Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
lyudmil75 написа:не на тайната вадичка на ЧелопеченеMistor ribar написа:На същата ли вадичка,колега?
![]()
![]()
от 1 месец е сеч на уклей но никой не издава а са в 3 редици
![]()
![]()
Колега за тази информация да знаеш само как ще бъдеш линчуван !

А относно сечта няма нищо такова. хората зорком правят 30 уклея за целия ден
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Вчера минахме да видим какво е положението на пънча на моста.
От към езерото едни старци бяха нахвърляли 6-7 тапи ама нищо не бяха хванали, а от другата страна имаше около 10 човека на всички възможни за мятане места и ловяха върбови шумки (дрени уклейчета). незнам тия дни като застуди какво ще е положението ама ако ми доскучае може да се пробвам.
Рапорт даден.
От към езерото едни старци бяха нахвърляли 6-7 тапи ама нищо не бяха хванали, а от другата страна имаше около 10 човека на всички възможни за мятане места и ловяха върбови шумки (дрени уклейчета). незнам тия дни като застуди какво ще е положението ама ако ми доскучае може да се пробвам.
Рапорт даден.
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
-
- новобранец
ЧНГ и
на всички които обичат риболова.Нека започнем новата година без
защото е ненормално за няколко уклейки да има такива закани,нали за това е този форум,човек да сподели или да научи нещо за тънкостите на риболова от по знаещите и можещи колеги.Направих един тигел без тояга до познатата вадичка Ц.бара , имаше 5-6 коли с позамръзнали риболовци.Явно рибетата си кротуват и не се лъжат на подаваната им стръв
Наблюденията продължават.

- Прикачени файлове
-
- 024.jpg (4.45 MiB) Преглеждано 2152 пъти
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Някой има ли прясно инфо за Пожарево,замръзнал ли е може ли да се лови?
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
-
- фен клуб-скобар
И аз това се питам.bogno написа:Някой има ли прясно инфо за Пожарево,замръзнал ли е може ли да се лови?
От тоя дъжд трябва да се размръзнал.
Сега ще ги питам във Фейса.

Сечта на тайния Челопеченски канал продължава

На Лесновска иначе има някъв риболов, а на Враждебна на реката много кал риба не
рапорт даден

Колега сечта е по 20 уклея за цял ден.
-
- новобранец
tonkatabg написа:Колега сечта е по 20 уклея за цял ден.

дали??? аз седях една цигара време и преброих повече,но е вярно че намалява пасажа ,няма вода и невлиза нов прав сиtonkatabg написа:Колега сечта е по 20 уклея за цял ден.

-
- научил се да хвърля
Който може да ги лови и по повече хваща!!! 

Mistor ribar написа:tonkatabg написа:Колега сечта е по 20 уклея за цял ден.![]()
![]()
Последно колега,30 или 20 уклея за цял ден
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бяха по 30 преди 2 седмици - вече намаляха... Лесновска не се вдига и риба не влиза в канала и положението е лошо- не си заслужава...
Преди месец петното от риба покриваше целият вир , сега покрива едва 1/5 от вира , не се влиае от захранки , останаха само дребнике уклеи, и според мен просто няма смисъл , и аз докато не се вдигне реката не мисля и да хода натам ,
А колкото за Лесновска в участъка - Бистра като сълза - сумата и хора на реката- нищо не ловят , но явно щом седат предишните дни е имало екшън но сега няма.
Колегата Людмил - можеш ли да поделиш дали в тези снеготопежи има някакъв шанс да се стигне до вира с кола различна от джип , понеже аз се съмнявам , имайки предвид каква кал беше преди дъждовете , когато не беше валяло 2 седмици дъжд , и пак зорко се излизаше
Колегата Людмил - можеш ли да поделиш дали в тези снеготопежи има някакъв шанс да се стигне до вира с кола различна от джип , понеже аз се съмнявам , имайки предвид каква кал беше преди дъждовете , когато не беше валяло 2 седмици дъжд , и пак зорко се излизаше[/quote]
ако нети пука за колата може ,имаше такива вчера ,иначе и след дъжда кал има доволно
ако нети пука за колата може ,имаше такива вчера ,иначе и след дъжда кал има доволно
Привет колеги, някой да има инфо за ледената обстановка по баластриерите около София - става ли за спининг някъде?
България ни е една - нека да я пазим поне ЧИСТА! 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дълбоките всичките са отворени.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Здравейте риболовци,не се здържах на това прекрасно време и прескочих до близката вадичка Ц.бара.А ми тя станала буйна рекичка,от последните дъждове и снеготопенето.За риболов не може и да се мисли, много жалко но това е положението.

- Прикачени файлове
-
- 20160111_120729.jpg (2.32 MiB) Преглеждано 1335 пъти