Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Качествени чепарета
Здравейте бихте ли могли да ми кажете в кой Бургаски магазин мога да намеря хубави тънки ламета? И към кои цветове бихте ме насочили.
- Димо Михалев
- Модератор
Трябва да уточниш за кои тънки ламета става на въпрос,а иначе в магазина на VIYA Fishing можеш да намериш ламета тел.088 854 7070.Колегите от Бургас сигурно знаят и други магазини._Filip123 написа:Здравейте бихте ли могли да ми кажете в кой Бургаски магазин мога да намеря хубави тънки ламета? И към кои цветове бихте ме насочили.
- st_beer
- ще става разбирач
[/quote]tiho_roev написа:Продават се по рибарските магазини
За съжаление в нашия град няма нищо или почти нищо за морски риболов. Ако някой знае сайт от където да си поръчам ще съм му благодарен да сподели.
В краен случай ще запаля колата и ще заведа малко жената на разходка до Бургас .
Hobie Mirage Outback
Аз ви казах правилния човек от който
Пазарувам.
Всичко ми е от него
Пазарувам.
Всичко ми е от него

Риболовци.
Обърка темата! А, колко хора чакат да напишеш нещо в другатаЧакала от Варна написа:Извинявайте ,че се намесвам в професионална тема,ама
Поздрави !

Поздрави!!!
- stareca
- ще става разбирач
Колега Яни поне за момента не продава от въпросните лястовички .lusienn написа:Аз ви казах правилния човек от който
Пазарувам.
Всичко ми е от него
- stareca
- ще става разбирач
Може от тук да си ги поръчаш не са много евтини 10 бр. Са 2 лв. http://www.fishingshop-pike.com/st_beer написа:За съжаление в нашия град няма нищо или почти нищо за морски риболов. Ако някой знае сайт от където да си поръчам ще съм му благодарен да сподели.tiho_roev написа:Продават се по рибарските магазини
В краен случай ще запаля колата и ще заведа малко жената на разходка до Бургас .
Или ако ти се идва в Бургас от краставицата втория етаж питай за Румен има ги на бройка по евтини са от магазин щука .И в двата магазина има налични розово, оранж,черно ,тъмно лилаво,светло зелено
То това са само наличните цветовеstareca написа:И в двата магазина има налични розово, оранж,черно ,тъмно лилаво,светло зелено
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- stareca
- ще става разбирач
Чуват се легенди за 9 цвята в края на март .В това число циклама ,червено ,и бяло .Ще видим истина ли е .dobria1 написа:То това са само наличните цветовеstareca написа:И в двата магазина има налични розово, оранж,черно ,тъмно лилаво,светло зелено
И какво им е предимството
На лястовичките
На лястовичките

Риболовци.
- stareca
- ще става разбирач
Спасяват излета в точната пропорция и правилната ръка .Така чувамlusienn написа:И какво им е предимството
На лястовичките

А по качествени ли са от мойте
Чепарета направени със Японски силикон
И колко време издържат въпросните
Силикони спрямо мойте.
Чепарета направени със Японски силикон

Силикони спрямо мойте.

Риболовци.
- radoadvokat
- ще става разбирач
Качеството идва не само от материалите а и от изработката. Специално в тоя риболов ако не знаеш какво да правиш и как да го правиш, с каквото и чепаре да си се тая.lusienn написа:А по качествени ли са от мойте
Чепарета направени със Японски силикон![]()
Силикони спрямо мойте.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За всяка риба си има подходящо чепаре
Аѝ сега като излиза Карагьоз с октоподи да ли ще хванеш нещо ?
Аѝ сега като излиза Карагьоз с октоподи да ли ще хванеш нещо ?
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .