Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.
Вътре съм естествено 2 пъти
и аз съм тук
limon25 написа:Подписах и аз
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз, брат ми и цялата група ,сега и жената ще накарам
- nikikati
- ще става разбирач
С това ли се изчерпва всичко?! От 2000 до 2198 гласа за повече от 2 месеца?! Като преброим само регистрираните във този и подобни форуми и числото ще надхвърли неколкократно необходимите 7000 за да се изпрати петицията където трябва! Защо трябва все някой друг да ни решава проблемите ни, след като самите ние не сме съпричастни?! Лично аз направих няколко рега, за да можем с жена ми да се подпишем по няколко пъти и не ме е срам за измамата , повече ме е срам от това, че се налага да го правим!(сигурен съм че не съм бил единствен)
КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ: Моля колеги да приложите петицията към всяка една тема от форума па дано повече хора да я попрочетат!
Айде че вдигнах пак кръвно...
КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ: Моля колеги да приложите петицията към всяка една тема от форума па дано повече хора да я попрочетат!
Айде че вдигнах пак кръвно...
Шаранът не ти гледа такъмите!
CATCH & RELEASE
CATCH & RELEASE
-
- научил се да хвърля
аиде и аз съм готов
-
- фен клуб-скобар
и аз съм на линията 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
много странно ,АЗ не подписах! защото автора на темата си прави труда да пише всеки ден в темата а го е домързяло на първи пост да обясни за какво става дума ,дал е линк и какво от това, толкова ли е трудно да се научите , копираш текста на петицията ,обясняваш като на ненормални хора какво става като се подпише от 0000000000 броя човека ,и мене ме дразнеше докато чета писаното до тук ,в термата,така че потърпи малко и дочети, я обясни ,кой стои зад тази "петиция",и знаеш ли тези подписи за какво друго се използват? и тази петиция само за сладководни риби ли е че е тука 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
BOVSKIQ KORMORAN написа:много странно ,АЗ не подписах! защото автора на темата си прави труда да пише всеки ден в темата а го е домързяло на първи пост да обясни за какво става дума ,дал е линк и какво от това, толкова ли е трудно да се научите , копираш текста на петицията ,обясняваш като на ненормални хора какво става като се подпише от 0000000000 броя човека ,и мене ме дразнеше докато чета писаното до тук ,в термата,така че потърпи малко и дочети, я обясни ,кой стои зад тази "петиция",и знаеш ли тези подписи за какво друго се използват? и тази петиция само за сладководни риби ли е че е тука
Бовски преди да се пусне тази петиция, бе разисквано на дълго и широко и много пъти, но само Илийката взе нещата на сериозно и се опитва да направи нещо. Та подписвай, че кат та видя довечера на срещата ще ти спра ракията.