Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- CrossFire
- разбира нещата
Re: Асеновград-регион
На скалите има малко вода, срещу скалите на плиткажа имаше хора, които май ще нощуват там, хранеха с лодка, но не видях да вадят риба.

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе с това спадане на водата........Ощи се чуда какво да права, тъкмо ставам и викам нещо ма тегли към Бодрово
по-дълекинко и от към земетресението
Утивам да си направа кефа на Бодрово пък квот му дойди.

Утивам да си направа кефа на Бодрово пък квот му дойди.
-
- научил се да хвърля
Айде наслука с хубавите шарани
.

Брягово почна ,добри удари ама доста дебело.Тея боклуци не прощават на никой и за тва язовира и почти празен,дано никой да не им ходи

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Я кажи нещо по-съществено за Брягово понеже и аз го отписах, тази година нито един излетdany01 написа:Брягово почна ,добри удари ама доста дебело.Тея боклуци не прощават на никой и за тва язовира и почти празен,дано никой да не им ходи![]()

Асене мойте хора бяха вторник срещу сряда,билиса под базата и ми споменаха само,че водата е супер за това място.За 24 часа са имали 11 риби от които 4 амурчета 2.5 -3 кг и другото шаран но дребен ти го знаеш какъв бичим е.Това което ме изненада е,че единия е хвърлял телевизор за стръв и ми казва,че се набиват доста дребни бели рибки
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Благодаря ти за инфото, ще се прежаля май май за едно денонощие там
Неми е за парите ама ще се чувствам като че ли съм на морето за едно денонощие
Така де 20 кинта поне бунгало да ми бяха предложили.Ебати и собствениците миналата година имаха оборот по 600-700 лева на ден,сега ако имат 20-60 лева банкет трябва да дигнат, и защо от алчност ли от какво незнам.Ако мислат че така ще си опазат толостолопа много се лъжат сека вечер ходили да търмъчат ми казаха,поне като има рибари малко се съобразяват от тях.ама бизнеса си е бизнес те си знаят.

От коловете в ляво,има зелена шамандура на около 80 метра ,дълбочината е била 5.50.Влез и мери ако е паднал драпни на вътре 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А няма да се ходи скоро след 7-8 август ще направа проучване на място по обстойно, до тогава съм зает.семейни одговорности
морета,ремонти.

За яз. Сушица накаква информация, колко е таксата и какви риби дава 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тази година Сушица без да искаме ли нарочно ли ама май дружно го отсвирихме,там хода ранна пролет до забраната.Ама тази година имаши по-дашни язовири и нямам нито един излет там.Се го подминавам като малка гараBuffon написа:За яз. Сушица накаква информация, колко е таксата и какви риби дава

Иначе и на мен информацията няма да ми е безразлична.

Кой язовир би ми препоръчал, Колега, да отида да си направя густото. 
Това, че неможе да се ходи с колата до мястото на язовира не го знаех. И на мен хич не ми на сърце така. Мерси за инфото !

Това, че неможе да се ходи с колата до мястото на язовира не го знаех. И на мен хич не ми на сърце така. Мерси за инфото !
Нещо тука около Пловдив и Асеновград взеха много да се ебават с нас колеги.Не мислете ли?
Почнаха или да искат по 10-15 лв и да няма риба или да искат по 5 лв па и рибата да си плащаш.Не че нещо,ама аз този билет за какво съм го вадил,а?Почвам да ходя по-големите язовири(както ходих за 3 дена на Копринка) и хич не ме еня.Така нещо не мога да си направя кефа с тия мошенници в региона...

Почнаха или да искат по 10-15 лв и да няма риба или да искат по 5 лв па и рибата да си плащаш.Не че нещо,ама аз този билет за какво съм го вадил,а?Почвам да ходя по-големите язовири(както ходих за 3 дена на Копринка) и хич не ме еня.Така нещо не мога да си направя кефа с тия мошенници в региона...

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
За какво густо става въпрос.Ако е за платено густоBuffon написа:Кой язовир би ми препоръчал, Колега, да отида да си направя густото.

А на Тополовския какви риби излизат в момента. Мисля да го посетя близките дни, да си имам представа с каква стръв и захранки да се запася