Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: Бисери от форума
Ааа това ме изкефиCERRUTI написа:Голям е колегатаGeorgi.Nikolov написа:Здравейте колеги днес ударих едно шаранче към 10 кила ... но ми скъса даже не го видях но като започна да дърпа разбрах , че е голямо![]()

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"

......... написа:....последниа пат пернах 2 6туки по кило... бегаха като на формила 1 бате.по визуално поведение беха кам 3-4 кила.риба има само слука,бира и парйоли да има6...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- Модератор
Ужаст ! Преминал е всяка приемлива граница. И добре, че името му е скрито.naskobo написа:......... написа:....последниа пат пернах 2 6туки по кило... бегаха като на формила 1 бате.по визуално поведение беха кам 3-4 кила.риба има само слука,бира и парйоли да има6...
Ако ще са такива учениците, как да му се става учител на човек...... написа:...зашто не стана у4ителве отворко ами само расиш акали вав сяка тема

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
..... написа:..........Колега е хванал 3 кг шаран на дъно на студопор.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- учете се от него
Малийййййййй.......... написа:...зашто не стана у4ителве отворко ами само расиш акали вав сяка тема

- chapara
- ще става разбирач
next4y , пич , аз пък лично се чудя има ли смисъл да пускаш такива безмислени теми ?!? Верно че си само на седемнайсет , но ако няма с какво друго да се занимаваш , то по нета розУви сайтове със снимки на голички лачени каки бол , та се ще се намери начин да "освободиш напрежението"
Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

-
- разбира нещата
skyboy_krasi написа:Виждат ли се лодки да влачат или все пак да търсят някой звер . За идеи не знам можеби ше почвам да ловя само оклей вече
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
Не е от нашият форум ,но не се сдържах да го споделя с вас. Приятно четене

............. написа:сабале бех на Искъро,оно а вода се сбръкаш,набръках в едно кофе ярмата сипах им па зачеках,турнах един глис колко змийче баят он се сука от се връте за страх,па гледам по дочаска плавката дече се сурна надоле...дигна я каскадо и обрули листата нади глъвътъ ми,оп и она почна да се напиня ама я притегам на вам а она на нан,е нема дека да оди мене ми е колява жилката и като я ковнем с оня ченгел мамо яла да видиш къ се връти като шугава и зева изподи водътъ нема аз съм ти си тука па я подигнах она баята ожмулила един тумбкак па ме глева и се кокори и зева с уста,викам си я че видиш довечера къ че се врътиш и тиганьо и че излизат меури от тебе ама дако,я ги гледам они чак кепчета подлагат фане некоя таранка колко шамарче па я гони да го еба с кепчето по водътъ де че е фанал пеперуда,ели па тия с длъгите сопи къде се извува ластико от них и она опиня па он разглабя тръбъта па реди па не мое си види куката она толко мининка,я тава не мом да разбера,он докле забръка докле сглоби па мери па не знам си кво оно спре да клюца,па гледах един като дуне ветър он стиска и притега и десната му рука по голема от левата он напиня с неги па се мръщи па му тегне като излезе ветър,па закачи некое костурче колко фас па па тегли па разглабя оно а чудо...викам а те така тоя излови сътверете но целио улов си го тури у джебо къде цел ден висе деба таа шашава глава,па си турил престилка с рибки на нега па се окичил па чадър на глъвътъ па си написал кофата Мило ли е Драго ли е па пудри кокаления с прах некъв да е убав да нгие по благо на сътверете дека ги къца,ей оно рибата не знаа с ква вадица си деба она не разбира
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Аааааа,

- begleca_sv
- кандидат преподавател
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тъпо!
Между Бисер и Тъпизъм има Балкан разлика!
- lif3house
- разбира нещата
+1sapuna написа:Тъпо!