Доброволен отряд

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
MAGNUM_89
новобранец
новобранец

Re: Доброволен отряд

Мнение от MAGNUM_89 »

Ал Капоне,баце, :) още вярвам че на мн хора може да им влезе ъкъл в главата независимо от възраста,кофтито е че както ти казваш всеки гледа само себе си,иначе това което аз предлагам отдавна мн хора да са го направили защото както казах вярвам че има и по ъкълни от мен,и все пак кажи ми какво ще ви коства на вас всичките вместо да се разправяме с бракониери,ние да сме виновни после да вземем всеки град да си направи областен комитет със свой билети и водоеми,за какво ми трябва да дам 25лв годишно и незнам колко още по рибарници и глупости като тези пари можем да ги дадем за нещо смислено,ако това се направи арендаторите от глад ще умират а от ИАРА вече няма да има смисъл защото ние ще сме взели мерките в наши ръце и никой няма да може нищо да ни каже,аз честна дума съм намислил да събера няколко приближени хора и познати и да го направим това и ако дай си Боже това стане ще бъда страшно мн доволен и ще знам че като някой бракониер дойде и го надупча :axe: няма да ме съдят тъй като той е бил в частна собственост 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”