Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Уловиха 100-килограмов сом само с въдица и червей
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Уловиха 100-килограмов сом само с въдица и червей
Май имаш предвид Krokibg а не менplamen_petkov написа:Благодаря ,колега Краси,дано е бил вкусен и сигурно върви с червен мавруд! Явно ти си МАЙСТОР на сомовете,пожелам ти да хванеш рибата на живота си!Дано някаде се видим и да пием по една ракия по приятелски.Твойто лого в сайта е много добро,и е предназначен за някои хора!

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
-
- новобранец
имах предвид Kpokibg,но и на теб пожелам същото!
-
- новобранец
Колега xenohack разгледах ти снимките от доспат,аз имам снимки с кораба и камъните/нали се сещаш/,беше голям купон!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- krokibg
- учете се от него
Васко,те и задниците ни миришат ама си ги носим
Фраснах една порция и ми хареса/то след толкова писане има си хас и да не ми хареса/Още няма движение по Марица около Пловдив,защото Антона е наблизо и водата докато слезне от горе неможе да се стопли.Мисля че към Харманли-Любимец вече ще се е раздвижил и ще има удари.И миналата година си беше така.Та смятам скоро да си хапна повечко сом,но аз да си го хвана.Нямам навик да ги събирам във фризера,затова първия ще го изям ако ще и да ме пишат във "СТЕН ВЕСНИКА" И ако имаш прилично държание/Xenohack/ша та почерпя сомско със каквото ти се пие

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз го искам с ракия и салата , ако можеxenohаck написа:Krokibg написа:Васко,те и задниците ни миришат ама си ги носим![]()
![]()
![]()
Фраснах една порция и ми хареса/то след толкова писане има си хас и да не ми хареса/Още няма движение по Марица около Пловдив,защото Антона е наблизо и водата докато слезне от горе неможе да се стопли.Мисля че към Харманли-Любимец вече ще се е раздвижил и ще има удари.И миналата година си беше така.Та смятам скоро да си хапна повечко сом,но аз да си го хвана.Нямам навик да ги събирам във фризера,затова първия ще го изям ако ще и да ме пишат във "СТЕН ВЕСНИКА" И ако имаш прилично държание/Xenohack/ша та почерпя сомско със каквото ти се пие
![]()
![]()
ъъъ искам Сом с лимонада с колата съм !

- krokibg
- учете се от него
Май след всичко което казах във ядъ си незаслужавам никакви ракийplamen_petkov написа:имах предвид Kpokibg,но и на теб пожелам същото!

xenohаck написа:"Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол." Ъ.Хемингуей

- barutchiata ©
- Администратор
Кроки бърза да заключваме темата, ама я гледай как хубаво се развива.Даже се почна с

- krokibg
- учете се от него
Да,така е
Барутчия, нали гледам да не се караме и дръгнем като крастави кучета заради една риба.То като си говориш със някой по Скайпа,се разбираш на минутата а по шибания чат,едно пишеш -друго се разбира,мани,мани
И като се намери някой да подпали печката,всичко отива по дяволите
Хубаво е когато накрая всичко свършва добре,не е ли така
Айде че не остана,идва времето за сериозните риби,то винаги почва от по-южните водоеми,където е винаги по-топло.Дай боже повече риби и риболови,за да можем да спорим повече през зимата

- barutchiata ©
- Администратор
А бе батка, някой парче от корема на сома за мене няма ли
, че ми потекаха лигите като ви чета постовете.

- krokibg
- учете се от него
Още малко търпение колега и ще има цял,обещавам ти
Само да почне тук околоПловдив че сега нали съм ангажиран и немога да ходя на далече до 11 другия месец.Само чакай включване

-
- и господ не е толокова добър
Понеже няма къде другаде даго напиша,пък тази тема стана дискусиона,ще споделя каво научих тези дни.В Ямболския регион на тунджа се вадят много сомове от бракониерите.Метода е с ластик на дървото и монтажа ви го знаете.Последната риба е към 60кг.Споделям го това за да ходят повече честни рибари за да контролират малко положението.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Здравейте,
съжалявам много, но кой каквото и да казва за мен този сом е измародерстван................
Сигурно е около 100-те, но да го хванат тези момчета на някакви си червейчета като шаран - сори....., гледайте си работата!
Кой чул, кой недочул. Прочетох цялата тема, то не бяха фидери, то не беше чудо, по едно време реших че са го хванали на щека.
Представете си чувал 100 кг. и си представете как го вадите от водата с 0,25-0,30, ще го извадите ама друг път и то от брега......
В заключение искам да кажа следното - радвам се когато някой хваща риба и особенно рекордни риби като тази, но поне измислете по достоверна история!!!!!!!!!!!!!
Айде чао и другия път на щека!!!
съжалявам много, но кой каквото и да казва за мен този сом е измародерстван................
Сигурно е около 100-те, но да го хванат тези момчета на някакви си червейчета като шаран - сори....., гледайте си работата!
Кой чул, кой недочул. Прочетох цялата тема, то не бяха фидери, то не беше чудо, по едно време реших че са го хванали на щека.
Представете си чувал 100 кг. и си представете как го вадите от водата с 0,25-0,30, ще го извадите ама друг път и то от брега......
В заключение искам да кажа следното - радвам се когато някой хваща риба и особенно рекордни риби като тази, но поне измислете по достоверна история!!!!!!!!!!!!!
Айде чао и другия път на щека!!!
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
- krokibg
- учете се от него

-
- сериозен играч
Здравейте колеги.Дълго мислех дали да пиша по тази тема,но реших да изкажа и моето виждане по въпроса.Няма нищо странно в това да ти удари сом на дрозт червей,казвам това от личен опит.Когато си за риболов на сом(от брега)можеш да експерементираш със доста различни видове примамки.Сома е хишник ама а кажете ми как така става,че в България се учудвате,че сома взел на червей и изваден на 0.30 влакно,а тук в Испания ги ловим на протеинови топчета и то доста успешно.За това е интересен риболова на сом защото никога не знаеш,с каво ще те изненада.На мене също ми се струва,че 0.30 е тънко влатно,но аз ловя с не по дебело от 0.40.Е нямам уловен 100кила,но имам уловен 83кг на топче и 0.40 влакно.За това са тези макари ,аванс,адреналин и търпение.Са некои ше кажат,-АБЕ МАНИГИ TEA ДРОГИРАНИ СОМОВЕ В ИСПАНИЯ.Дрогирани ама за некои които и хал хабер си няма и не разбира от този вид рибилов. Наслука и на здраве.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!