Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
От къде идва никът ви
Модератор: dantho.mihov
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко

- krokibg
- учете се от него

А пък моя ник, се пръкна съвсем случайно.Имах разговор във нас на високо равнище със един голям тъпак и явно съм имал вид че ще му прегризя гръкляна.Така се бях вбесил че когато го изгоних да си ходи,момчето дето беше наблюдател на тирадата която му дръпнах ми каза че съм го гледал като гладен крокодил.В следващия момент се регистрирах и първото което ми дойде на ум след като се успокоих беше гладен крокодил и от там и ника ми Кроки.Иначе,прякора ми е "католика" който идва по линия на баща ми.Така или иначе никога дори и за момент не съм се крил зад никакви никове,този ми е първи и ще си остане сигорно завинаги.Ако някой реши че може да ми измисли по-цветен ник,нека да дава идея

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- sapuna
- Модератор

- Обратна връзка:
Re: От къде идва никът ви
Пък аз глей кво си помислих:GODzillata написа: това ми е ник от Counter Strike.![]()

- Paublo_Eskobar
- Модератор

НИК!
Моят ник идва от най-големият Колубийски нарко бос (бивш) Пабло Ескобар.Иначе се казвам Цветомир или просто Цецо!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Както обичам да казвам всеки път като ме питат за ника ми, а това май се случва често "историята е малко дълга и не толкова интересна но ще се опитам да я разкажа в едно изречение"
Та цялата работа се случва преди доста време вече след определено (незнайно колко) количество алкохол и решение от моя страна да правя разни неща на невероятната си машина с мощност 233 Mhz.
Края на операцията завършва с кръщаване на новата папка която съм създал. Това се оказва не много лесна задача за мен. Решението е взето, папката ще носи името ми...Иво (на кратко от Ивайло). Доволен след невероятния успех да създам нещо елементарно си лягам. След няколко седмици случайно се сещам, че онази вечер правих нещо и реших да видя какво е. Обаче папката с такова име няма. Попадам на друга с името livo. За няколко секунди всичко ми се изясни. Пръстите ми са били малко по-дебели тогава и съм позатиснал някой и друго копче. Напуши ме смях. Хареса ми как звучи. Съдържа името ми и навява хубави спомени за онази вечер. Най важното е че няма друго такова животно и винаги е свободно и навсякъде го използвам за регистрации. В google излизат само 398 000 намерени резултата а при търсене в страници на български едва 414 и то половината от тях ме пращат тук във форума дето съм писал 
Малко се удължи изречението ми ....
Та цялата работа се случва преди доста време вече след определено (незнайно колко) количество алкохол и решение от моя страна да правя разни неща на невероятната си машина с мощност 233 Mhz.
Малко се удължи изречението ми ....
- Paublo_Eskobar
- Модератор

Re: НИК!
snegk написа:Да не си привърженик на стокатамуPaublo_Eskobar написа:Моят ник идва от най-големият Колубийски нарко бос (бивш) Пабло Ескобар.Иначе се казвам Цветомир или просто Цецо!![]()
Не съм ама хич вече иначе съм опитвал без да си крива душата си признавам.Вече и цигарите отказвам ама за бирата ще мине още време!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн