Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Не му е мястото,ама имам малък проблем с фотото.Някъде из Варна да има майстори ? Не ми се затварят на обектива,онез джаджи,или пък после на ръка ги отварям.Май нещо лепкаво е паднало там,ама нали никой не ми е пипал фотото
,не знам кво става.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Сервиз "Иван Иванов"КИРО написа:Не му е мястото,ама имам малък проблем с фотото.Някъде из Варна да има майстори ? Не ми се затварят на обектива,онез джаджи,или пък после на ръка ги отварям.Май нещо лепкаво е паднало там,ама нали никой не ми е пипал фотото,не знам кво става.
Ул. "Ген. Цимерман" 58
052/ 605 702
0899/ 368 462
Днес на Бяла ми казаха че са взели добре чернокоп поне до към 12/1ч. след това мешено с сафрид но имат по 1 кофа. А вчера пред Галато е било СЕЧ 20/25кг. на човек но днес е било май по зле???? Май този пасаж е тръгнал на юг????????? Рибата не била мн.едра педя ама си е чернокоп. Вчера на Калякра бахти Х-са и на мрежите е нямало чак трагедия. Ама трябва да се завърти пак даже по едра
. Хаиде 

- КИРО
- Обратна връзка:
Че както ме подпалиха Милен и Exsposeto,след обяд хукнахме със шурито.Ама каръка,нали е една крачка пред мен,стигнахме стоянката,оказа се,че съм забравил ключовете на лодката.Обратно до Кичево,и пак към гаража.Загубихме към час време,ама мерака остана.
Все пак по това време си бяхме на първата спирка,буй 101.

Няколко минути проби,празно морето,една цигара,разбор на ситуацията,селото малко далече,ама стои там,не се мести,и айде към мегдана.
Имаше вятър и вълна,но почна да падат и двете,затуй решихме да поемем в тази посока.

Как да е пристигнахме

Намерихме си място да не пречим,пускаме котвата,и почват пак пробите.
Чепаре N 3-черно перо,търсим значи нещото.Малко по средата на морето
, ми удари и вадя този елемент.

А,не е едро но поне вече го има чернокопа.Пак замятане да падне на дъното,пак хубав удар,бързо навиване и

бях забравил,че има такава риба,а само как посегнах,и после погледнах какво ще хващам.Как да е,размина се и този път,успешно влизане в "лондата".
Ник,също им намери чалъма.

Та успяхме да се понарадваме малко.Вече имаше блясък в очите.Та и по една ракийца ударихме,стана весело.
По туй време,това.

Опасаха чепарето,смених го с N 1,пак черно.
Спря да дава,влязохме още навътре,зер там са и другите,удари още един и до там бяхме.
Времето напредва и взе да дига пак вълна,затова решихме да се закотвим пред вълнолома.

Направихме една спирка пред Галата,шурито измъкна 4-5 едри сафрида,аз само фасове хвърлях / демек нищо /,и пак в посоката.Там пак шурито едно нюню сафридче.

Пресякохме отново фарватера към 104 буй,ниц,и айде мъна от морето,че утре пак е ден и пак съм там някъде.И пак някого,ама то ще е в утрешния /дай боже късмет / репортаж.
Само като извадихме лодката,видях накрая това.

винта захапал една пластмасова капачка.
За сега това от мен,документирано,не съм го чул от никъде ейййй.
Все пак по това време си бяхме на първата спирка,буй 101.

Няколко минути проби,празно морето,една цигара,разбор на ситуацията,селото малко далече,ама стои там,не се мести,и айде към мегдана.
Имаше вятър и вълна,но почна да падат и двете,затуй решихме да поемем в тази посока.

Как да е пристигнахме

Намерихме си място да не пречим,пускаме котвата,и почват пак пробите.
Чепаре N 3-черно перо,търсим значи нещото.Малко по средата на морето

А,не е едро но поне вече го има чернокопа.Пак замятане да падне на дъното,пак хубав удар,бързо навиване и

бях забравил,че има такава риба,а само как посегнах,и после погледнах какво ще хващам.Как да е,размина се и този път,успешно влизане в "лондата".
Ник,също им намери чалъма.

Та успяхме да се понарадваме малко.Вече имаше блясък в очите.Та и по една ракийца ударихме,стана весело.
По туй време,това.

Опасаха чепарето,смених го с N 1,пак черно.
Спря да дава,влязохме още навътре,зер там са и другите,удари още един и до там бяхме.
Времето напредва и взе да дига пак вълна,затова решихме да се закотвим пред вълнолома.

Направихме една спирка пред Галата,шурито измъкна 4-5 едри сафрида,аз само фасове хвърлях / демек нищо /,и пак в посоката.Там пак шурито едно нюню сафридче.

Пресякохме отново фарватера към 104 буй,ниц,и айде мъна от морето,че утре пак е ден и пак съм там някъде.И пак някого,ама то ще е в утрешния /дай боже късмет / репортаж.
Само като извадихме лодката,видях накрая това.

винта захапал една пластмасова капачка.
За сега това от мен,документирано,не съм го чул от никъде ейййй.

Тази риба е малко Кире тези неща който се чуват тази кофа ще ти е малка. Тази год. един старец ме отвори да хващам дракона с хавлия на 2ката върши работа внимаваш повече но е 100пъти лесно от с клещи. Аз заминавам утре нагоре за заргана да видим времето го дават малко кофти 6/9 м/с ама луд умора няма само се поти. 
И казва,дай още.

И казва,дай още.

Днес от 17.00 до 19.00 пред Дружба 1,5кг мазен сафрид и 2 чернокопа. Имаше многооо лодки в морето, представям си утре ако е хубаво времето колко лодки ще бъдат.
- КИРО
- Обратна връзка:
Е,едната съм аз.И какво от това.Поне ще се съберем да направим малко карти,да пием по едно,да полафим,майтап да става.Ако излезе някоя риба,берекет.Vincente написа: Имаше многооо лодки в морето, представям си утре ако е хубаво времето колко лодки ще бъдат.

- milen kordov
- научил се да хвърля
Киро,страхотни репортажи правиш.С моита гуменка нестава в тия североизточни времена,така че си оставам само с мераците.Да снимаш пак и утре.Касмет.
- turing
- вече хвърля и на тежко
кире страшен си
роден журналист си ти.айде дано се срещнем в морето днес да си побъбрим 

- turing
- вече хвърля и на тежко
С моита гуменка нестава в тия североизточни времена,така че си оставам само с мераците.
и каква е тая гуменка че нестава.и аз съм с гуменка щото
и каква е тая гуменка че нестава.и аз съм с гуменка щото

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Къде е срещата за бъбрене
, ако ми е готов мотора идвам и аз....

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако не ти е готов мотора може да ползваме моя 

- EU_BG_akademika
- ще става разбирач
Готов е моя, перфекно стана. Разбира си човека от работата. Евалла. Ако искаш утре сабайлем я мятаме, и Чечо71 ще дойде, стига да дава време де. Ще я пуснем лесно на буните тримата. Ама като вземе да изгрява трябва да сме влезли
Поспаливи работи неще рибата
Това е от мен

Това е от мен
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/