояжката е старата ловжийка на Краси Lokal-a.Lineaeffe DCT Titan 20-50гр.Телемач ,4 метра,4 секции,9 водача,263гр тегло и дълга коркова дръжка.
На самата пръчка е обозначено ''fast action'',ама на мен ми се струва по-прогресивен :lol: Фактически я купих за резервна или за части на другата ми пръчка,която е същата само че с тест 10-40гр.и много ми допадна строят им /с нея лови фотографа/Тази е по-мощна, другата по-чувствителна.Моделът е доста стар/2005г/мисля,и отдавна изчерпан от магазините.Аз ги имам от 3-4 години и излязоха здрави животни :mrgreen:
Изображение
amatev1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от amatev1 »

onzinasi написа:
Mi7chell написа:
Kолега разкажи малко за тази пръчка

Тояжката е старата ловжийка на Краси Lokal-a.Lineaeffe DCT Titan 20-50гр.Телемач ,4 метра,4 секции,9 водача,263гр тегло и дълга коркова дръжка.
На самата пръчка е обозначено ''fast action'',ама на мен ми се струва по-прогресивен :lol: Фактически я купих за резервна или за части на другата ми пръчка,която е същата само че с тест 10-40гр.и много ми допадна строят им /с нея лови фотографа/Тази е по-мощна, другата по-чувствителна.Моделът е доста стар/2005г/мисля,и отдавна изчерпан от магазините.Аз ги имам от 3-4 години и излязоха здрави животни :mrgreen:
Уникална пръчка ! Изключително много ми харесва ! Тази година си взех Мавер на 4.50 за зарган, сума ти пари и не ми харесва толкова, колкото старото Еффе ! Ако мога да си намеря такава чисто нова веднага я отнасям ! :D
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”