Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Дунав-всичко за и по реката
Em1l написа:![]()
![]()
![]()
Утре питаите дали са разрешени парашутите.След месец жиците
Спокойно, колега. Че не му е мястото тук да пита за винтери не му е, ама като си платиш и си редовен е разрешено

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
MOLIA POMOGNETE >............................................................izgubeno ku4e ot porodata mops na qzovir belopopci ku4eto e na deteto na sobstvenika.moliavi ako niakoi go e nameril varnete go nemoga da gledam detenceto si kak mu se kasa sarceto ako niakoi znae ne6to tel za vraska 0889553063 VAZNAGRAGDENIE blagodariavi

iliana написа:MOLIA POMOGNETE >............................................................izgubeno ku4e ot porodata mops na qzovir belopopci ku4eto e na deteto na sobstvenika.moliavi ako niakoi go e nameril varnete go nemoga da gledam detenceto si kak mu se kasa sarceto ako niakoi znae ne6to tel za vraska 0889553063 VAZNAGRAGDENIE blagodariavi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ся това ко общо и с темата Дунав-всичко за и по реката Пусна си вече тема стои и чакаи да ти звъннат ако го видят.В този форум се пише на кирилица

simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,като сме подкарали темата така да ви питам и аз
абе случайно някой да знае дали бомбите и електро въдиците са разрешени че имам една торба трутил а се чудя какво да я правя
Ей момци за тва няма риба в реките заради такива ентусиасти,какви винтери какви 5 лева!!!

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- ще става разбирач
-
- научил се да хвърля
В област Видин не пише нищо за устието но р. Ломstich написа:Чети - Във вътрешните водни обекти -Област ВидинВенелин Радушев написа:Колега, прочети пак в постнатия от теб линк! Стопанският риболов е нещо различно от любителския /спортен/.lubotrifonov написа:колега хубав риболов си направил ама не е лошо да прочетеш това http://www.nafa-bg.org/BG/Files/other/c ... ana%20.pdf
Пълните забрани /по области/ са описани по-доле.....

На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
вчера ходих с един приятел на Телеграфа за скобар на мамка...хванахме 8 рибета(скобар,червеноперка и морунаж)+ 1 мрянка която я пуснахме обратно...водата спада рязко и рибата се изтегля навътре...прави ми впечатление че не гони распер
,на дъно щука не се обажда, само на блесна може да се излъже някоя,за шарана чух че на топлия канал на ТЕЦ-а вадели по някой и друг екземпляр

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
На топлата....мда, и аз чух за шарани 2-3-4кг. и девериги.
Вчера разходих малко лодката на къмпинга - от брега ловяха няк'ви дребни рибета, а към острова гонеше хищник, ама не си бях взел спининга.
Чу се и за шарко около 5 кг., но източника обича да послъгва, така че не се брои.
Тая река ту вдига, ту спада - кога ще ловим?!
Вчера разходих малко лодката на къмпинга - от брега ловяха няк'ви дребни рибета, а към острова гонеше хищник, ама не си бях взел спининга.

Чу се и за шарко около 5 кг., но източника обича да послъгва, така че не се брои.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- TRAP
- ще става разбирач
Тия шарани вътре в канала ли се ловят или на самия ДунавGODzillata написа:На топлата....мда, и аз чух за шарани 2-3-4кг. и девериги.
Вчера разходих малко лодката на къмпинга - от брега ловяха няк'ви дребни рибета, а към острова гонеше хищник, ама не си бях взел спининга.![]()
Чу се и за шарко около 5 кг., но източника обича да послъгва, така че не се брои.![]()

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- GODzillata
Точно на границата.TRAP написа:Тия шарани вътре в канала ли се ловят или на самия Дунав

@Монка, ще изчакам да видя как ще ви тръгне.

- TRAP
- ще става разбирач
Значи на устието.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
При това ниво на реката на устието на топлия ми се струва доста плитко за шаран...,но щом колегите казват...

- GODzillata
Е, ловили са преди да почне да спада.stich написа:При това ниво на реката на устието на топлия ми се струва доста плитко за шаран...,но щом колегите казват...

-
- вече хвърля и на тежко
Ами да споделя,макар да не мога да бъда съвсем откровен за мястото
,та захраних и на следващия ден се започна.От вторник до сега,амур около 16кг,щарко 12кг и още един около 8кг както и два по около 3 кг.Снимки имам но не ми се занимава.Използвам и горна кука с оглед на тва че по дъното много водорасли.Две от рибите ми ги хванах точно на тях.Ами тва е,наслука.

-
- кандидат преподавател
То и аз мога да си хвана такива ама не ми се занимава
Сега сериозно колега дай някоя снимка , в това нямане по Дунава ти си направо велик с тея риби

Сега сериозно колега дай някоя снимка , в това нямане по Дунава ти си направо велик с тея риби
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ