Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Къца- кълве воблери BG
Само съвет за двуцветните, прави ги различни цветове, но нека да са на корема и гърба, а не през средата, както тези.
- къца - кълве
- сериозен играч
Може би аз не съм обяснил добре.Това не е окончателния вид на воблерите.Трябва да пръскам мрежа,да рисувам по тях,да лакирам и т.н. Ето този го пръснах със спрея само да се ориентирате.Който не харесва двуцветните ще има много едноцветни с различни цветове на гърба.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Стонин МаХенд написа:Само съвет за двуцветните, прави ги различни цветове, но нека да са на корема и гърба, а не през средата, както тези.
Що пък не, що като всички да ги прави, на мен принципно би ми било по-интересно да имам такъв воблер, отколкото обикновен с един цвет гръб един корем и толкоз.
Даже Къца що не напраиш един с 4 цвета, шахматно.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- къца - кълве
- сериозен играч
[quote=
Що пък не, що като всички да ги прави, на мен принципно би ми било по-интересно да имам такъв воблер, отколкото обикновен с един цвет гръб един корем и толкоз.
Даже Къца що не напраиш един с 4 цвета, шахматно.[/quote]
Много правилно!
Искам другите да копират от мен,а не аз от тях.Ще се изненадате от цветово разнообразие.Честно да ви кажа сега старите ми изглеждат малко грозновати,но не се заблуждавайте,те са калени в мноооого битки.
Даже Къца що не напраиш един с 4 цвета, шахматно.[/quote]

Искам другите да копират от мен,а не аз от тях.Ще се изненадате от цветово разнообразие.Честно да ви кажа сега старите ми изглеждат малко грозновати,но не се заблуждавайте,те са калени в мноооого битки.
Хубави изглеждат, продължавай в същия дух, след забраната ще се пробват непременно 
пп. Рибките са нов модел, предполагам, различни от първоначалните, които правеше ?

пп. Рибките са нов модел, предполагам, различни от първоначалните, които правеше ?
- къца - кълве
- сериозен играч
След забраната ще съм готов.Тези са много по-различни.Три сантиметра.За такъв малък воблер е невероятно,че упражнява такъв голям натиск на линията.Сега не са хубави.Като ги завърша ще видите.Monovbg написа:Хубави изглеждат, продължавай в същия дух, след забраната ще се пробват непременно

- къца - кълве
- сериозен играч
Ето проект за оцветяване.Ще има калинки,колорадски бръмбари,майски,оси,хлебарки и всякакви твари.
Не знам как ще се справя с аерографа.Не съм работил с такова нещо.

- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
рибите не си падат по калинки.. виж бръмбарчета и други такива гадове похапват :Д
- къца - кълве
- сериозен играч
Не е морално да предлагаш воблери с които не можеш да ловиш.Затова обещавам през лятото да направя клип с калинка.Стонин МаХенд написа:рибите не си падат по калинки.. виж бръмбарчета и други такива гадове похапват :Д
- Vid
- кандидат преподавател
Къца, почваме да четем едно и също тук и в она тема за воблероконструкторите...
Идва ни малко в повечко, давай рекламата или тук или там... Или мода да вземе да се намеси...
Идва ни малко в повечко, давай рекламата или тук или там... Или мода да вземе да се намеси...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Малко си закъснял.Той вече се намеси,а аз се извиних и си взех бележка.Тежките воблери са готови и като започна да боядисвам бълхите ще боядисам и тях,та да спрем с лошия кастинг.Vid написа:Къца, почваме да четем едно и също тук и в она тема за воблероконструкторите...

- къца - кълве
- сериозен играч
Време е да съблечете някое гадже ! От първи юни жегата ни натиска.къца - кълве написа:къца - кълве написа:Имам предложение към дамите !
Ако жена по бански направи един клип с едно улавяне така,че да се вижда ясно жената и воблера ще получи десет воблера с безплатна доставка.По монокини награда по договаряне.Няма да е трудно да хванете с "къца-кълве"по трудно ще направите и качите клипа.Трябва да го качите в You Tube и да го озаглавите "къца - кълве воблери БГ".Предложението важи до появата на три клипа.

- къца - кълве
- сериозен играч
Тези съм направил специално за теб.Vid написа:Къца, ония големите ти и много леки примамки с хубава игра, дали ще ги видим по утежнени и летящи надалече? Или това остава като задача за следващата зима?
Питам, щото тия "бълхи" де последно ги презентираш, ама ич не са в темата на моя риболов...
Това са вече воблери с добри разцветки. Дано да са и уловисти.Успех !
- къца - кълве
- сериозен играч
Ето ги в действие на Дунав.BIGVAS13 написа:Това са вече воблери с добри разцветки. Дано да са и уловисти.Успех !
https://www.youtube.com/watch?v=-JklV22p93Q" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;