Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Как е в момента на Цонево? Благодаряtech-house написа:Някой да имаа информация за равъдниците на Девня и язовира който е там,защото дочух че излизали шаранчета
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic27993.htmlDavidoff написа:Как е в момента на Цонево? Благодаряtech-house написа:Някой да имаа информация за равъдниците на Девня и язовира който е там,защото дочух че излизали шаранчета

Аз преди седмица ходих на цонево и резултата беше следния един шаран 1,5 кг , доста хубава таранка и платика и червеноперка , интересното е че всеки не вярва че имало шаран на Цонево , ама негова си работа все още е останал , смешното е че ден преди да отида на язовира са проверявали и на цонево за билети , и в крайна сметка мрежаите пак са останали незасегнати .
Колеги,някой има ли актуална информация за Доброплодно?
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Дочух че излизали добри шарани, но колко е вярно нинамstar.cno написа:Колеги,някой има ли актуална информация за Доброплодно?

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Здр колеги.Смятам утре и в неделя да отида на един развъдник във Девня.Нестава въпрос за ония двете развъдничета който са по пътя за Житница а ми имало някакво трето равъдниче,намирало се до някакъв мост и до моста имало склад за черни и цветни метали на TRANSIS.Някой ходил ли е и може ли да ме упътите до там.Разбрах че излизат шаранчета и таксата е 15 лв.Язовирчето не е голямо и го даржи някакъв папардат
Благодаря предварително на отзовалите се 

- dim-dim
- научил се да хвърля
Колеги,някой има ли актуална информация за Доброплодно?
Съвсем в началто на пролетта бях там - арендатора поне на мен ми каза че тази година няма да ги пуска за риболов. Някой ако има др.инфо -нека сподели.tech-house написа:Някой да имаа информация за равъдниците на Девня и язовира който е там,защото дочух че излизали шаранчета
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги, днес бяхме с бащата на Николаевка (големия).. Бяхме се приготвили за шаранчета на Уип и мач.. Краен резултат - НИЩО
Предната седмица вадели шаранчета но тая седмица няма и помен от тях, извадих само 20-тина червеноперки на мача а на Уипа 2-3 .. Ловяхме там където е стената защото Жоро от Go Fish ми каза там да отидем до едно паднало дърво.. Захранвах с царевица-овкусена на Jaxon , млечна рамразена от пикадили
и 2 вида пелети за шаран на Sensas с различен диаметър.На дъно не сме хвърляли но имаше много хора около нас които извадиха по 2-3 каракудки и това е..Айде че трябва да се къпя че мохите ни наплюха. 

- sonax
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги, днес бяхме с бащата на Николаевка (големия).. Бяхме се приготвили за шаранчета на Уип и мач.. Краен резултат - НИЩО
Предната седмица вадели шаранчета но тая седмица няма и помен от тях, извадих само 20-тина червеноперки на мача а на Уипа 2-3 .. Ловяхме там където е стената защото Жоро от Go Fish ми каза там да отидем до едно паднало дърво.. Захранвах с царевица-овкусена на Jaxon , млечна рамразена от пикадили
и 2 вида пелети за шаран на Sensas с различен диаметър.На дъно не сме хвърляли но имаше много хора около нас които извадиха по 2-3 каракудки и това е..Айде чао че трябва да се къпя че мохите ни наплюха. 

- MAESTROTO
- ще става разбирач
Днес отидох км 12 ч. на Цонево,до моста на с.Аспарухово. Лових на директен ,плувка,стръв рибки слънчаци от язовира. До към 16 ч. хванах петнайсетина костурчета.Водата се размъти много ,заради вятъра ,който се засили и прекратихме риболова.Колегите пробваха на бял червей.Излизаха пак костурчета и бабушки.
Кефа цена няма!
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Току що се прибирам от калиманци.Десетина дребни шаранчета на мач,повечето от които с пресни следи от мрежа.Арендатора да ми яде
.
Миналата седмица бях на оброчище на нощно.Резултата беше дузина прилични каракуди които вземаха само през ноща,а сутринта до обяд едно толупче около кило,дребни бабки,червеноперки,косурчета и кефалчета

Миналата седмица бях на оброчище на нощно.Резултата беше дузина прилични каракуди които вземаха само през ноща,а сутринта до обяд едно толупче около кило,дребни бабки,червеноперки,косурчета и кефалчета
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Днес посетих новото водоемче до Смядово.Там имам често ходене и ви гарантирам добър улов на шаран.Смядово е на 115 км от Варна.По магистралата за Шумен и след Каспичан по отбивката за Бургас.От Смядово към Веселиново, около 2 км след бензиностанцията на Петрол в края на градчето.Отбивка вляво и по идеален бетонов път стигате до водоемчето с размери около 100 х 30 м. Вход 2 лв., шаранът се заплаща по 5.50 лв/кг. Може и просто да си купите, има винаги жив. Местенцето е живописно,има дънери и чадъри.Местните ловят на плувка и царевица, на червей излиза дребосък. Следващия път ще направя снимки. Градчето има приятни кръчми с народни цени и добри полицаи.Има и голям държавен язовир с много раци,таранки,шаранчета и червеноперки Отива се от Варна за около час и половина. Ако пък искате за нула време да изловите стотина таранки - след Веселиново е с.Александрово с голям язовир.Входът е 2лв., плаща се само щуката,но аз поне не съм видял някой да улови.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
В неделя 30,08,09 ходих на Белокопитово хубаво язовирче има добри условия за риболов такса 15лв за три въдици ако искаш може да си доплащаш и за още по 5лв на въдица, рибата не се плаща маломерните до кило се връщат обратно във водата. До тук сичко добре във 06,00ч. вече разпъвахме въдиците имаше доста хора които бяха нощували там на палатки. До 17,00ч. когато тръгнахме резултата беше отново плачевен от 6 шарански пръчки нито един удар. Иначе за любителите на таранката имаше много но дребна 4-5 кила с 2 плувки. За жалуст и при останалите рибари на язовира положението беше същото. Имаше доста хора дори бих казал че по едно време нямаше места на водоема.
предупреждавам те че, при следващият ти пост на латиница ще последва наказание
slivnalia
slivnalia