Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Зарган 2019
Днес от 7:00 до 10:00 Ной и продължаваше да дава
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Днес на рубин от 06:00 до 09:00
[image][/image]
[image][/image]
за 2 часа сутринта, Варна
M6R DO GROP 

-
- новобранец
Колеги, инфо от по-на юг от Бургас ? Някой с успехи около Варвара, Синеморец? Преди две седмици на Маслен нос бях пълно капо. Не ми се бута в навалицата на Черноморец
- stareca
- ще става разбирач
Е да де но рибата е до черноморец даже в созополските мерии е няма изчакай 10-на дена и ще има успехи и по на юг наслука.А и честно казано неdach написа:Колеги, инфо от по-на юг от Бургас ? Някой с успехи около Варвара, Синеморец? Преди две седмици на Маслен нос бях пълно капо. Не ми се бута в навалицата на Черноморец
е чак кой знае каква навалица имало е къде къде по батални сцени

-
- новобранец
- 1000n
- разбира нещата
Вчера, 06.септ., на втора буна, от 7:00 до 10:30, 8бр., 465гр.!
Наслука на всички!
Наслука на всички!

Зарганът тръгна. Труден е, но го има в изобилие.
Видях с очите си как ми гонят стръвта поне 50 заргана без да преовиличавам.
В повечето случаи ти взимат стръвта висяща от куката.. Искат бързо въртене на бомбардата със забавяне. Подгответе се с повечко червеи.
Това от мен.
Успех!!!
Видях с очите си как ми гонят стръвта поне 50 заргана без да преовиличавам.
В повечето случаи ти взимат стръвта висяща от куката.. Искат бързо въртене на бомбардата със забавяне. Подгответе се с повечко червеи.
Това от мен.
Успех!!!
- kikk4o
- ще става разбирач
Вчера в 6 20 бях на Ной. Места нямаше, но и риба не видях да хващат. Преместих се на четвърта буна и от 7-9.30 ч. хванах 12 заргани и една илария. Рибата още не е настървена и не кълве агресивно, но пък я има. Направи ми впечатление, че са намалили бройките червей в пакетите. Едва ли имах повече от 25 червея и се наложи да си ходя преждевременно 

- stareca
- ще става разбирач
25 е добре ела да видиш в Бургас 12-13 добри + 5-6 накъсаниkikk4o написа:Вчера в 6 20 бях на Ной. Места нямаше, но и риба не видях да хващат. Преместих се на четвърта буна и от 7-9.30 ч. хванах 12 заргани и една илария. Рибата още не е настървена и не кълве агресивно, но пък я има. Направи ми впечатление, че са намалили бройките червей в пакетите. Едва ли имах повече от 25 червея и се наложи да си ходя преждевременно
- kikk4o
- ще става разбирач
Все се заканвам да почна да си вадя сам като едно време заради тия търгаши, но пък и нямам толкова свободно време в момента. Преди години по магазините предлагаха едни холандски в някакъв разтвор, но из Варна не съм виждал скоро по магазините.stareca написа:25 е добре ела да видиш в Бургас 12-13 добри + 5-6 накъсаниkikk4o написа:Вчера в 6 20 бях на Ной. Места нямаше, но и риба не видях да хващат. Преместих се на четвърта буна и от 7-9.30 ч. хванах 12 заргани и една илария. Рибата още не е настървена и не кълве агресивно, но пък я има. Направи ми впечатление, че са намалили бройките червей в пакетите. Едва ли имах повече от 25 червея и се наложи да си ходя преждевременно
Някой правил ли е проби на силиконов червей?

- stareca
- ще става разбирач
Ако говориш за маринован червей трудно се намира .А на силиконов съм правил проби резултатите са плачевни .
-
- ще става разбирач
а на изсу;ения ,който продават по магазините някой пробвал ли е,вчера купувах за едни хора от гърция не знам дали тук ще работиstareca написа:Ако говориш за маринован червей трудно се намира .А на силиконов съм правил проби резултатите са плачевни .