Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Монтаж на косъм
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Монтаж на косъм
Ако е била хубава троиката за шаран ,КОРДА и другите ште са правили троики за шарани.А ти пробваиV.Meshkov написа:Става въпрос само за една мъничка тройчица,та да не я усеща шаро,но маркова,а не от всичко по 1лв.,че да не се огъва лесно.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Става с тройка , пробвано е, обикновена тройчица четери кила маришки див шаран вади и то без да има аванси и без „гасенето„ на прът , ако разбираш за какво споменавамV.Meshkov написа:Колеги,да Ви питам нещо - Не е ли по добре да се използува една малка тройка вместо единична кука(закалена орловка),понеже струва ми се има по голям % на закачане в шарановата паст?

-
- и господ не е толокова добър
Какви тройки
Хората правят отдавна еденички без контра,ние тройки
Започнете полека-лека да си промяняте съзнанието и някой ден може и да се оправи тази държава 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- новобранец
Това е моя любим монтаж на косъм. Като предимство бих изтъкнал лесно изпълнение и възможността за постоянна подмяна на олово или кука според условията без да се разваля самия монтаж и не на последно място... Както виждате "ухото" на тежестта се закача на да кажем пластмасов "клипс". при закачане на оловото при навиване от риболовеца пласмасата след няколко опита би следвало да се пречупи. При опъване от страна на рибата, при малко по едър екземпляр оловото ще се изниже от клипса. И в двата случая улова е спасен. Зелената шлаухка е достатъчно мека за да позволи това, а пластмасата принципно е достатъчно здрава при замятане със 100гр олово. Срок на годност нямам идея, ползвам този монтаж от 1г.
Не, че няма риба. Просто рибата е омесена с повечко вода.
-
- новобранец
Извинете ме колеги, но имам проблем с прикачването на снимките.
-
- новобранец
Намалих размера. Дано този път да стане.
-
- новобранец
Мисля, че администраторите трябва да направят нещо по въпроса за размера на снимките. Все пак в 21-ви век се използва технология за качествени снимки, а не за пощенски марки. опитвам за последно. Ако не стане, моля модератора да изтрие мнението ми.
-
- новобранец
Ще се опитам да ви го покажа по друг начин. Интересно е, че са го пуснали преди едва няколко дена. http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1458
-

-
- новобранец
Извинявай, ама не виждам как е закрепен вирбела на оловото към линията. А колкото до снимките, когато ги прикачвам ми пише " Постигнат максимален размер на файловете" , макар и да ги свалих до 9 Кв, т.е. размер 400-280.
Ако съм повторил някой за монтажа моля за извинение.
Ако съм повторил някой за монтажа моля за извинение.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Файловото прикачване е спряно поради други причини!За да постнеш снимка използвай таговете !Поразрови се из форума и ще откриеш десетки теми с обяснения!
И не на последно място-ИЗПОЛЗВАЙ БУТОНА "РЕДАКТИРАЙ"!Не ми се четат десет последователни изказвания на един човек!Счита се за спам и мненията биват изтривани!!!
И не на последно място-ИЗПОЛЗВАЙ БУТОНА "РЕДАКТИРАЙ"!Не ми се четат десет последователни изказвания на един човек!Счита се за спам и мненията биват изтривани!!!
-
Нали от една година работиш с клипс,какво трябва да виждаш,то се хваща по един начин.
-
- новобранец
- Andrey82
- научил се да хвърля
Искам да попитам как се закача (монтира) заревицата или топчето към косъма? И тези монтажи сами ли си ги връзвате или ги куповате готови?
На Текето ми е най-добре 

- man1966
- ще става разбирач
Със игла-има ги навсякъде по рибарските магазини..Andrey82 написа:Искам да попитам как се закача (монтира) заревицата или топчето към косъма? И тези монтажи сами ли си ги връзвате или ги куповате готови?
Монтажа можеш да си го вържеш и сам-поразрови се-писано е доста.
Я елате рибенца при батко...