Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
аз да ви кажа рибата е малко под мръсния канал в момента почва да се групира между железния и моста на вхвп-то зима на хляб жълъдов червей и т.н. набараш ли ги къде са става мазало. неска бях на мръсния канал стана убииство ама мазало ви казвам само да ти се лови и пак на жълъдов червей и хляб.дано съм ви бил полезен. пък такива дет си мълчат за местата после те ще питат и няма да има кой да им каже
САМО БОТЕВ
- stelco
- ще става разбирач
Мерси колега за инфото.Днес между Железния мост и моста на ВХВП бяха се събрали доста риболовци, но не се спрях да видя дали са уловили накоя риба.
- mitiogt
- ще става разбирач
ЕВАЛА , Колега !!!!!s.s.. написа:аз да ви кажа рибата е малко под мръсния канал в момента почва да се групира между железния и моста на вхвп-то зима на хляб жълъдов червей и т.н. набараш ли ги къде са става мазало. неска бях на мръсния канал стана убииство ама мазало ви казвам само да ти се лови и пак на жълъдов червей и хляб.дано съм ви бил полезен. пък такива дет си мълчат за местата после те ще питат и няма да има кой да им каже
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
-
- вече хвърля и на тежко
stelco написа:Мерси колега за инфото.Днес между Железния мост и моста на ВХВП бяха се събрали доста риболовци, но не се спрях да видя дали са уловили накоя риба.

САМО БОТЕВ
-
- вече хвърля и на тежко
ако има някой айлякчия като мен и му се ходи на гадния канал да пуска телефона на лични и утре да бягаме 

САМО БОТЕВ
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Ето за това не давам информация,колеги.s.s.. написа:stelco написа:Мерси колега за инфото.Днес между Железния мост и моста на ВХВП бяха се събрали доста риболовци, но не се спрях да видя дали са уловили накоя риба.днеска по средата между железния и моста на вхвп-то един карабалък на хляб. рибата е там обаче косът яко един човечец накипрен на възраст 50-60 години коси здраво за гърба за опашката стана ми неудобно да му направя забележка той може да ми е дядо ама заради такива като него се разбиват пасажите и не зима рибата. рибата е там вижда се че играе но не зима. утре съм на гадния канал хахахахаах пак ще има инфо
Бързай бавно.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Правенето на забележки, упреците, обаждането до ИАРА, не са приятни на никого !
Човек трупа много нерви .
Но друг законен начин няма
Ако искате България да спре да затъва все повече, преглътнете нервите и неудобството и не МЪЛЧЕТЕ
Иначе си пийте питието на спокойствие и си псувайте - на никой не му дреме за ВАС

Човек трупа много нерви .
Но друг законен начин няма

Ако искате България да спре да затъва все повече, преглътнете нервите и неудобството и не МЪЛЧЕТЕ

Иначе си пийте питието на спокойствие и си псувайте - на никой не му дреме за ВАС

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- научил се да хвърля
И какво!някой ще ти вземе мястото ли?или рибата,колегаSUPER MARIO написа:Ето за това не давам информация,колеги.s.s.. написа:stelco написа:Мерси колега за инфото.Днес между Железния мост и моста на ВХВП бяха се събрали доста риболовци, но не се спрях да видя дали са уловили накоя риба.днеска по средата между железния и моста на вхвп-то един карабалък на хляб. рибата е там обаче косът яко един човечец накипрен на възраст 50-60 години коси здраво за гърба за опашката стана ми неудобно да му направя забележка той може да ми е дядо ама заради такива като него се разбиват пасажите и не зима рибата. рибата е там вижда се че играе но не зима. утре съм на гадния канал хахахахаах пак ще има инфо

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
И какво?Ти да не би да си любител на тройките.И какво!някой ще ти вземе мястото ли?или рибата,колега

Бързай бавно.
-
- вече хвърля и на тежко
ха с тея натръшкани риби по земята и тея пълни живарници маи маи ти си любител на тройките. няма да ти изядем рибите колегааааааааааа.а пък тея емотикончета не са им мястото тук.тук даваме информациика къде кълве рибата и на каквоSUPER MARIO написа:И какво?Ти да не би да си любител на тройките.И какво!някой ще ти вземе мястото ли?или рибата,колега
САМО БОТЕВ
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Щом казваш...ха с тея натръшкани риби по земята и тея пълни живарници маи маи ти си любител на тройките. няма да ти изядем рибите колегааааааааааа.а пък тея емотикончета не са им мястото тук.тук даваме информациика къде кълве рибата и на какво

Бързай бавно.
- stelco
- ще става разбирач
SUPER MARIO ,кълве ли още на р. Марица ,пусни някоя снимка да видим някоя риба.
-
- научил се да хвърля
!мариоSUPER MARIO написа:И какво?Ти да не би да си любител на тройките.И какво!някой ще ти вземе мястото ли?или рибата,колега

- Don4o_62
- учете се от него
!марио
нещо тези тройки не ме кефат,сьщо такива който снимат чужд улов[/quote]
Оставете го колеги Супер Марио,че се снимал с един живарник риба няколко пъти
.Че аз с една щука и един сом,купени от магазин и снимани от различни места и ъгли на Марица,ги направих 30 бр.
.

Оставете го колеги Супер Марио,че се снимал с един живарник риба няколко пъти

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти