Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Ми ние си почупихме въдиците, какъв риболов
?
Докато не се промени времето едва ли ще има нещо интересно. Притеснително е какво правят онези с железния червей, защото рибата е групирана и им е много удобна.

Докато не се промени времето едва ли ще има нещо интересно. Притеснително е какво правят онези с железния червей, защото рибата е групирана и им е много удобна.
-
- разбира нещата
Какво, пълнят фризерите. Нали трябва да се яде.
Дреме ти, нещата са непоправими. Пък лятото става голям кеф като хванеш скобар, вервай ми.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Колеги за мен е удоволствие да ви поздравя с настъпващите Коледни празници, пожелавам Ви крепко здраве и яки запивки, няма рима но ви го пожелавам! А да не забравя пишете на Дядо Коледа за нови такъми, пък кой знай може и да се случи!!!! Весели Празници!!!!
Ако някой има инфо за реката около Невестино да драсне, днес имам един следобед свободен! Благодаря!!!!
Ако някой има инфо за реката около Невестино да драсне, днес имам един следобед свободен! Благодаря!!!!
-
- разбира нещата
mrenka написа:Дреме ти, нещата са непоправими. Пък лятото става голям кеф като хванеш скобар, вервай ми.
Възможнон е не знам.

Знаеш, знаеш ...
Като деца сме хващали рейса от Нов чифлик, оттам на Конявски мост и попадахме направо в рая. С един пакет брашно и пачи пера, страхотия ...Тогава да върнеш нещо обратно беше нечувано, хванатата риба директно във вързаните крачоли на анцузите. Мрени, кленове, скобари, дисагите на рамо и по бели гащи тупур - тупур за час и половина - два обратно пеша.
Луда работа
Като деца сме хващали рейса от Нов чифлик, оттам на Конявски мост и попадахме направо в рая. С един пакет брашно и пачи пера, страхотия ...Тогава да върнеш нещо обратно беше нечувано, хванатата риба директно във вързаните крачоли на анцузите. Мрени, кленове, скобари, дисагите на рамо и по бели гащи тупур - тупур за час и половина - два обратно пеша.
Луда работа

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Честита Коледа на всички, бъдете здрави, защото здравето е спечелено време, а времето е риболов!
Честита и на теб!
Кълве ли на Копиловци?
Кълве ли на Копиловци?
-
- новобранец
Бях решил да се разходя до реката, а тя била замръзнала. Навсякъде ли е замръзнала или само на места.
- prodigy666
- разбира нещата
Силен риболов на дупка върви на Бело Поле на големия вир на варено жито и кус кус излизат парчета от по 400-800 грама
Аз пък бях на рафтинг с шейната.
-
- разбира нещата
prodigy666 написа:Силен риболов на дупка върви на Бело Поле на големия вир на варено жито и кус кус излизат парчета от по 400-800 грама
Как така на дупка,в момента не съм в града и не знам какво става,дебел ли е леда по реката ?

- prodigy666
- разбира нещата
Супер е за риболов на дупка ти трубва спесиална въдица ... правиш си дупка и си цъкаш
Мо Две снимки от фейса от онзи ден.metoo написа:prodigy666 написа:Силен риболов на дупка върви на Бело Поле на големия вир на варено жито и кус кус излизат парчета от по 400-800 грама
Как така на дупка,в момента не съм в града и не знам какво става,дебел ли е леда по реката ?
Ситуацията в момента е същата, даже и по зле.
Вземайте ледобурите и ..
-
- новобранец
Някой ще вземе да повярва за вареното жито и кус куса и като нищо ще чучне на леда.