ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от pluv4o »

И аз трябва да помисля за пръчка,че и за макаре,понеже моите сдадоха багажа след поредно падане на камъните на Ахтопол.Освен това и рибата бе рядка,дребна,че и капризна.В събота на Ахтопол аз отразих 35 бр(доста време бях в "бокса" поради горепосочените причини.Останалите от групата хващаха доволно.Вальо бе шампиона за деня с 69 бр,Пламен-52 бр.,Бат Нейчо-47,Гошо Дългия и Никито и те с по около 40 бр.Имаше и доста иларии.А морето пред нас просто вреше от сафрид.Не много едър,но не беше и граца.Колегите с лодките ловиха,че ловиха. :D
В неделя на Синеморец пълна трагедия от към зарган.Добре,че имаше пасажи с иларии и то гъсти,че да си поналовим рибка.Заргана тръгна чак надвечер,обаче вече трябваше да потегляме и го оставихме да си почине от нас. :D а ние :drinkers:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ПЛУВЧО написа: ........ след поредно падане на камъните на Ахтопол........
Я раздуй малко,че нещо за тези каскади не съм чел. :shock:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

КИРО написа:
малко се е попребил ама добре че е нисичък и пада от ниско :wink: :wink: :wink: те камъните хлизгави и като не Фнимаваш стават белите ама пък как ще си купи нова сопа и макара :lol: :lol:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

сьбота на сба-буната на дск-14 броя-от 16.00 нататьк за час.преди това авери на ,,лагуната,, от обяд -по 3 броя.за сетен пьт се убеждавам ,че тая есен ,в тоя период,се показва предимно надвечер,за час-два.в неделя-от рано сутрин да 15 часа-1 брой,става дума за ,,гавана,,.след 15.00 до 16.45 завря ,направих 42 броя
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

сьжалявам за ,,дублажа,,,а днес на кранево от 13,30 нататьк -умерен южняк,на корабчето -един брой,на втора -два докьм 16.00 ,взе да вдига и пяськ ...чао,поне за 3 дни!
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

КИРО написа:
То добре,че нямаше и къпане.А и скалата беше височка...Разминах са с натъртване на задника,охлузване на ръката и технически повреди по оборудването.
Fantaman
новобранец
новобранец

Мнение от Fantaman »

Пичове, страшен зарган тъз година :)
С по малко от 10 броя не съм се прибирал :)
Съботно - неделен риболов правя.
Преди 2 седмици (23 окт) - 51 заргана от 13:30 до 18:20 - на Перла
Миналата събота (30 окт) - 12 заргана на Агалината от 06:00 до 14:00 и 10 кила платерина + 1 зарганче на Перла от 15:30 до 18:20
Тъз седмица (07 ноем) - 11 заргана и 3 кила платерина на Варвара от 07:00 до 13:00
Ще докладвам пак уикенда ;) Айде, наслука!
Изображение
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Много красиво и вкусно герданче си имаш. :D :drinkers: Който ходи хваща.Това е истината.
n.stefanov
новобранец
новобранец

Мнение от n.stefanov »

pluv4o написа:
КИРО написа:
То добре,че нямаше и къпане.А и скалата беше височка...Разминах са с натъртване на задника,охлузване на ръката и технически повреди по оборудването.
Колеги, един съвет от мен - напълнете си 1 кофичка или торба с пясък и хвърлете обилно на скалите където ловите, защото съм се нагледал на каскади по зарганско време. :drinkers:
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

n.stefanov написа:
Колеги, един съвет от мен - напълнете си 1 кофичка или торба с пясък и хвърлете обилно на скалите където ловите, защото съм се нагледал на каскади по зарганско време. :drinkers:
Аварията стана още по пътя.Спусках се по една стръмна и тясна скална пътека рано сутринта(още по тъмно)и точно преди да изляза на една малка плоча се случи подхлъзването.Едва не полетях от скалата от височина около 4-5 метра.А долу дълбочината във водата не беше много голяма.Абе трябва да се внимава. Предупреждавах останалите,а самият аз без малко да направя сакатлъка.На самото място където ловя си постилам голям парцал и няма никакъв проблем с подхлъзвването :wink: .
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

onzinasi написа:

Тояжката е старата ловжийка на Краси Lokal-a.Lineaeffe DCT Titan 20-50гр.Телемач ,4 метра,4 секции,9 водача,263гр тегло и дълга коркова дръжка.
На самата пръчка е обозначено ''fast action'',ама на мен ми се струва по-прогресивен :lol: Фактически я купих за резервна или за части на другата ми пръчка,която е същата само че с тест 10-40гр.и много ми допадна строят им /с нея лови фотографа/Тази е по-мощна, другата по-чувствителна.Моделът е доста стар/2005г/мисля,и отдавна изчерпан от магазините.Аз ги имам от 3-4 години и излязоха здрави животни :mrgreen:
Мерси за изчерпателния отговор,не съм предполагал че телескопична пръчка може да прави такава дъга,но след като е на 4 секции горе-доло ми става ясно,как се получава.
Зарганолог
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Някой ако е ходил днес по брега,
нека да драсне 2 реда за бистротата на водата.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

От моста на Слънчев Бряг на потъваща бомбарда изкарах 2 заргана и 10 платерини. Успех
тбК
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес бях на вълнолома вятър много риба няма.утре съм на нои и там ако няма :oops:
Последно промяна от Kodjito75 на Сря Ное 10, 2010 3:54 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

КИРО написа:Някой ако е ходил днес по брега,
нека да драсне 2 реда за бистротата на водата.
вадата е много бистра колега.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”