Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Избори
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Избори
Да се изкаже човекът, бре !
Нали са избори,
Ама с предизвестен край !
И кво да напише - например, че не спазваш трудовата дисциплина !
Да те топне, един вид !
Много се смях !
Пусни си една забележка – чл.188, т.1 КТ – морален укор към поведението !
Става все по комично, дейба !

Нали са избори,
Ама с предизвестен край !

И кво да напише - например, че не спазваш трудовата дисциплина !
Да те топне, един вид !
Много се смях !

Пусни си една забележка – чл.188, т.1 КТ – морален укор към поведението !

Става все по комично, дейба !
А така " разни хора ,разни идеали" някой някога беше казал.Важи и сега.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
БЕх се зарекъл, че горният пост ще ми бъде последен в темата, по разбираеми причини, но "Геният на политическата мисъл в БГ" ме Фърли направо "зад борда".. .....
http://epicenter.bg/article/Borisov-v-K ... 243374/2/0.....
Майната им на ваксините - независимо дали са американски, руски, китайски, английски..Не съм антиваксер .....Но не може да се прави политика със здравето на хората, но явно така е било, така и ще бъде - за съжаление !!!

Поредно доказателство за..........Борисов:
Мога да се обадя на Путин и Си Дзинпин, но ако ЕМА разреши руската и китайската ваксини...
П.П.Ачо ♣ написа:..............А иначе - запас от глупаци и наивници в БГ има поне за още сто години напред...!!!
Българинът по традиция е по-велик от най-великите, затова че обича да настъпва мотиката не два , не три, а многократно............. !!!
Майната им на ваксините - независимо дали са американски, руски, китайски, английски..Не съм антиваксер .....Но не може да се прави политика със здравето на хората, но явно така е било, така и ще бъде - за съжаление !!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Павел Иванов
Отговарям ти тука не случаЕно а защото Адаша преднамерено пущи тая тема за полит каламбури поне до изборите , та да не се разводняват другите теми , ама нали си си шиле герьОФФскоG.Petkov написа:...Белият болен лидеров ...

Начи докато болният си се придържаше към изначалният проект на Боян - "Атака" всичко му беше екстра .
Дръпна реЗко напред , имаше куп перспективи , ама се почувства боКче и реши да се прави на мутрафон от началото на деветдесетте , последствие взе да се изявява като краен русофилистик , премина през парадиране на махленски манталитет , продължи като квестор на бабичките по малките павилиончета и ъглите на улиците и като крайно се затвърди като селският идиот , ако и Руци Радев да му е основен конкурент за приза "Мунчо"

Ачо ♣ написа:.........Но не може да се прави политика със здравето на хората,....
Тъй , тъй , това е едно от малкото неща за които правя евала на Боце , не може по почина на курнелия да прави политика на база здраве само и само да угоди на няколко червени бабички с обострена деменция които биха си сложили путник файф само защото е продукт на се се СеРе , като същевременно набива едни милиони в безполезен боклук !
Респективно ваксини които даже не кандидатстват за тест и одобрение в "ЕМА" , поради техни си причини , най-вероятно да не се затвърди , че са обикновени ветеринарни ваксини , нямат място на наша територия !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
А бре, Павле - някой, някога ти бе написал, че четеш без разбиране, бре???!!!
Та недей за пореден път да оставяш поредно такова усещане!?

Та недей за пореден път да оставяш поредно такова усещане!?

- Павел Иванов
Абе аз много добре те разбрах , но явно ти мен неАчо ♣ написа:... че четеш без разбиране, ...

Аслъ като тоя който споменаваш тогава

Само информативно , ние сме в ЕС а не сме шеснайста республика

ЕМА е здравната организация на съюза която след проверка решава дали някои илач е годен за съюза а не разпечатката от лубянка примерно

Респективно когато иде реч за здраве няма как да се осланяме на напъните на хибридките и да пренебрегваме нежеланието на някои да им се провери ваксината

Павел Иванов
Павел Иванов
Павел Иванов написа: ...........но явно ти мен не ........

- GODzillata
Една моя позната е студенка по медицина у Москва и оня ден си лафихме на тема вакцини и ми каза, че се познава с част от разработчиците на "Пътник 5" и они й били казали, че нивга не биа си турила таа помия, куту знаят кво са забркали иу нея.Павел Иванов написа:...путник файф ... не кандидатстват за тест и одобрение в "ЕМА" , поради техни си причини , най-вероятно да не се затвърди , че са обикновени ветеринарни ваксини ,...
Та такива мити и неумити раути.
А говорейки къ мое се праи политика със здравето на ората - яла те - мое, щото сичко е политика, сичко е фъпрос на пАре и сийбаломамата, електоратът гине, керванът си върви напред към избори и ний кучетата си джафкаме у форума, и сичко си тече по старому, и те така.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
Епа нормално , даже вова отказа да го боцнат с тая гмеж и предпочете да си кюта у бункера в скафандър произведен от "вражеския" УС под на марката ДюпонGODzillata написа:... они й били казали, ...

Павел Иванов
Павел Иванов
Така е, ама няма смисъл да му го пишеш, щото той чете без разбиране, не разбра ли?Ачо ♣ написа:А бре, Павле - някой, някога ти бе написал, че четеш без разбиране, бре???!!!![]()
![]()
![]()
Та недей за пореден път да оставяш поредно такова усещане!?![]()
![]()

- G.Petkov
Павел Иванов написа:Отговарям ти тука не случаЕно ....... и като крайно се затвърди като селският идиот , ако и Руци Радев да му е основен конкурент за приза "Мунчо" ....G.Petkov написа:...Белият болен лидеров ...
За Бялата Златка съм готов винаги да споделя мнение !

Голям фен съм му !

Във всяка тема, във всеки дебат !

Ама вече няма смисъл !
Напълно деградирал, напълно алкохолизиран.
И този политически хамелеон изгни в торището на БГ политиката.
Като неприкрит агент на Съветцка Русия.
Следващият е Руцката !
- G.Petkov
Не за последен,
А за пореден път го пиша - злобата е кофти прокоба !
Ама нали темата е за избори,
А не да си мерим старческият адреналин.
Та днес видях предизборният плакат на Бойкикиев - Маджото !
Така се смях, че даже се изненадах от себе си !
Тия хора нямат ли имиджмейкъри,
Нямат ли, поне малко здрав разум в главите си !
Та, Маджото застанал в поза "Арни Шварценегер" !
С физиономията на мошеник от Женския пазар !
Нещо като Шейлок от "Венецианският търговец".
Готов за коалиция с който даде повече !
А за пореден път го пиша - злобата е кофти прокоба !
Ама нали темата е за избори,
А не да си мерим старческият адреналин.
Та днес видях предизборният плакат на Бойкикиев - Маджото !

Така се смях, че даже се изненадах от себе си !
Тия хора нямат ли имиджмейкъри,
Нямат ли, поне малко здрав разум в главите си !
Та, Маджото застанал в поза "Арни Шварценегер" !

С физиономията на мошеник от Женския пазар !
Нещо като Шейлок от "Венецианският търговец".
Готов за коалиция с който даде повече !
- Павел Иванов
Гледам сърдитите старчета па са се заапале , а навремето беа пръви друШки
Чекайте ся по политиката да ръснем
Начи Ицето от Дай България ме накефи максимално !
Първио политик който след като го подредих подигравателно у в личната му страница ме покани за прЕател у фейсо
Напрау уби рибата с камене
Тъпото е , че прЕателството вървеше с аресване на Дай България та го неглижирах и те така
Иначе кратко резюме относно демократичността на страниците във фейса :
- При Светльо няма проблеми да си пишеш , да го подредиш ако требва и той няма ни да те изтрие , ни да те банне а даже ще ти отговори .
- При учиндолският славей па нема ядове да си пишеш , но като го подредиш тактично те изтрива и те така .
- При сестра илиева галева пеевска божкова ванкова или иначе казано мая общата също как при СлаФчо .
- При Боце па си пишеш фрии , не те трият ама ако нещо го сядеш не ти отговаря и те така .
- За Дай България споменах вече .
- При курнелия и вечната им либОФФ дпс как при учиндолеца и маяма .
- Тука идва едно твърдо ядро "демократи"
Иде реч за вмирисаното трио , костя копейкиновото израждане и представителната страница на Руци Радев ! Е там съвсем "демократично" можеш да пишеш единствено след регистрация , единствено ако ги възхваляваш и единствено ако ти одобрят поста който ще цъфне за пред ората . Не го ли одобрят директно банн за форевър и нанай си бъзик с тех у в никакъв случай . Най - "демократичната" сбирщина се явяват тия смешници като крайно
Общо взето кратък разбор , ама нема да седнем да се пробвам в каламбур със се триста и кусур партии и движения де са регнати у назе .

Чекайте ся по политиката да ръснем

Начи Ицето от Дай България ме накефи максимално !
Първио политик който след като го подредих подигравателно у в личната му страница ме покани за прЕател у фейсо

Напрау уби рибата с камене

Тъпото е , че прЕателството вървеше с аресване на Дай България та го неглижирах и те така

Иначе кратко резюме относно демократичността на страниците във фейса :
- При Светльо няма проблеми да си пишеш , да го подредиш ако требва и той няма ни да те изтрие , ни да те банне а даже ще ти отговори .
- При учиндолският славей па нема ядове да си пишеш , но като го подредиш тактично те изтрива и те така .
- При сестра илиева галева пеевска божкова ванкова или иначе казано мая общата също как при СлаФчо .
- При Боце па си пишеш фрии , не те трият ама ако нещо го сядеш не ти отговаря и те така .
- За Дай България споменах вече .
- При курнелия и вечната им либОФФ дпс как при учиндолеца и маяма .
- Тука идва едно твърдо ядро "демократи"

Общо взето кратък разбор , ама нема да седнем да се пробвам в каламбур със се триста и кусур партии и движения де са регнати у назе .
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov
Павел Иванов написа: ..... Общо взето кратък разбор ..... .
Скромно казано !

Ми ти си направил дисекция на политическият елит, дейба !

Добре, че нямам Фейс,
Можеше и аз да се пробвам !