Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Платеното,но в събота никой не мина за такса.Ribko написа:платеното или безплатното ?wewewe написа:Ribko написа:Някаква идея къде може да си наскуба уклей (с изключение на понтоните на Лобош-там е пълна лудница) ?
Кривина!
днес след 10;30-11 на стената на панчарево над 40 човека.. ловяха червеноперки и кустур ,посредата на стената ловяха по активно , но общо взето секи беше топнал живарник. ловяха на бял,торен, голяма дълбочина и доооста навътре
В петък бях там. Пробвах се за костур на блесна и воблер, но нищо... На дълбокото двама колеги дърпаха яко уклей.wewewe написа:Ribko написа:Някаква идея къде може да си наскуба уклей (с изключение на понтоните на Лобош-там е пълна лудница) ?
Кривина!
Всъщност дълбокото къде се пада, защото тия дни може да мина да надърпам уклей...DGK написа:В петък бях там. Пробвах се за костур на блесна и воблер, но нищо... На дълбокото двама колеги дърпаха яко уклей.wewewe написа:Ribko написа:Някаква идея къде може да си наскуба уклей (с изключение на понтоните на Лобош-там е пълна лудница) ?
Кривина!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- yaata
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги. Случайно някой да има инфо за Безден-първия гьол,дето беше обрасъл с много треволяк.Нали бе източен и ми е интересно какво се случва там.Просто ми стана мъчно за едно време дето ги ловихме рибоците при -15 градуса. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Здравейте,
съботно инфо от Казичене(до затвора) - капо!Пробвах на царевица за някое шаранче, но нямах късмет.Единственото, което излъгах бяха 10-тина уклейчета и едно микроскопично костурче на плувка на бял червей.Снимки не съм правил, защото пейзажа е известен на всички, а друго нямаше какво да снимам.
съботно инфо от Казичене(до затвора) - капо!Пробвах на царевица за някое шаранче, но нямах късмет.Единственото, което излъгах бяха 10-тина уклейчета и едно микроскопично костурче на плувка на бял червей.Снимки не съм правил, защото пейзажа е известен на всички, а друго нямаше какво да снимам.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За риболов на леда ли говориш, или за топлик, че там съм ходил само веднъж, но беше май месец?yaata написа:Просто ми стана мъчно за едно време дето ги ловихме рибоците при -15 градуса.
- yaata
- фен клуб-скобар
За топлото където се вливаше топлия извор и имаше дървени скари -за последно там ходих мисля че беше януари и вече го бяха източили и бе останала една локва в която бъкаше от едри червеноперки и каракуди.G.Petkov написа:За риболов на леда ли говориш, или за топлик, че там съм ходил само веднъж, но беше май месец?yaata написа:Просто ми стана мъчно за едно време дето ги ловихме рибоците при -15 градуса.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!

Риболовци.
Кюшето, което е най-близо до пътя от където идваш - винаги там се лови най-много уклей.Ribko написа:Всъщност дълбокото къде се пада, защото тия дни може да мина да надърпам уклей...DGK написа:В петък бях там. Пробвах се за костур на блесна и воблер, но нищо... На дълбокото двама колеги дърпаха яко уклей.wewewe написа:
Кривина!
Надявам се да не съм заскъснял с отговора

Не си, идва уикенда и ще се пробва.... някой да знае каква е хавата на Пожарево ?

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
-
- научил се да хвърля
дайте идееи за спининг и плувка край софия за събота 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Река Искър
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
а кьде по реката? или поне на колко километра от софия? 

пускайте ги,за да хващате
Е па кво да е-като нема риба-тия на поннтона хванаха-3 кила общо всички ,другите наоколо-по 50 грdancho77 написа:В събота е било много спокойно.

Риболовци.