Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
на вадата на челопечене днеска слаба работа 30-на уклея много народ обаче мътна вода и висока и беше си труден риболова
Иво Андонов написа:на вадата на челопечене днеска слаба работа 30-на уклея много народ обаче мътна вода и висока и беше си труден риболова
Е те таз висока вода чаках, в понеделник ще атакувам да видя дали са там караконджулите

- Garbolino
- разбира нещата
На Пънча днес за 2,5 часа към 50-тина уклея. 3м директен, 0.8 повод, кука 20. Най-добре вземаше на два вердеваса. Дори 0,25гр. плувка идваше голяма за фината първоначална проверка на стръвта - засичаше се на всяко съмнение за движение с 3-4мм.
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
Колега, Пънчака не е ли замръзнал???
- dragonaz
- научил се да хвърля
Поздравления за улова.Garbolino написа:На Пънча днес за 2,5 часа към 50-тина уклея. 3м директен, 0.8 повод, кука 20. Най-добре вземаше на два вердеваса. Дори 0,25гр. плувка идваше голяма за фината първоначална проверка на стръвта - засичаше се на всяко съмнение за движение с 3-4мм.
Толкова е труден какъвто и да е било риболов на щека пък особено и на Панчарево, че направо си ги разбил.
Къде се е размразило на Панчарево?

- Garbolino
- разбира нещата
Все още почти целият е замръзнал, но има едно/две/три местенца, където може да се лови.Kire 50 написа:Колега, Пънчака не е ли замръзнал???
- Kire 50
- вече хвърля и на тежко
Извинявай колега, но не ти виждам изображението!
- Garbolino
- разбира нещата
Kire 50 написа:Извинявай колега, но не ти виждам изображението!
Имаш го на ЛС.
-
- научил се да хвърля
Здравейте, на 777-те дали има още лед. Къде леда може да се е стопил и да се пробва пъстървата
Благодаря

-
- новобранец
На Челопечене замръзнал ли е гьола?
fire_ivan1355 написа:На Челопечене замръзнал ли е гьола?
Да замръзнал е, на канала вода няма и уклея кълве на гола тройка ,останал е само ситен и му ебават майката на косене иара или там каквитоса непожелаха да дойдат и те тека, Лесновска нестава вода много и цвят боза
кви тройки бе колега .... там сръкмета играят
Здравейте.Нов съм във форума и искам да попитам защото не намирам нищо за оите въпрос.Първо на кои реки в София или около София има шаран и амур и къде са по скоро приятните точки за руболов и някое безплатно гьолче или язовир да не е кариера също където има амури и шаранчета.Ще съм много благодарен ако някой по подробно ми каже местенца защото сам си ходя на риба и нямам познати рибари.Благодаря
Няма такиваmaz0o0o написа:Здравейте.Нов съм във форума и искам да попитам защото не намирам нищо за оите въпрос.Първо на кои реки в София или около София има шаран и амур и къде са по скоро приятните точки за руболов и някое безплатно гьолче или язовир да не е кариера също където има амури и шаранчета.Ще съм много благодарен ако някой по подробно ми каже местенца защото сам си ходя на риба и нямам познати рибари.Благодаря

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Няма как да няма.Аз на негованската кариера хванах лин и шаран но е мъка със 30м дълбочина.Дано някой даде инфо за места на който е имал слука.