Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Привет на всички читатели и риболовци.
Мисля да направя един съботен излет и съм се ориентирал към свободния на Кривина. Имате ли инфо какво е положението там?
Мисля да направя един съботен излет и съм се ориентирал към свободния на Кривина. Имате ли инфо какво е положението там?
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
thunderboy написа:Привет на всички читатели и риболовци.
Ще вали яко дъжд !
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
да ама ще почне да вали към 15:30 - 16:00, така че до тогава можеtonkatabg написа:thunderboy написа:Привет на всички читатели и риболовци.
Ще вали яко дъжд !

Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
аз на синоптици за повече от 1 ден напред не вярвам. Предната вечер каквото покажат поне три възможни прогнози, правя средна стойност и решавам да ходя или неisavkov написа:да ама ще почне да вали към 15:30 - 16:00, така че до тогава можеtonkatabg написа:thunderboy написа:Привет на всички читатели и риболовци.
Ще вали яко дъжд !

По-трудния въпрос е къде да идем с дядото да си намокрим влакното

Според мен не си прав http://www.accuweather.com/bg/bg/sofia/ ... 97?hour=57isavkov написа:да ама ще почне да вали към 15:30 - 16:00, така че до тогава може

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На Кривина бях ходил, началото на Март, хубаво време, студена вода и нито едно кълване.
Мисля че все още водата ще е студена.
Поздрави

Поздрави
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Вече се постопли времето и водата не е течаща така, че би трябвало да е вдигнала температурата с поне 5 градуса, ама времето дали ще даде шанс на рибарите утре и в др. ден е друг въпросGoriLLaz написа:На Кривина бях ходил, началото на Март, хубаво време, студена вода и нито едно кълване.Мисля че все още водата ще е студена.
Поздрави

- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
извинявай, за съботата говорих.miro253 написа:Според мен не си прав http://www.accuweather.com/bg/bg/sofia/ ... 97?hour=57isavkov написа:да ама ще почне да вали към 15:30 - 16:00, така че до тогава може
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
Здравейте,
къде мога да отида утре да помятам? Имам кола, но нямам винетка (другата седмица ще я взема).
Ще се лови на спининг от брега. Да има от разрешените риби за улов
И да е безплатен
Признавам си, ще задържа 1 риба. Ще си сефтосвам такъмите.
Знам за Черното кафе, за р. Искър, за Долни Богров (тези са ми известни)
Ходил съм по участъка от р. Искър от Черното до Петте Могили (горе-долу)
Ако може да ме насочите за р. Искър или някъде другаде.
Бях си качил на телефона приложението: Водоеми БГ, но си оставих телефона в сервиз, заради проблем с GPS.
В краен случай може и на платено, стига да може да се извади нещо на спининг
(Бих се радвал ако мога да извадя някоя пъстърва)
Благодаря!
къде мога да отида утре да помятам? Имам кола, но нямам винетка (другата седмица ще я взема).
Ще се лови на спининг от брега. Да има от разрешените риби за улов

Признавам си, ще задържа 1 риба. Ще си сефтосвам такъмите.
Знам за Черното кафе, за р. Искър, за Долни Богров (тези са ми известни)
Ходил съм по участъка от р. Искър от Черното до Петте Могили (горе-долу)
Ако може да ме насочите за р. Искър или някъде другаде.
Бях си качил на телефона приложението: Водоеми БГ, но си оставих телефона в сервиз, заради проблем с GPS.
В краен случай може и на платено, стига да може да се извади нещо на спининг

Благодаря!
Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
Благодаря за предложенията 

Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
- nocalled
- научил се да хвърля
пак заповядай )))
и свиквай
и свиквай
you'd better run...
- icefire
- ще става разбирач
Е т'ва ако не е глезена работа ....
Имам-това , нямам-онова ... ма ако може за без пари ... и ако става само пъстърви....
После : Що не казвате бе !?!?
Един съвет , питаш конкретно за водоем и място ... ходил ли е някой и какви са отзивите ...
Не е зле да прочетеш , преди да питаш ... прочетеното може да промени намерението ти и да те насочи към по-добро или по-кофти място но всичко е на късмет .... Споделянето на мнения е по желание , дори и да получиш адекватно такова мнение не винаги това ще те увенчае с 100% слука...
Лично аз ако съм решил да ходя на риболов ... хах .. каква ти винетка .. каква ти кола ,каква ти жена ,,, к'ъф телефон ... СТАВАМ И ТРЪГВАМ .... камъни да падат ... там съм ....
Имам-това , нямам-онова ... ма ако може за без пари ... и ако става само пъстърви....
После : Що не казвате бе !?!?
Един съвет , питаш конкретно за водоем и място ... ходил ли е някой и какви са отзивите ...
Не е зле да прочетеш , преди да питаш ... прочетеното може да промени намерението ти и да те насочи към по-добро или по-кофти място но всичко е на късмет .... Споделянето на мнения е по желание , дори и да получиш адекватно такова мнение не винаги това ще те увенчае с 100% слука...
Лично аз ако съм решил да ходя на риболов ... хах .. каква ти винетка .. каква ти кола ,каква ти жена ,,, к'ъф телефон ... СТАВАМ И ТРЪГВАМ .... камъни да падат ... там съм ....
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
-
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги. С малко закъснение да дам инфо за Пожарево. Събота - времето хубаво, леко мрачно, но сравнително тихо. Заложихме се на носа. резултата беше 1 пъстърва и 1 лин. Линчето беше малко около 200 грама и си плува обратно. Дано да се завъди. Колеги ако хванете там линове моля подарявайте им живота, за да стане популация и след години да излизат прилични екземпляри.
Разбира се каракудата беше гол след гол.
Това е от мен.
Разбира се каракудата беше гол след гол.
Това е от мен.
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Забравих да докладвам какво установих в събота
както се бях зарекал да ида на риба въпреки всички убеждения да не ходя, поради които се замотах и тръгнах към 13:00.
Отидох директно на Кривина. Имаше към 7-8 човека доста вятър и вълни. Един ловеше на бял, друг на рибе трети на дъно, но всички викаха Куца работа - предимно се ловяха слънчаци, и епизодични костури (на рибка), както и някой заблуден уклей (понеже духаше явно не ги ловяха). След малко гледане на обстановка и обход (при който мернах две змии) се убедих, че няма смисъл да разгъвам въобще. От там се върнах към Враждебна. Там беше по-слабо от обичайното струпване на рибари. направи ми впечатление, че вече плуват много дребни рибета - тазгодишния дамазлък. Имаше няколко тапи хвърлени, и разни "плувкари" за 10-15мин през които наблюдавах не видях никой да извади нищо, а само двама които си събираха такъмите. Викам и тука няма да е
и газ към Пънча на стената. Имаше 10 рибаря но само един видях да лови. Ловеше дребни бабушки и уклей (т. нар. върбови шумки) което ме отказа тотално и си тръгнах.
Ще трябва да се постопли още малко водата явно да тръгне по добре рибата.
Рапорт даден.

както се бях зарекал да ида на риба въпреки всички убеждения да не ходя, поради които се замотах и тръгнах към 13:00.
Отидох директно на Кривина. Имаше към 7-8 човека доста вятър и вълни. Един ловеше на бял, друг на рибе трети на дъно, но всички викаха Куца работа - предимно се ловяха слънчаци, и епизодични костури (на рибка), както и някой заблуден уклей (понеже духаше явно не ги ловяха). След малко гледане на обстановка и обход (при който мернах две змии) се убедих, че няма смисъл да разгъвам въобще. От там се върнах към Враждебна. Там беше по-слабо от обичайното струпване на рибари. направи ми впечатление, че вече плуват много дребни рибета - тазгодишния дамазлък. Имаше няколко тапи хвърлени, и разни "плувкари" за 10-15мин през които наблюдавах не видях никой да извади нищо, а само двама които си събираха такъмите. Викам и тука няма да е

Ще трябва да се постопли още малко водата явно да тръгне по добре рибата.
Рапорт даден.
Миналата седмица минах с колата при Панчарево - гумаджийницата. Имаше доста коли, но дали има някакъв риболов?