Мотори и моторджии

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Re: Има ли моторджии?

Мнение от майсторчето страхил »

:D :D :D :D :D :D :D :arrow:
Изображение
Изображение
Изображение
И всички те, :arrow: ходят за риба :smt023
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Сасмо 12 шева имам под каскатта, неискам повече,това лекува ли се. :roll: :roll: :roll:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Краси_поборника написа:Сасмо 12 шева имам под каскатта, неискам повече,това лекува ли се. :roll: :roll: :roll:
Тц...... :lol: :lol: :lol:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Аз скоро може и да стигна 12-парпаретка,ама Хондичката още ми харесва 8)
А сега де? :roll:
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

РИБОЛОВ ИЛИ МОТОРИ

Мнение от harley666 »

Здравейте колеги ! Пускам темата , защото скоро прочетох другата" има ли моторджии" !!! Аз лично съм такъв от 10 години и когато някой каже лоша дума за няокй от нас ми стаа кофти. Има колеги , на които няма да споменавам имената , щото нямам нищо лично към тях , но когато някоя тема не им допада - просто да не се включват.... Не е ли вярно , че половината нас са проходили за риба на мотори или ако не са те то всеки има приятели такива.В този форум затова има тема -РАЗНИ- какъв е проблема някой да сподели другото си хоби.... не разбирам . Моторджии има много и аз мога да кажа , че познавам половината ат тях-хора всякакви....от .... до........, да не ги изброявам,- като в риболова. Ако някой си продаде петте въдици със сигурност неможе да си купи мотор...истински, така че дали в момента повече ходиш на събори отколкото за риба или обратното, не е ли въпрос на моментна нагласа???? Темата за Моторджийството е също толкова обширна , колкото и за риболова. Моторджиите виждат със сигурност не по- малко красиви места от риболовците,събират се смея да твърдя много по-често и много по-многобройни са,също така и те пият ракия :D ...и не само,удоволствието е не по- малко от риболова, адреналинът ---със сигурност е...........Така че какъв е проблема на моторджийството----изобщо нен схващам!!!!!!!!!!ПОЗДРАВИ на всички колеги и приятели. Оставям темата отворена-дано някой модератор не я затвори :D :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: НАЗДРАВЕ
МОЛЯ някой който може да ми прикачи снимката на мотора от галерия към темата---предварително благодаря!
"търся си работа " по- подходяща тема ли е за този форум!!!
Последно промяна от harley666 на Нед Май 24, 2009 12:29 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ааааа,и аз съм рокер :lol: :lol: :lol: лошото е че за това само аз знам и арменците :shock: :shock: :shock: Има МЗ 350 ли е кво е,от немската армия.Няма нищо общо с пикливите МЗти дето ги продаваха при нас.Аз по високо от жена се се качвам,но като го взех преди години,се метнах и хукнах да обикалям около язовира.Скоро ще ми го докарат ремонтиран/единия арменец се извъртя в караваната дипектно - челно :lol: :lol: :lol: / и един майстор дето се опитваше да ги учи да карат го взе да го ремонтира за негова сметка.Вече е готов и ще видите какъв красавец си имам.Има си и кожена чанта от едната страна и ...а бе - красавец :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: РИБОЛОВ ИЛИ МОТОРИ

Мнение от Краси_поборника »

Абе немога да намера темата риболов или жени ,Деди къде си кълве ли. :lol: :lol: :lol:
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

Потърси в " МОТОРИ И ЖЕНИ"----да видиш кво става :D :D :D :drinkers: :drinkers: ПОЗДРАВИ!!!
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Блондинка,мотор,риболов,рок и пържоли и свършвам :lol:
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

Моряка написа:Блондинка,мотор,риболов,рок и пържоли и свършвам :lol:
Малеееееей станахме двама---кво ши я прайм :D :D :D
Има само три думи БИРА , СЕКС И РОК ЕНД РОЛЛ---добавям четвъртата----МОТОРИ!!!! :D :D :D
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

harley666 написа:[ БИРА , СЕКС И РОК ЕНД РОЛЛ
Имам афтограф от П.Гюзелев с тези слова,на една фактура,като се правих на бизнесмен.
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

monilom написа:
harley666 написа:
ШШШ Пич....това че е рибарски форум - добре ама кво лошо има някой да сподели и другото си хоби ...А??? " Ако не ти се видят" уместни-пише се с Т- някои изказвания на колегата просто не се намесвай..... Колкото до тва дали можеш да се пребиеш на риболов - виждал съм хора , които по чист късмет не са се удавили...за кво говорим !!????? Винаги има късмет,съдба , Бог ,.....можещи и неможещи -така че и при моторджийството има можещи и неможещи!!!! Има и друго-----може да можеш , обаче да не знаеш,има и друго----може и да нямаш акъл в главата , тогава и Бог неможе да те спаси................така че не говори за предимства без да знаеш какви са те....., НИЩО ДРУГО не ти остава освен да гледаш..........щото неможеш първото !!!!! Нищо лично , обаче....се ебаваш с колега----рибар и моторджия....ПОЗДРАВИ !!!!
Подкрепям Митко напълно и аз много обичам моторите но повече обичам РИБОЛОВА.Ако се загледаш ще видиш че горе в ляво пише naRiba.com ако толкова обичаш мотора че би загърбил риболова ето и тука има форуми за мотори http://www.motoforum-bg.com/index.php?topic=641.0
п.п.Нищо лично към колегите мотористи но все пак тук е рибарски форум иначе да се кара мотор не е престъпление пък и има гълъбчета дето ги обичат :lol: .Аз обичам да карам Balkan 50k на полигона.
Абе колега , в този форум има и "разни" , кво ви стаа бе хора !!!!??????????????
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

...............ОСВЕН това конкретният колега НЕ Е загърбил риболова......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
harley666
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от harley666 »

Какво повече да каже човек....... :)
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

harley666 написа: МОЛЯ някой който може да ми прикачи снимката на мотора от галерия към темата---предварително благодаря!
Изображение
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”