Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Теца-Овчарица-Амури гиганти
Re: Теца-Овчарица-Амури гиганти
Три удара един отразен амур 16кг.Стръв варена царевица нанизана на кука 1ви номер .Мястото е първи скендер .Към садките. някой ако може да качи снимките от галерията.
- Живко Василев
- разбира нещата
-
- и господ не е толокова добър
Мечо,хубава риба с истенски килограми

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Страхотен амур и верен кантар. 

- carpsliven2
- сериозен играч
Браво колега ... много красив амурляга .. само требва да вземеш някакви мерки , щото 3 към 1 .. Пробвай с по голяма засечка. Другия път да извадиш една 40+ , аз другата седмица ще ида да са бия на топлото , да видим кво ще направим.

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Супер амур колега
Поздравлениа.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
БРАВО
перфектни амури сте хванали,вие сте номер 1 за 2008,радвате целия форум...да продължавате все така 

Здравейте колеги, вчера ходих на тец-а и хванах златната рибка. Тя ми каза, че тези двамата лъжат и то много лъжат. Има рибари с мрежи хващат риба и тези двамата са се снимали с риба която е хваната на мрежите. Неэнам на герои ли се правят или на рибари. Но от элатната рибка скрито няма, тя вижда всичко. Ако тя лъже значи и аз ви лъжа. Но аз вярвам на нея, която плува на свобода, за да ми каже пак кой лъже и не лъже.Чао колеги. 

ЧЕНГЕЛА написа:Здравейте колеги, вчера ходих на тец-а и хванах златната рибка. Тя ми каза, че тези двамата лъжат и то много лъжат. Има рибари с мрежи хващат риба и тези двамата са се снимали с риба която е хваната на мрежите. Неэнам на герои ли се правят или на рибари. Но от элатната рибка скрито няма, тя вижда всичко. Ако тя лъже значи и аз ви лъжа. Но аз вярвам на нея, която плува на свобода, за да ми каже пак кой лъже и не лъже.Чао колеги.

Кво става вече не мога да разбера

- carpsliven2
- сериозен играч
ченгела ... ти разбира се си невероятно ..... .или неможеш да четеш , като е написано в по-горния пост , че риболова е записан с камера , ама айде като си много отворен .. да идем двамата със садии пред цяла България и да заложим по 10 000 лева и ако хвана за два дни под 3 амура печелиш баса и прибираш парите .. ако хвана 3 амура или над 3 .. аз печела. И ти давам още един жокер .. ако рибите са под 10+ - пак ти печелиш .. айде намери си спонсорчета и да почваме. До нова година имаш време. Правилата , ще лова само с две въдици, и ще си носа приятел да ми кепва рибите. През ноща си вада въдиците и няма да лова! Айде .. да го направим пред цяла
българия !!!
.....

rikosheth
българия !!!
.....

rikosheth

Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- сериозен играч
С интерес ще следя темата,надявам се да има развитие!