Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ами то крайно време , кога се видим , да има и "жива " музика , и защо не , след като има и поезия , та ние повечето сме си скрити таланти ! Ама и ние си ги крием , като куче кокал , или като рибар , стръвта , сакън да не ги види друг ... !
Та тъй де , темата е великолепна , дано повече колеги се престрашат и застанат с лице към всички нас !!!
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

`

Мнение от vesko_bs »

Привет и от мен!
Казвам се Веско 31г от Бургас.Търговски представител във Филип Морис.
Ако мога да помогна със нещо...
Последно промяна от vesko_bs на Нед Фев 08, 2009 9:27 pm, променено общо 1 път.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Аз съм Иван Котаков от Бургас на 35 г. и работя в строителна фирма.
Продавам построените ни обекти, ако някой има нужда от жилище или търговска площ ( магазин) да пише.
Ако има недоволни клиенти пак да пишат - ние сме насреща :wink: .
Набираме и имоти (парцели) за строителство в Бургас и по Черноморието.
P.S. Последното е професионално изкривяване :D .
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Жоро-multi_maks

Мнение от Жоро-multi_maks »

Дето всички турци,там и гол Хасан.Казвам се Жоро а ми викат олигофрен (шегувам се де) :lol: само жената (и не се шегувам ма хич) :twisted: .На 29 години съм и работя в една Финансово-Брокерска къща,името няма да казвам да не и правя реклама (от 2-3 дена много ме ядосват) :evil: . Имам и едно заведениице,ако има колеги от данъчното да знаят,че не са добре дошли там :lol: .Общо взето нищо немога,ама всичко знам,ако мога да бъда полезен на някои да заповяда.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Александър Дюлгеров - 24 г. Завършил Техникум по електронни системи към Технически Университет - София, 3 години студент - специалност "екология" в ХТМУ - София, по настоящем 4-та година "информатика" в Нов Български университет. Работя в сферата на информационните технологии - системен администратор, програмист, мрежов администратор, администратор на бази данни и т.н и т.н. Интересно хоби освен риболова - силов тунинг на автомобили
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
Иван-Клисура
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Иван-Клисура »

Иван Николов- 33г. Завършил съм икономика, но работя в Англия
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

ей ма и мене

Петър Власев, от доста време не се бях включвал много работа и вечер се прибирам като отрепан

занимавам се със строителство предимно топло и хидро изолоции

и за риба не съм ходил бая време

ЛОШО
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Румен Паисиев - 33г. от гр. Бургас. Професия - дефектоскопист(извършвам контрол на заваръчни шевове, дебелометрия на тръбопроводи и различни съоръжения). Семеен с две деца.
Последно промяна от rumci на Вто Апр 22, 2008 11:58 am, променено общо 1 път.
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Едва вчера открих тази пропусната от мен, но важнатема.
Казвам се Христо Иванов, на 58г. съм - работещ пенсионер по болест.
По професия съм шлосер-монтьор, но съм работил най-различна работа - дори и бояджия на пътни знаци и табели в пътното.Сега работя в една частна фабрика за производство на всякакви видове ходови колела-около 300 вида.Работя на машина за разкрояване на ламарина с компютърно управление.Бих помогнал с удоволстиена всеки от форума, ако ме потърси :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Еееее браво :smt041 Най-после нещо и сериозно и полезно.Много отдавна със г-н Диканаров и други съфорумци сме предлагали,всеки да си застава зад думите със името си. :twisted:
Казвам се Любомир Вичев на 45 год от Пловдив,с три деца и жена която няма нищо против риболова.Основното ми занимание беше....да пазя парите на богатите.От няколко години сезанимавам със себе си,като понякога се връщам към старата ми професия за няколко месеца и когато създам екип и го обуча,се оттеглям за да си ходя за риба и др приятни неща.Новото ми 5-6 месечно назначение ще е на един голям резерват,на много големи хора,на които няколко бракониера създават проблеми от известно време и някой трябва да вземе мерки и поне за сега ще съм аз,ако ми хареса заплащането.Между другото имам голямо хале със обурудване за сервиз -гуми,изправяне и заваряване на ляти джанти,смяна и заваряване на ауспуси и т.н,но от други простотий,нямам време да го пусна във експлоатация.От 11 години държа язовир и съм собственник на 200 декара земя около него и се глася да направя нещо много хубаво ако даде дядо боже.....и най-важното,уважавам точните хора и не обичам тези които много говорят.Уважавам си приятелите и винаги гледам да създавам нови,за да има с кой на стари години да ходя за риба ,да си пия ракията и ако е дал господ да се радваме на хубави и дашни девоики :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

евала,появи се :lol: и аз ще разкрия някои тьнкости от моята работа:
Изображение

в случай,че не се разчита на пьрво гледане,пише:
отидех в епик да взема жената от работа и сприах да я исчакам да излезне и трьгнах(ударение на Ь) да си ходим и тргнах и слет това лиавата час от пред попадна вьв дупка и пак иализане се счупи лиавата час на педната брониа.и левиат език
я познайте кво работя аз :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
kalcho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalcho »

Аз съм Калин ,30 год.от враца.Неженен ,5членна лудница:малката е на 9 месеца,другите 2 са на жената,която също е рибарка(вода си я с мен за да ме отсрамва) :goodman: .професия ел.монтьор-поддръжка в държавно предприятие .семеен бизнес:заведение за бързо хранене и международен транспорт
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Ивайло Стоянофф , в сферата на изработките! и акълите!правя всичко , от деца до атомна бомба (за пари) :oops: .
ЮВЕЛИР! Изложба "Шипка 6"(Не! златар!).(Скъпи са ми изработките) , в момента работя в сивата икономика ,поради липса на бяла?
наместих се в нишата със КАЧЕСТВЕННО!!! сухо строителство! и така от уста на уста , станах бутиков майстор на откачени тавани и форми от джипсокартон , включвайки светлинни изгъзици и кой каквото е сънувал! бих , помогнал на всеки съфорумец със прищявките на половинката по време на ремонт и...............още нещо! (да ме извини Катето Евро)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
nicki4
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicki4 »

?
Последно промяна от nicki4 на Пон Окт 13, 2008 8:10 pm, променено общо 1 път.
Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Димитър,на 47 год.,работя в сферата на транспорта и резервните части.Помагам с каквото мога,колеги!
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”