С лодка в морето

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: С ЛОДКА В МОРЕТО

Мнение от КИРО »

Не му е мястото,ама имам малък проблем с фотото.Някъде из Варна да има майстори ? Не ми се затварят на обектива,онез джаджи,или пък после на ръка ги отварям.Май нещо лепкаво е паднало там,ама нали никой не ми е пипал фотото :wink: ,не знам кво става.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
expose
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от expose »

КИРО написа:Не му е мястото,ама имам малък проблем с фотото.Някъде из Варна да има майстори ? Не ми се затварят на обектива,онез джаджи,или пък после на ръка ги отварям.Май нещо лепкаво е паднало там,ама нали никой не ми е пипал фотото :wink: ,не знам кво става.
Сервиз "Иван Иванов"
Ул. "Ген. Цимерман" 58
052/ 605 702
0899/ 368 462
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

БЛГ,expose
Изображение

maximof
новобранец
новобранец

Мнение от maximof »

Днес на Бяла ми казаха че са взели добре чернокоп поне до към 12/1ч. след това мешено с сафрид но имат по 1 кофа. А вчера пред Галато е било СЕЧ 20/25кг. на човек но днес е било май по зле???? Май този пасаж е тръгнал на юг????????? Рибата не била мн.едра педя ама си е чернокоп. Вчера на Калякра бахти Х-са и на мрежите е нямало чак трагедия. Ама трябва да се завърти пак даже по едра :mrgreen: . Хаиде :drinkers:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Че както ме подпалиха Милен и Exsposeto,след обяд хукнахме със шурито.Ама каръка,нали е една крачка пред мен,стигнахме стоянката,оказа се,че съм забравил ключовете на лодката.Обратно до Кичево,и пак към гаража.Загубихме към час време,ама мерака остана.
Все пак по това време си бяхме на първата спирка,буй 101.

Изображение

Няколко минути проби,празно морето,една цигара,разбор на ситуацията,селото малко далече,ама стои там,не се мести,и айде към мегдана.
Имаше вятър и вълна,но почна да падат и двете,затуй решихме да поемем в тази посока.

Изображение

Как да е пристигнахме
Изображение

Намерихме си място да не пречим,пускаме котвата,и почват пак пробите.
Чепаре N 3-черно перо,търсим значи нещото.Малко по средата на моретоИзображение , ми удари и вадя този елемент.

Изображение

А,не е едро но поне вече го има чернокопа.Пак замятане да падне на дъното,пак хубав удар,бързо навиване и

Изображение

Изображение

бях забравил,че има такава риба,а само как посегнах,и после погледнах какво ще хващам.Как да е,размина се и този път,успешно влизане в "лондата".
Ник,също им намери чалъма.
Изображение

Та успяхме да се понарадваме малко.Вече имаше блясък в очите.Та и по една ракийца ударихме,стана весело.
По туй време,това.
Изображение

Опасаха чепарето,смених го с N 1,пак черно.
Спря да дава,влязохме още навътре,зер там са и другите,удари още един и до там бяхме.
Времето напредва и взе да дига пак вълна,затова решихме да се закотвим пред вълнолома.
Изображение

Направихме една спирка пред Галата,шурито измъкна 4-5 едри сафрида,аз само фасове хвърлях / демек нищо /,и пак в посоката.Там пак шурито едно нюню сафридче.
Изображение

Пресякохме отново фарватера към 104 буй,ниц,и айде мъна от морето,че утре пак е ден и пак съм там някъде.И пак някого,ама то ще е в утрешния /дай боже късмет / репортаж.
Само като извадихме лодката,видях накрая това.
Изображение

винта захапал една пластмасова капачка.

За сега това от мен,документирано,не съм го чул от никъде ейййй.Изображение
Изображение

Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Добре дошъл да кажем на зъбльо ,дано утрешния ден е по-добър :wink: :lol: :lol: :lol:
А сега де? :roll:
maximof
новобранец
новобранец

Мнение от maximof »

Тази риба е малко Кире тези неща който се чуват тази кофа ще ти е малка. Тази год. един старец ме отвори да хващам дракона с хавлия на 2ката върши работа внимаваш повече но е 100пъти лесно от с клещи. Аз заминавам утре нагоре за заргана да видим времето го дават малко кофти 6/9 м/с ама луд умора няма само се поти. :drinkers:
И казва,дай още.
Изображение
Аватар
Vincente
новобранец
новобранец

Мнение от Vincente »

Днес от 17.00 до 19.00 пред Дружба 1,5кг мазен сафрид и 2 чернокопа. Имаше многооо лодки в морето, представям си утре ако е хубаво времето колко лодки ще бъдат.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Vincente написа: Имаше многооо лодки в морето, представям си утре ако е хубаво времето колко лодки ще бъдат.
Е,едната съм аз.И какво от това.Поне ще се съберем да направим малко карти,да пием по едно,да полафим,майтап да става.Ако излезе някоя риба,берекет.Изображение
Изображение

Аватар
milen kordov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen kordov »

Киро,страхотни репортажи правиш.С моита гуменка нестава в тия североизточни времена,така че си оставам само с мераците.Да снимаш пак и утре.Касмет.
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от turing »

кире страшен си :prayer: :prayer: роден журналист си ти.айде дано се срещнем в морето днес да си побъбрим :drinkers:
Аватар
turing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от turing »

С моита гуменка нестава в тия североизточни времена,така че си оставам само с мераците.

и каква е тая гуменка че нестава.и аз съм с гуменка щото :lol:
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

Къде е срещата за бъбрене :D, ако ми е готов мотора идвам и аз....
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Ако не ти е готов мотора може да ползваме моя :!:
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

Готов е моя, перфекно стана. Разбира си човека от работата. Евалла. Ако искаш утре сабайлем я мятаме, и Чечо71 ще дойде, стига да дава време де. Ще я пуснем лесно на буните тримата. Ама като вземе да изгрява трябва да сме влезли :D Поспаливи работи неще рибата :D
Това е от мен
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”