Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Инфо за р. Струма!
............Ти кажи къде написа нещо смислено за риболова на тая река? С пет мнения си като член на форума. .......Аз съм отчел присъствия на много места,не се крия под незнайни профили.[/quote]DJONI RINGO написа:Абе образ, ти четеш ли си глупотевините преди да ги публикуваш?icenceto2005 написа:[quote="DJONI RINGO"............. на реката се подвизава панчаревски елемент доста добре познат на бая хора тука. Този елемент живее и спи на реката,но не това е най наглото! Слага два фидера в разстояние 40-50 м и застава по средата да лови сам! Гонил хората,фидерите са само за охранаНеколко човека ми разказват от първо лице.Взривоопасно е да се засечеме.Такива номера на Панчаревския гьол,не по нашата река,на която сме израснали.
Няколко профила в темата имате много изострено чувство за собственост. Данъци ли плащате в общината за терена около реката или какво...... Единият бил израснал на Струма и му пречели фидерите на риболовците, а пък на другия му прецакали мястото за риболов и решил да го оправя с автомобилни гуми
Това за "панчаревския елемент" направо къса синджира
![]()
Е как така човекът е от Панчарево, а живее и спи на река Струма
Най-глупавото в случая е, че по информация на трети човек се пишат посредствени спамове и почти нищо свързано със заглавието на темата. Кажи му името на този "панчаревски елемент" или си пишеш само, колкото да отчетеш присъствие.
Ами писането по форумите не е задължително. Някои си ходят на риболов с фидер на реката и нищо не споделят, а други трупат мнения /присъствие/ във форума от любов към спама.

-
- фен клуб-скобар
Да ама аз съм с тонове скобари и в двете посоки;) Не всичко е риболов ,има и по важни неща като семейство,бизнес. Досието ми разрешава да правя десет риболова в годината и после само да си се гъбаркам. И внимавай да не счупиш тояжката,че Асен е хвърлил телта и на трите ,,дашни,, места на Монца:D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- научил се да хвърля
За семейството и бизнеса няма спор. Щом жената те пуска по 10 дни в годината значи аз нямам повод да се оплача...моята даже 6м боло ми подари.DJONI RINGO написа:Да ама аз съм с тонове скобари и в двете посоки;) Не всичко е риболов ,има и по важни неща като семейство,бизнес. Досието ми разрешава да правя десет риболова в годината и после само да си се гъбаркам. И внимавай да не счупиш тояжката,че Асен е хвърлил телта и на трите ,,дашни,, места на Монца:D
Някой да каже как се качват снимки на тоя спрял интерфейс от преди 25 години.
- prodigy666
- разбира нещата
Лелелеле пичага мирен мирен първо се представи после се исказвай ... от хора като мартин разбрахте за летните скобари ..... да неби ти да си панчаревеца... да не почнем да се гоним по вировете ... повечето сте анонимни чички .... така с скачане на грешните хора до никъде няма да стигнеш
- prodigy666
- разбира нещата
за тва се борите маи аа?
-
- фен клуб-скобар
В чужбина съм и се прибирам лятно време за по 4-5 седмици ,това ме ограничава.Асенчо риби за 5 часа:)))))Каба Тоньо написа:За семейството и бизнеса няма спор. Щом жената те пуска по 10 дни в годината значи аз нямам повод да се оплача...моята даже 6м боло ми подари.DJONI RINGO написа:Да ама аз съм с тонове скобари и в двете посоки;) Не всичко е риболов ,има и по важни неща като семейство,бизнес. Досието ми разрешава да правя десет риболова в годината и после само да си се гъбаркам. И внимавай да не счупиш тояжката,че Асен е хвърлил телта и на трите ,,дашни,, места на Монца:D
Някой да каже как се качват снимки на тоя спрял интерфейс от преди 25 години.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- новобранец
Ееееех млади момци...... стъпете здраво на земята. Скобари през лятото са се ловили много преди вие да се родите. Сигурен съм, че и двамата не знаете как изглеждаше терена под първия сервиз "Монца". Поздравления за слуката. Ако броим и човека зад обектива сте уловили по десетина риби, а съм ставал свидетел на много по-силен риболов в летните месециprodigy666 написа:за тва се борите маи аа?

-
- фен клуб-скобар
Ти си ебати твърдоглавия типicenceto2005 написа:Ееееех млади момци...... стъпете здраво на земята. Скобари през лятото са се ловили много преди вие да се родите. Сигурен съм, че и двамата не знаете как изглеждаше терена под първия сервиз "Монца". Поздравления за слуката. Ако броим и човека зад обектива сте уловили по десетина риби, а съм ставал свидетел на много по-силен риболов в летните месециprodigy666 написа:за тва се борите маи аа?

Последно промяна от DJONI RINGO на Сря Ное 02, 2016 10:24 pm, променено общо 3 пъти.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

И аз така - лятото редовно си стоях страничен наблюдателicenceto2005 написа: Ако броим и човека зад обектива сте уловили по десетина риби, а съм ставал свидетел на много по-силен риболов в летните месеци

Га отидоха на полуизчезване, та леко залебих

-
- разбира нещата
Не спорете за глупости, големи хората сте. Виждал съм стари рибари още преди десет и повече години, как ги убиваха на скобарите на опашатка на возене, и то през лятото. Много преди вас е имало хора който са ги ловили, това за успокоение. 

-
- фен клуб-скобар
Мето скобарджия съм от над 20 години.Системата с камъните и хляба дойде от нашия край.Много хора са ловили,но това беха много добри риболовци от време оно(старите хиени). Тука не знаеше тоя форум що е скобар! Изгонихте великана,който ви направи темата Венци 72,а той може само да ви показва,да твори ,а вие другарчета да ръкопляскате.Как така преди години местата си бяха свободни,тея къде са ги ловили ни надничаха по баките като гъсоци само и само да видят какво има?Ловеха ги Мето и на тройки много;)Знаеш ли кои са Цирка,Исаков,Даскала,Венци все легенди.Мето ти знаеше ли допреди 3 години ,че филца става за риболов? А много от тука подскачащите дали знаеха? Щото лично съм бил с хора по реката от форума,които абер си нямаха ,а са добри риболовци,Редехме ви снимка,след снимка тука,и ми се чупеше личната поща от въпроси,запознанства,как,къде! Пишех като гламав детайлно да прогледнат и слепите. А са Мето хванахте по 20 риби,понаучихте се малко и почнахте умната:).Както съм казвал много пъти скобарджия се става с душа и сърце,обич към реката и рибите!И респект към по добрите риболовци,колкото и да е дразнещо,че хващат.Риболовът на скобар ,не е само в това да отидеш на 5 известни места в определено време и ниво и да ги ловиш. Риболовът на скобар е да умееш да прочиташ реката,да ги намираш ,там където другите не ги търсят и намират.За мен лично този риболов е свято нещо,карам се на приятели дори и за една взета риба. Мето ти твоите риби пускаш ли ги? А оня тарикат пуска ли ги? Аз така правя след всеки риболов и доказателство са ми многото снимки и клипове с пуснатите риби ,и изумени лица на анонимници с железни кафези и по една болонезка в арсенала.И вече край големи са.Ай сиктир.Впрочем има лек напредък-много замениха железните кафези с живарници за по нормална употреба.Ма то и реката заспа;)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Няма какво да кажа, прав си лично аз ловя на троха от Пет шест години, като се има предвид че съм на 19. Иначе тази година не съм взел повече от 5 6 риби, но нормално е никой да не повярва щом не е документирано. Но ти обещавам лично на теб, да виждаш клипове с пуснати риби от мен. 

Малко инфо от днес , Аз досега съм бил 3-4 пъти по Струма . Но днес на Бобошево нямаше никой и продължихме към Бело поле там имаше няколко колеги като едни на моста - само те ловяха 

Ловят щот всичко е по каталог : брезентови връхни дрехи, тояги с акция 100 - 200 и влакна от 0.23 нагоре. 

И 2 куки на въдицата , доста от рибите бяха заковани брез коремите.