Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от konty »

Бай Гошо е преди Бадема, за Бадема се завива на ляво точно преди хотела Чешмата.
За пъстърви пробвай на водоема в ляво , но все пак питай собственика той винаги дава съвет спрямо това за каква риба си дошъл да ловиш. Миналата година излизаха добри пъстърви на блесна- има го документирано на филмче по Хоби ТВ , за тази нямам актуална информация как са нещата.
Успех , дано съм помогнал :)
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

genov_eng написа:Здравейте колеги,
На 06.09.2012 (четвъртък) отидох на рибарника "При бай Гошо", преди Кричим. .....
Аз бях в петък.
Водата наистина беше много ниска, за тези плитки гьолчета е кофти :?
Лових на фидер от 9 до 11 ,че ми се счупи върха на пръчката заради лиготия с един шаран, а не носих друга.
Рибите искаха много рехава захранка да прави бързо облак. Първия час лових с тъмна захранка и царевица с бял в комбинации, като имах много празни кълванета :shock:
След това към тъмната захранка сложих малко червена и смених стръвта на торен затапен с бял :wink:
Веднага реализирах риби, като при последната заради лиготия с кепа ми се счупи върха :lol: :lol: Преди месец имах над 15 риби само на царевица, като не пипна на торен.... колкото и да е локва пак иска някакво търсене на рибите :lol:
Готин и кратък излет се получи :mrgreen:
една снимка за цвят, че ме мързеше за повече http://prikachi.com/images/78/5245078N.jpg

Като цяло бай Гошо и Бъдемчето стават за тест на някоя нова пръчка :wink:
Изображение
Аватар
venelin71
новобранец
новобранец

Мнение от venelin71 »

Колеги ,какво е положението на Калето ( село Любен).Колко се плаща и има ли риба ?Другата седмица имам рожден ден и искам да си направя кефа.Ако ми кажете и други места може и да помисля къде да отида.Мерси предварително.
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Колеги някой има ли прясно инфо за Езерово?Всякакво инфо ще ми е от полза!Преди месец бях там,водата беше много спаднала.Бях близо до стената,пускаха помпа и точеха водата.Излизаше много дребна каракуда.Искам да питам дали все още се пуска тази помпа ?Къде в момента е подходящо да се лови на язовира?
Аватар
tera-2
новобранец
новобранец

Мнение от tera-2 »

venelin71 написа:Колеги ,какво е положението на Калето ( село Любен).Колко се плаща и има ли риба ?Другата седмица имам рожден ден и искам да си направя кефа.Ако ми кажете и други места може и да помисля къде да отида.Мерси предварително.
Руенското езеро. Бях предните две недели, излизат шаранчета 3-5 кг. на фидер с протеиново топче или хляб. От време на време и много добри каракуди, а и сянката не е за пренебрегване все още
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

ами на руенското езеро колко е таксата освен каракуда и шаран друго излиза ли може ли да се лови на щека , и излзиат ли доста риби или са рядки шараните
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
tera-2
новобранец
новобранец

Мнение от tera-2 »

mb4life написа:ами на руенското езеро колко е таксата освен каракуда и шаран друго излиза ли може ли да се лови на щека , и излзиат ли доста риби или са рядки шараните
Таксата е 10лв. за две въдици ама как се плаща рибата не знам, щото не взимам.
Щекари не съм виждал, но мисля, че не е невъзможно, макар, че водоема е обрасъл ако не с гора то с доста храсти.Освен шарани и каракуда, вадиха и дребен костур. Друго незнам дали има.
А колко често дърпат .... Преди две седмици излязоха 5 шарана една много добра каракуда 600-800гр. и два скъсани повода 0.20 флоуро. Преди седмица 3 шарана и пак една каракуда от същия калибър. Бях в гората срещу входа заради жегите и затова ползвах само една въдица. И пак имам две хранилки по клоните :)
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

ясно риба и на мен не ми трябва вапроса е да има емоции :) мерси за инфото
Аватар
tera-2
новобранец
новобранец

Мнение от tera-2 »

stocky написа:На какво излизаха каракудите
При мен излязоха случайно на каквото и шараните - на хляб, но имаше един колега, който целенасочено ги търсише на плувка(незнам на каква стръв) и беше много разочарован. Може би са редки, незнам.
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Преди малко гледах един филм по Хоби ТВ с Краси Върхара (филма е стар де) на язовир до с.Отец Паисиево.Някой знае ли какво излиза в момента на този язовир и какви са условията за риболов,които е определил арендатора?
Изображение
Изображение
Аватар
stelco
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stelco »

Такса 5 лв.рибата се плаща отделно.В язовира има доста риба шаран ,амур ,бяла риба но риболова е доста пипкав.
Аватар
technolog
новобранец
новобранец

Мнение от technolog »

Здравейте колеги, да ви питам какво е положението на Езерово и Бодрово към момента, че в неделя смятам да направя един риболовен излет. Благодаря предврително. ;)
Да живее България!!!
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

лично нямма никаква представа а някой да сподели нещо за марица скоро да е ходил околко пловдив
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Колеги на Бодрово какви са условията?
То риба има ама водата е повече.
Аватар
genov_eng
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genov_eng »

Здравейте колеги,
утре съм решил да направя един риболов за 5-6 часа, а не мога да реша къде да отида :) оказа се голям проблем, защото искам и да хвана някоя риба. Засърбели са ме ръцете за по-интензивен риболов. Ако някой може да ми помогне нека пише. То е ясно, че ще е на "платено", ама къде?
Благодаря ви предварително за съдействието!
Гено Генов
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”