Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

нещата ни :)
Модератор: sapuna
Re: нещата ни :)
Тия при мен са от най-обикновените, за едното беше вързана лодката на Любо.
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Ба,на мен ми липсва една стоика от онея за по лев и десет с рамото за закрепване,а диска от Божо е,при Кулата ще си го взема.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аз намерих две колчета саморъчно направени но последната вечер разбърквах с тях барбекюто и останаха при Наско и Поборника.
Колчето е при мен , забрави се то , а на мен ми липсва стол зелен надписан с мойто имеMarco Polo написа:Жечев си търси едно колче, с регулируем наклон на пръчката...

Мойте саgogolisec написа:При мен има 3 колчета за въдици, 2 високи и едно по-ниско, вероятно на МитеФФ, или на Любо, и един скъсан монтаж на дъно на царевица, резултат от нощните бдения на МитеФФ.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
тоя пьт бех по фнимателен-разплатих се с краси и ивака,само не разбрах кой ми скьса прословутия стол
бе-леко се отьрвах тоя пьт 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- krokibg
- учете се от него
Митефффффф,главо пияна
Когато раздаде столовете се разбрахме всеки да си върне столчето обратно там от където е взето
Сега имаш наказание - бутилка ракия СЛ или както аз я кръстих ЛС.Обаждай се на Гогата от Лисец и да неси се появил във Русе без ЛС /Личното ми Съобщение или СЛужебна /той,Гогата знае за какво говоря
При мене имам диск ДВД на Краси Поборников но ще си го погледам до другата среща
Чашата на Марко Поло,който ми я хариза за спомен и като си пия кафето сутрин да се сещам за него
Въпросния стол на Митеффффф е при Наско и Краси на Жребчево

При мене имам диск ДВД на Краси Поборников но ще си го погледам до другата среща

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Любак, тя тая "служебната" е само за хора с музикални наклонности - има нещо в нея, което те кара да пееш цяла нощ
. А па Митефф не показа такива наклонности, ама от мен да мине! Както каза шурея, той си забрави и една чаша с надпис "Болярка" - ша си пийкам от нея и ша го споменавам с добро! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- кандидат преподавател
Бая работи има забравени ама някой май си е забравил жената та сега неиска да си ходи.

- krokibg
- учете се от него
Краси,трябваше да си забравя спасителната жилетка дето си я взех от Божидар,че то кат гледам прогнозата,напрау ша ва издави тоз дъжд дето идва

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- сериозен играч
Май ми остата малкото зелено столче с облегалка при Наско.Карай да върви-да сме живи и здрави-столове,маси и разни др. се купуват!Приятелите остават завинаги!!!!!!!!!!!!!
-
- кандидат преподавател
Нека дуа нека вей ич на у-я да ти ней.Krokibg написа:Краси,трябваше да си забравя спасителната жилетка дето си я взех от Божидар,че то кат гледам прогнозата,напрау ша ва издави тоз дъжд дето идва![]()
![]()

Сега обърнах внимание,че ми няма и фенера,които го е намерил - подарък му правя! 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
Tука е до понеделник сме тука ако решиш ела да си го вземеш,иначе на другата среща ще си го получиш.grandal_331 написа:Май ми остата малкото зелено столче с облегалка при Наско.Карай да върви-да сме живи и здрави-столове,маси и разни др. се купуват!Приятелите остават завинаги!!!!!!!!!!!!!

-
- сериозен играч
На следващата среща приносителю стола моего получава 3кила ракия