Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Да си покажем лодките!
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- ceno cenov
- разбира нещата
Re: Да си покажем лодките!
На sunrider лодката!
Много е хубава колега.

Много е хубава колега.
Последно промяна от ceno cenov на Чет Май 20, 2010 12:09 pm, променено общо 1 път.
Няма колесари,в сгънат вид тежи 42 кг и се сглобява за 10 минути.С 4 кс мотор развива около 12 възела.Отпред е V-образна, а отзад става плоскодънна.Устойчива е на вълни и ги поема по - добре понеже е еластична.Много съм доволен!
Роден за лов - принуден да работи!
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
Аз написъх, че моята е 3,85 - 12". Возя се и на такава като твоята и с надлъжните алуминиеви греди по бордовете е доста корава с един мотор 9,9 ще летиш 

ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!
Пробвал ли си Porta-bote в морето? Навремето влизахме в залива на Лозенец на една полуразпадната тутраканка с 5 човека с двутактов извънбордов Jonson 4 к.с. и се оправяхме прекрасно в продължение на 4 лета.А една есен в големите вълни за десетина дни хванахме доста паламуд на чепаре. Дали бих могъл да повторя онези чудни времена с моята Porta-bote - разбира се само с двама души на борда? Бих се радвал да чуя някое компетентно мнение!
Роден за лов - принуден да работи!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Става за морето,но не носи на голяма вълна.За основния риболов на сафрид,чернокоп и харип е ок когато е хубаво времето (То ако е кофти с каквато и да е лодка не влизам).Да се разходиш пред буните става,където бързо може да се прибереш в подветрената страна.Но за преходи от типа Рубин-Почивка-Галата ЗАБРАВИ.
С пускането няма проблеми да я пуснеш от всеки плаж или буна.
В работен вид:

В транспортно състояние:

С пускането няма проблеми да я пуснеш от всеки плаж или буна.
В работен вид:
В транспортно състояние:
-
- новобранец
Jerome
Ето и моята - с тентата

Атова е моторчето към нея.

Атова е моторчето към нея.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това лято пак съм с нова комбинация:
Първа проба на ИскърО

Стълбичката е много удобна за качване след къпане...

на тая снимка е отляво

Тролим на връщане от Атон

А тука сме пак на ИскърО и си тръгваме щот нЕщЕ

Първа проба на ИскърО

Стълбичката е много удобна за качване след къпане...

на тая снимка е отляво

Тролим на връщане от Атон

А тука сме пак на ИскърО и си тръгваме щот нЕщЕ
-
- научил се да хвърля
Предишната ми лодка беше надуваема 3,6м с 15к.с. двигател Johnson. След като се убедих, че за Дунав ми е крайно опасна и неудобна за преходи по 10-20км (2ма души и много багаж) се обзаведох с този стар Флетчър 4,45м. и Mercury 25к.с.

Засега ми вършат перфектна работа и съм много доволен,в момента съм махнал и задната седалка и облегалка(още място за багаж
). В същото време съм наясно, че лодката ми плаче за 40-50к.с. двигател...

Засега ми вършат перфектна работа и съм много доволен,в момента съм махнал и задната седалка и облегалка(още място за багаж

Ето ме и мен.

И една разходка на Искъра.[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/soLNxmfwRqs?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/soLNxmfwRqs?hl=bg&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
И една разходка на Искъра.[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/soLNxmfwRqs?hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/soLNxmfwRqs?hl=bg&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ето ги и мойте бегачки

А тук в движение

Още има да се оборудва но и това ще стане
Наслука на всички

А тук в движение

Още има да се оборудва но и това ще стане

Наслука на всички

И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
-
- научил се да хвърля
бейс, дай моля те информация за твоята лодка! Колко кг тежи ,размери ,транец и т.н. Гледах обяви в мобилето и дали не беше снимана и там,в смилъл продава ли се?