Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
Брейй, за 4 дни никой ли не е хващал?! Днес пред Балчик за час и половина /около обяд/ към кило дребошлък. Голяма част от тях на засечка - за опашки, за гръб...не му се яде на хайванчето. Все пак обаче е нещо, щото последните няколко дни само писукане на сонар имаше.
Днес пред Галата имаше мако селце, отидохме но риба нямаше взехме по 2 граци, имаше и колеги с повече риба но като цяло я няма.
Вчера около Буджака до кръста над Созопол и пред Германката извадихме доста граца,потърсихме чернокоп наоколо ама нъцки Това беше след като се върнахме от Маслен нос кадето лодки колкото искаш а риба почти никаква .Та така колеги приятно време за риболов ама рибата я нямаше никакава е почти де направихме по кило граца колкото за
.Поздрави и успешна седмица 

-
- учете се от него
Една каса около острова и Черноморец - вчера, колегите
Изкарали и десетина чернокопа, кандидат лефери

Изкарали и десетина чернокопа, кандидат лефери

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- 1000n
- разбира нещата
Аз пък искам да се застъпя за Любака в случая!Мънцата написа:krss написа:Ами така ще е, Любак, като не четеш прогнозитеliubak написа: Обличайте се хубаво, студено е вече и бая треперах снощи.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Първо човекът ни дава за пореден път прогноза и ни съветва как да се обличаме, като казва "Обличайте се хубаво, студено е вече" и за доброто на всички се е бил облякъл леко, за да не прави зимата да идва по-рано от обичайното(както, например, би се изразил някой индианец

Любак, имам идеи и въпроси, свързани с изменението на температурата на Земята, но ще те питам в твоята тема, в която даваш прогнози!

Ей, това мнение си стана големичък спам ама си мисля, че е важно, защото тръгнем ли на риболов синоптичната прогноза винаги би ни била в полза, въпреки, че не можем на 100% да й се предоверяваме!

На север риба НЯМА !
Почвайте трушиите и да обръщате внимание на жените си, че нито риба им носите нито

Почвайте трушиите и да обръщате внимание на жените си, че нито риба им носите нито

Снощи на Морска гара - Варна от 18ч до 20ч,/ на яланкат с червей/, нищооо. Даже и кълване нямаше. Плувката ми, си умря от скука горката.

Отвънка , на Вълнолома заливаше яко и не ставаше за риболов.

Отвънка , на Вълнолома заливаше яко и не ставаше за риболов.

А.....и таз добра , много рано се предаваш бе колега,недей се отчайвай така , а и нас скосяваш по този начинOPKA написа:На север риба НЯМА !

- toffifee77
- новобранец
Влизаме, влизаме и ние. Не минава и ден без да съм прегледала прогнозата и отчета на останалите. Така, че почвайте трушиите, а пък ще чакаме междувременно рибатаroko-koko написа:А.....и таз добра , много рано се предаваш бе колега,недей се отчайвай така , а и нас скосяваш по този начинOPKA написа:На север риба НЯМА !
Почвайте трушиите и да обръщате внимание на жените си, че нито риба им носите нито![]()
![]()
.Поздрави
![]()
. p.s. Добре ,че съпругите не влизат в тоя форум , че лош пример даваш ей.(базикам се)

Днес ми казаха, че на 20 метра от пристана в Китен, в интервала от 16:30 до 18 часа - 6-7 кила много едър сафрид и чат-пат по някой чернокоп. Аз малко не вярвам, та ако някой знае нещо, нека сподели, че вече май отписах риболова за тази година.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Що никой не пише тук за днес на Агалината много хора си хванаха доволно граца. Хей ко си траете ве. И аз похвърлях малко доката не ми замина чепарето барабар с върха на пръчката ама за малкото време което хвърлях извадих около едно кило граца. Другите дето хванаха повече да пишат да не се услушват. 

Мдааа, който не е разбрал - от три дни сафрида е на Бяла-Емине 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И ко правим тогаз ?Мънцата написа:Мдааа, който не е разбрал - от три дни сафрида е на Бяла-Емине

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
КИРО написа:И ко правим тогаз ?
и аз това се питам Киро. Подмина ни таз година и черокопа и сафрида, като товарен влак малка гара. А пусто ниямам време да слизам чак оттатък Варна да търся михаля, че то докато съм слязъл ще трябва на Босфора май да го диря.
addicted to the wind !